Η-Γη-της-Ελιάς-Δημήτρη-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Δημήτρης πριν πέσει νεκρός ηχογραφεί την Αθηνά

ΑΤΙΜΟΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ

Η κατάσταση θα βγει σύντομα εκτός ελέγχου. Ο Δημήτρης, λίγο πριν κλείσει τα μάτια του, δείχνει το σκληρό του πρόσωπο, στην γη της ελιάς. Ο νεαρός πρωταγωνιστής αποχαιρετά τη σειρά, καθώς δύο άνθρωποι της μαφίας τον πυροβολούν στο στήθος, με δύο σφαίρες. Όλα αυτά συμβαίνουν μέσα στο ίδιο του το σπίτι.

Τίποτα δε θα είναι ξανά το ίδιο, για κανέναν. Η Αθηνά θα κατηγορηθεί για το φρικτό αυτό έγκλημα, εξαιτίας του Δημήτρη. Όταν εκείνη πάει στο σπίτι του, για να βάλει ένα τέλος στην παράνοια, οι δυο τους πιάνονται στα χέρια. Η Αθηνά του επιτίθεται και τον χτυπάει με λύσσα, γεμάτη απόγνωση.

Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική δεν θέλει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Δημοσθένη θέλω να σταματήσουμε την συνεργασία μας

Ο Δημήτρης χαμογελάει και πατά το κουμπί της ηχογράφησης, στην γη της ελιάς! Θέλει να κρατήσει αυτή τη στιγμή, για να μπορέσει αργότερα να την χρησιμοποιήσει εναντίον της. Ηχογραφεί την Αθηνά να τον χτυπάει, να τον βρίζει, να φωνάζει πως δεν είναι γιος της και πως όλα ήταν ένα σχέδιο.

Η Αθηνά δεν έχει ιδέα για όλα αυτά. Ο Δημήτρης, μετά την επίσκεψή της, πέφτει στο έδαφος νεκρός. Τα πράγματά του οδηγούνται στο αστυνομικό τμήμα, όπου και γίνεται εξακρίβωση στοιχείων.

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δολοφόνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή εμφανίζεται ακάλεστη στο γάμο

Το ηχητικό με την Αθηνά φτάνει στα χέρια του Κουράκου και τα βλέμματα στρέφονται στην Αθηνά. Εκείνη κατηγορείται για τη δολοφονία του και περνά από τεστ dna για βεβαιωθούν πως δεν είναι μητέρα και γιος.

Η Γη της Ελιάς: Έτσι πεθαίνει ο Δημήτρης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική δεν θέλει την Αθηνά

Ο Δημήτρης κατάφερε πάλι να την στριμώξει στην γη της ελιάς, χωρίς εκείνη να το καταλάβει. Ακόμη και νεκρός, αποτελεί μία τεράστια ταλαιπωρία για την ίδια…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close