Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε την Αρετή να εμφανίζεται ακάλεστη στο γάμο.

Πέφτουμε από τα σύννεφα. Η Αρετή είναι τόσο διακριτικό άνθρωπος άλλωστε…#not.

Η Αρετή κινδυνεύει να μείνει μόνη της και αυτό είναι κάτι που δεν πρόκειται να δεχτεί εύκολα. Οι τελευταίες, σπασμωδικές, κινήσεις της στρέφονται ενάντια στην ευτυχία της ίδιας της της κόρης.

Επιτέλους η Βασιλική και ο Φίλιππος ετοιμάζονται να περάσουν χαρούμενες στιγμές, με τον γάμο τους να βρίσκεται προ των πυλών. Το νεαρό ζευγάρι όμως λογαριάζει χωρίς την Αρετή…

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αγγελική δεν θέλει την Αθηνά

Η τελευταία ποτέ δεν θα δεχτεί ότι η κόρη της θα παντρευτεί τον παραλίγο φονιά του γιού της και δεν θα κάτσει με σταυρωμένα χέρια. Όντας απογοητευμένη από το χωρισμό της με τον Στάθη αλλά κυρίως από την φυγή του Στέφανου στην Ισπανία, όλη της η προσοχή πλέον θα στραφεί στην μικρή κόρη της την Βασιλική.

Εξάλλου μόνο η Ασπασία στέκεται πλέον δίπλα της. Ο Στέφανος εγκατέλειψε την Αρετή και αυτή δεν μπορεί να το πιστέψει παρά τα διάφορα τεχνάσματα που σκαρφίστηκε.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ιουλία και Στάθης μαζί στο Β κύκλο

Μετά από κάποια ακόμα ξεσπάσματα εναντίον του Στάθη και με τον Δημοσθένη να προσπαθεί να την κάνει καλά, αποφασίζει να κάνει την τελευταία της κίνηση. Θα καταφέρει να χαλάσει το γάμο
της κόρης της;

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή & ο Στέφανος τρέχουν στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στην Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη φιλάει με πάθος τον Αλέξη και φέρνει την ανατροπή

Η Αρετή θα πάει ακάλεστη στο γάμο, θα είναι εκεί και το μόνο που μένει είναι να δούμε τι έχουν σκαρφιστεί οι σεναριογράφοι της σειράς για τον πιο άτακτο χαρακτήρα της σειράς!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close