Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή-Εύα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως Εύα θα στείλει την Αρετή στα δικαστήρια;

Και πολύ καλά θα της κάνει…

Ο Κουράκος ειδοποιείται πως βρέθηκε το πτώμα μιας γυναίκας. Ενημερώνει με τη σειρά του τον Λυκούργο πως πρέπει να πάει για αναγνώριση. Ισίδωρος, Μάνος και Μαρίνα συμφωνούν ότι θα πρέπει να αποφύγουν τις συναντήσεις Αντιγόνης-Αγγελικής. Στο επόμενο πλάνο η Αντιγόνη στο ιατρείο της κλαίει με λυγμούς…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τι θα γίνει τελικά με το κλειδί του Ιάκωβου;

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος αποφασισμένος να αποτελειώσει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή επιτίθεται στην Βασιλική για την Εύα

Η Ισμήνη θυμωμένη με τον Κωνσταντίνο του στέλνει το νυφικό πίσω για να το δώσει στην επόμενη «Η μάνα μου είναι αυτή που είναι και δεν αλλάζει. Στον Κωνσταντίνο όμως, είχα επισημάνει εκατό φορές να μην της δώσει χρήματα! Κι εκείνος με έγραψε κανονικά! Μέτρα πόσους μήνες κρατάει αυτή η κοροϊδία πίσω από τη πλάτη μου..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη τα τινάζει όλα στον αέρα για τον Αλέξη

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι καινούργιες κατάρες της Αρετής και που θα πέσουν

Από τον Απρίλιο… Και να ήταν μόνο αυτό! Το ξέρεις ότι πέθανε ο κυρ Θοδωρής και μας το κράτησε κρυφό; Γιατί καβάτζωνε χρήματα και από μένα και κλαιγότανε πως είναι τσιγκούνης!! Του άρπαξε και το σπίτι, κατάφερε και της το έγραψε πριν τα κακαρώσει!»

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η εγκληματική οργάνωση χτυπά στο μαγαζί του Χρήστου

Η-Γη-της-Ελιάς-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη Βαΐτσου θα είναι η κόρη του Δημοσθένη;

Η Αρετή με την Ασπασία, το βράδυ, κολλάνε παντού αφίσες με την φωτογραφία της Εύας με το μαγιό. Η αφίσα από κάτω γράφει: «Special περιποίηση, μασάζ στον χώρο μου…» κι έναν αριθμό κινητού!

Ο Λυκούργος στο νεκροτομείο αναγνωρίζει το πτώμα της κοπέλας που βρέθηκε. Είναι η ίδια γυναίκα που σκοτώθηκε στην αγκαλιά του πριν 3 μήνες.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μεγάλη αποκάλυψη έρχεται απο την Μαρία

Η Γη της Ελιάς: Ιδέα της Ασπασίας το έμφραγμα της Αρετής

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Εύα;

Οι δύο άντρες που είδαμε στα προηγούμενα επεισόδια παρακολουθούν τον Φίλιππο και τη Βασιλική που φεύγουν από το σπίτι. Έπειτα κάνουν διάρρηξη και ψάχνουν παντού το στικάκι. Αργότερα η Χάιδω καταλαβαίνει ότι κάποιος μπήκε μέσα αλλά το ζευγάρι, ανήσυχο, προσπαθεί να την πείσει για το αντίθετο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ισμήνη θα τα βρει με τον Κωνσταντίνο αλλά θα ξαναχωρίσουν

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλλιπος γιουχάρεται στην δίκη – Σε πανικό η Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ώρα της Ευτυχίας πλησιάζει

Αργότερα ο Δημοσθένης μέσω του Στάθη λέει ότι θέλει να τους κάνει το τραπέζι… Η Βιολέτα παίρνει με απόκρυψη τον Λυκούργο για να του πει ότι έχει πληροφορίες για τη Νάντια, αλλά το μετανιώνει και το κλείνει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο δολοφόνος που φορά το δαχτυλίδι των Βρεττάκων

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το ατύχημα της Αγγελικής φέρνει σε ρήξη σε Μαρίνα -Αντιγόνη

Ο Λυκούργος πηγαίνει στον Κουράκο και εκεί θα κάνει την μεγάλη αποκάλυψη: «Ήρθα να σε ενημερώσω και για κάτι άλλο, θυμήθηκα κάτι σημαντικό. Υπήρξε κάποια στιγμή και πέμπτο δαχτυλίδι των Βρεττάκων!»

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close