Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-Αλέξης-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού θα δούμε αν τελικά πεθαίνουν η Μαργαρίτα και ο Αλέξης. 

Αυτός ο Αλέξης θα πεθάνει όλη την Γη και αυτός θα παντρευτεί με το φάντασμα της Μυρτάλης!!!!!!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στο φινάλε βγαίνει ένα τρομερό μυστικό στη φόρα

Η Μαργαρίτα Τυπάλδου είναι μία ιδιαίτερα εργατική, τολμηρή και έξυπνη γυναίκα η οποία προσπαθεί να μην πτοείται  μπροστά σε οποιαδήποτε δυσκολία και να στέκεται πάντα δίπλα στον αγαπημένο της γιο, Αλέξη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Από ποιον θα δοθεί εντολή θανάτου για τον Δημήτρη;

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Ειδικά μετά τη δεύτερη φορά που τους εγκατέλειψε ο πρώην σύζυγός της και πατέρας του ο Θεοδόσης κάνοντας τη ζωή τους συντρίμμια και αφήνοντας τους πίσω χρέη που παραλίγο να οδηγήσουν τη Μαργαρίτα στη φυλακή.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αναβάλλουν τον γάμο Κωνσταντίνος και Ισμήνη

Κάποια στιγμή θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς η γη της ελιάς, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού mytv τη Μαργαρίτα να έρχεται αντιμέτωπη με τη μεγαλύτερη έκπληξη της ζωή της όταν έξω από το σπίτι της βρίσκει παρατημένο ένα σακ βουαγιάζ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ανέστη θα σε καταστρέψω

Μέσα σε αυτό βρίσκεται ένα χρηματικό ποσό και εκείνη μπαίνει σε δίλημμα. Να το κρατήσει και να ξεπληρώσει άμεσα κάποιες υποχρεώσεις ή να μιλήσει γι’ αυτό στον Κουράκο; Τελικά η Μαργαρίτα αποφασίζει να πάει στο αστυνομικό τμήμα και να πει τα πάντα για να τη βοηθήσει και να μην έχει άλλα μπλεξίματα.

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα spoiler της Ελένης για τη σειρά

Εκείνος, την παροτρύνει να συνεργαστεί με την αστυνομία ώστε να ξεσκεπάσουν το κύκλωμα που κρύβεται πίσω από όλα και δεσμεύεται να την προστατεύσει από κάθε κίνδυνο. Φυσικά η Μαργαρίτα δέχεται και ενημερώνει τον Αλέξη για τα χρήματα χωρίς όμως να του πει για την συμφωνία που έχει κάνει με την αστυνομία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 200 , 201 , 202 , 203

Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνουν Μαργαρίτα και Αλέξης;

Μόνο που ο γιος της βλέπει αυτά τα λεφτά σαν μία καλή ευκαιρία για να λύσει το βιοποριστικό του πρόβλημα και σκέφτεται να τα κλέψει. Λίγο αργότερα λοιπόν την σκέψη του την κάνει πράξη. Όταν η Μαργαρίτα όμως επιστρέψει στο σπίτι και δεν βρίσκει τα χρήματα ζητάει από τον Αλέξη να πάει αμέσως να τη συναντήσει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτoι είναι οι 2 φόνοι στο τέλος της σειράς

Τότε τον κατηγορεί για την κλοπή των χρημάτων με τον νεαρό άντρα να παριστάνει τον ανίδεο. Και ενώ η μητέρα και γιος έχουν μία άγρια σύγκρουση με αφορμή το παραπάνω γεγονός δύο άντρες εισβάλλουν στο σπίτι και τους απειλούν με όπλα αναζητώντας τα χρήματα που τους έστειλε ο Θεοδόσης.

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο βασικός ήρωας πεθαίνει

Μαργαρίτα και Αλέξης παίρνουν δραματικές ώρες στα χέρια των ανδρών που ανήκουν στο κύκλωμα με το οποίο συνεργάζεται ο Θεοδόσης και προσπαθούν να μην κάνουν κάποια λανθασμένη κίνηση που ενδεχομένως να τους κοστίσει τη ζωή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close