Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί και η Αρετή μόνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού η Χάιδω και ο Στάθης θα είναι μαζί ενώ η Αρετή θα είναι μόνη της. 

Μα ποιος θα βρεθεί να κάνει παρέα με την Αρετή χωρίς να πάθει δηλητηρίαση από την τοξικότητα ρε παιδιά;

 

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οριστικός χωρισμός για Στάθη και Εύα

Η Χάιδω καλεί τον Στάθη για φαγητό στο σπίτι της και αυτοί που άλλοτε ήταν θανάσιμοι εχθροί αρχίζουν επιτέλους να έρχονται πιο κοντά και αρχίζουν σιγά-σιγά να γίνονται οικογένεια. Μία οικογένεια κομμάτι της οποίας δεν θα γίνει ποτέ η Αρετή η οποία επιμένει να μη δέχεται το Φίλιππο για γαμπρό της και να αρνείται οποιαδήποτε επαφή μαζί του.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Φανή και Ισίδωρος έρχονται κοντά

Λέει ανοιχτά πια πως το μόνο της παιδί είναι ο Στέφανος και αυτόν έχει ως αποκούμπι. Όταν όμως εκείνος της ανακοινώνει πως σκοπεύει να φύγει μόνιμα για την Ισπανία χάνει τη γη κάτω από τα πόδια της. Τον παρακαλεί να αλλάξει απόφαση και να μείνει κοντά της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνουν Μαργαρίτα και Αλέξης;

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Εκείνος είναι αμετάπειστος έτσι και αυτή που για άλλη μία φορά ρίχνει σε άλλον την ευθύνη πάει να βρει τον Ιάκωβο και του επιτίθεται επειδή δήθεν διέλυσε την οικογένειά της. Στο μεταξύ ο Ισίδωρος έχει αποφασίσει να βάλει υποψηφιότητα για δήμαρχος και το νέο διαδίδεται γρήγορα σε όλους τους χωριανούς που σπεύδουν να τον συγχαρούν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στο φινάλε βγαίνει ένα τρομερό μυστικό στη φόρα

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-Χάιδω-

Και ο Λυκούργος όμως έχει πάρει τη δική του απόφαση, να ανοίξει από το Σεπτέμβριο ξανά το δικηγορικό του γραφείο. Την ίδια στιγμή δύο νέοι έρωτες ανθίζουν στο χωριό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Από ποιον θα δοθεί εντολή θανάτου για τον Δημήτρη;

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Ο Άρης (Νίκος Μέλλος) έχει γοητευτεί από την Ευτυχία και αρχίζει να την πολιορκεί ξυπνώντας ξανά τα άγρια ένστικτα του Ανέστη.  Από την άλλη ο Πότης φλερτάρει με την Αλκμήνη (Αγγελική Κιντώνη)  η οποία όμως δεν έχει καταλάβει ακόμα το παραμικρό.

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-Βασιλική-

Close