Η Γη της Ελιάς: Αυτή η γυναίκα σου αξίζει! Το τσόκαρο- Η Ιουλία σε αμόκ

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι σοκαριστικές αφού η Ιουλία σε αμόκ του λέει ” Αυτή η γυναίκα σου αξίζει! Το τσόκαρο.

Αυτοί μαζί δεν κάνουνε και χώρια δεν μπορούνε….

Η Ιουλία έξαλλη κοιτάει και ξανά κοιτάει την φωτογραφία που της έστειλε η Αρετή. Με απίστευτα νεύρα την προωθεί στον Στάθη γράφοντας του από κάτω: «Αυτή η γυναίκα σου αξίζει! Το τσόκαρο!». Εκείνος μόλις το
διαβάζει, της τηλεφωνεί και την ρωτά που βρήκε αυτή τη φωτογραφία. «Βρε άντε χάσου!», του λέει και του το κλείνει, ενώ ο Στάθης εκτός εαυτού σπεύδει να βρει την Αρετή.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Μακριά τα μάτια σου από πάνω της! Θα ρεζιλευτούμε

Η Γη της Ελιάς: H Αθηνά παλεύει να ηρεμήσει την Ιουλία

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ρόμπα με έκανε το βλήμα! Έννοια σου όμως και θα μου το πληρώσει

Πηγαίνει στο μαγαζί της και της ζητάει εξηγήσεις. «Δεν έγινε τίποτα μεταξύ μας! Απλά μέθυσα πήγα ξεράθηκα και βρήκες την ευκαιρία! Μέσα στην ίντριγκα και τη δολοπλοκία είσαι! Σε σιχάθηκα!», της φωνάζει, αλλά εκείνη συνεχίζει το ίδιο παραμύθι. «Και εγώ εσένα! Όλος ο κόσμος θα μάθει ότι είσαι άνανδρος! Αν είχες κάψες να πήγαινες σε καμιά βιολέντρα! Όχι με την μάνα των παιδιών σου!», του απαντάει και τον εξοργίζει ακόμα περισσότερο.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το πιο απίθανο σενάριο γίνεται αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία χαστουκίζει την Αρετή

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή στέλνει στην Ιουλία μία φωτογραφία που έβγαλε με το Στάθη στο κρεβάτι

«Ρε άντε χάσου από δω! Ηλίθια! Σίχαμα της κοινωνίας! Ούτε καλημέρα ξανά μαζί! Άκουσες; Άει σιχτίρ πια μου έχεις ρημάξει τη ζωή!», συνεχίζει ο Στάθης και εκτός εαυτού αρχίζει να σπάει διάφορα πράγματα. Και η Αρετή, όμως αρπάζει μία γυάλα την σπάει και ρίχνει κάτω συσκευασίες που τις τσαλαπατάει, έχοντας βέβαια στο μυαλό της το νέο της σχέδιο…

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Δεν μου είπες: Αρετή μου, μη φύγεις σε παρακαλώ;

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ξεφεύγει και ξεσπάει στην Ιουλία

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Τα έκανα όλα για να τους εκδικηθώ

Αμέσως, λοιπόν, πηγαίνει, στο αστυνομικό τμήμα να τον καταγγείλει. «Μπούκαρε στο μαγαζί και κουβέντα στην κουβέντα αρπαχτήκαμε και μου έσπασε κάτι βάζα, μου έριξε κάτω συσκευασίες, μου τα έκανε όλα σύσκατα! Την κατούνα μου κομμάτια και θρύψαλα! Θα τον καταγγείλω!», ισχυρίζεται και ο Κουράκος της ζητάει να ηρεμήσει, ενώ όταν φεύγει από το γραφείο λέει στην Δήμητρα να προειδοποιήσει τον Στάθη.

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος γυρίζει την πλάτη στην Βασιλική

Η Γη της Ελιάς: Τρελή από ζήλεια η Ιουλία μεθάει και βρίζει το Στάθη παντού

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Χάνουν όλοι πάσα ιδέα με την ανευθυνότητα του Στάθη

«Περίμενε σήμα! Θα ξέρω να σου πω σ’ ένα τέταρτο. Αν σου σφυρίξω, για ν’ αποφύγεις το αυτόφωρο, θα πρέπει να εξαφανιστείς για 24 ώρες», τον ενημερώνει η υπαστυνόμος κι εκείνος αναρωτιέται για ποιο αυτόφωρο του μιλάει. Αφού του εξηγήσει σπεύδει να ενημερώσει τον Λυκούργο, ζητώντας του να τον φιλοξενήσει, προκειμένου να γλιτώσει το αυτόφωρο.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close