Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία αγανακτεί με την Αρετή- Αρκετά υπήρξα κυρία!

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Ιουλία αγανακτεί με την Αρετή και λέει “Αρκετά υπήρξα κυρία!”.

Ε ΑΡΚΕΤΑ ΠΙΑ!!!!

O Κουράκος είναι στριμωγμένος, αφού η Αρετή έχει κατασκηνώσει στο αστυνομικό τμήμα και απαιτεί να συλλάβουν τον Στάθη. «Το κέρατό μου! Δεν μπορούμε να παρανομήσουμε δεύτερη φορά! Πρέπει να τον συλλάβουμε! Καλά, δεν τον προειδοποίησες;», ρωτάει εκνευρισμένος την Δήμητρα. Έτσι, λίγη ώρα αργότερα ο Στάθης συλλαμβάνεται.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Μοιραίο ατύχημα με το μωρό της Βασιλικής

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης κάνει λαμπόγυαλο το μαγαζί της Αρετής

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Με αυτό το μαχαίρι σκοτώνεις άνθρωπο

«Κάνε ό,τι πρέπει να κάνεις! Αρκεί που ειδοποίησα τον Λυκούργο και την κόρη μου, μη το μάθει από αλλού και τρελαθεί!» λέει στον Κουράκο και ο Βαγιάκος τον οδηγεί στο κρατητήριο. Αργότερα, το βράδυ, η Βασιλική πηγαίνει στο κρατητήριο να δει τον πατέρα της. «Αισθάνομαι ένοχη γιατί προσπάθησα να σας φέρω κοντά! Τα έκανα χειρότερα..», του λέει στενοχωρημένη, κι εκείνος προσπαθεί να την ηρεμήσει.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία λιποθυμά στα χέρια του Μάνου

Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στάθης στην πρώτη δημόσια εμφάνιση

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βρίσκει την άκρη της δολοφονίας  Η Ευτυχία με την πλάτη στον τοίχο

Στο μεταξύ, η είδηση για την σύλληψη του Στάθη κάνει τον γύρω της Αρεόπολης και ο Λυκούργος είναι σίγουρος πως δεν θα φυλακιστεί, αλλά θα πρέπει ο Στάθης να βάλει βαθιά το χέρι του στην τσέπη για να πληρώσει την Αρετή για ότι συνέβη.

Την επόμενη η ημέρα, η Βασιλική πηγαίνει στο σπίτι της μάνας της για να της μιλήσει. «Μαμά σε παρακαλώ, κάντο για χάρη μου. Μην το τραβάς άλλο! Ξέρεις ότι είναι άδικο αυτό που κάνεις!», την εκλιπαρεί, αλλά η Αρετή φαίνεται πως δεν παίρνει από λόγια.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αυτή η γυναίκα σου αξίζει! Το τσόκαρο- Η Ιουλία σε αμόκ

Η Γη της Ελιάς: Μοιραίο ατύχημα με το μωρό της Βασιλικής

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Μακριά τα μάτια σου από πάνω της! Θα ρεζιλευτούμε

«Άδικο είναι να μου επιτίθεται ο πατέρας σου! Πήγαινε στη δουλειά σου Βασιλική. Τη μήνυση δεν την αποσύρω! Είναι θέμα τιμής!», της ξεκαθαρίζει…«Θέμα εκδίκησης και είναι! Κρίμα.. Είσαι πολύ σκληρός άνθρωπος..», της απαντάει η κόρη της και φεύγει, ενώ εκείνη χαμογελά με ικανοποίηση. Ο Στάθης τελικά αφήνεται ελεύθερος και πηγαίνει στο πορτοκαλεώνα να ενημερώσει την Βασιλική:

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ρόμπα με έκανε το βλήμα! Έννοια σου όμως και θα μου το πληρώσει

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το πιο απίθανο σενάριο γίνεται αλήθεια

«Το πλήρωσα ακριβά το γινάτι της μάνας σου Βασιλική μου! Έφαγα 4 μήνες φυλάκιση και 5.000 πρόστιμο.. Μαζί με τα έξοδα το μαλλί πήγε στα 7 χιλιάρικα.. Πλήρωσε ο Λυκούργος για να ξεμπερδέψουμε και θα του τα δώσω!», της λέει κι εκείνη του λέει ότι θα τον βοηθήσουν οικονομικά, αλλά ο Στάθης δεν το δέχεται. Η Αρετή και η Ιουλία πέφτουν τυχαία η μία πάνω στην άλλη.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στέλνει στην Ιουλία μία φωτογραφία που έβγαλε με το Στάθη στο κρεβάτι

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Δεν μου είπες: Αρετή μου, μη φύγεις σε παρακαλώ;

«Βρε ουστ από δω κακό συναπάντημα! Δεν ξέρεις μωρή μαραφουλισμένη να μη βγαίνεις μπροστά στο δρόμο μου;; Μου γυρίζεις τα άντερα βρε σιχαμένη!», της λέει η Αρετή και την μουντζώνει. Η Ιουλία την αρπάζει έξαλλη και την κολλάει στον τοίχο. «Αρκετά υπήρξα κυρία!», της απαντάει, της δίνει ένα χαστούκι δυνατό και φεύγει, ενώ η Αρετή μένει άναυδη και κρατάει τα σαγόνια της…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close