Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού η Ιουλία χωρίζει οριστικά με τον Κουράκο.

Εντάξει καλός ο Κουράκος, αλλά εμείς με τον Στάθη την θέλουμε.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεφτιλίζει την Αρετή

Η Ιουλία με τον Κουράκο έχουν πολλά να σκεφτούν σε αυτόν τον γάμο. Από την μία η Ιουλία παλεύει με τους δαίμονές της, όσων αφορά την απόκτηση ενός παιδιού. Οι προσπάθειές της με τον Κουράκο μέχρι σήμερα έχουν αποβεί άκαρπες και αυτό κάνει την Ιουλία να έρχεται σε απόγνωση και πολλές φορές να κλείνεται στον εαυτό της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 216, 217, 218, 219, 220

Ο Κουράκος την στηρίζει όσων αφορά αυτό και προσπαθεί να αποβάλλει από πάνω της το άγχος. Την ίδια στιγμή όμως, της κάνει την ζωή δύσκολη, αφού δεν μπορεί να τιθασεύσει την ζήλεια του για τον Στάθη. Νιώθει διαρκώς ότι ζει στην σκιά του.

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Είναι οριστικό-Θρήνος στο τραγικό φινάλε της σειράς

Αρχικά είχε μερικά ξεσπάσματα που ίσως και να φαίνονταν χαριτωμένα. Από ένα σημείο και μετά όμως, ο Κουράκος χάνει τον έλεγχο. Κάνει σκηνές στην Ιουλία και έχει νεύρα μαζί της ακόμη και όταν μαθαίνει ότι η Ιουλία συνάντησε στον δρόμο τυχαία τον Στάθη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το μυστικό του συγκλονίζει

Στην αρχή, προσπαθεί να κάνει υπομονή. Προσπαθεί να του δείξει με λόγια και με πράξεις ότι ο Στάθης ανήκει στο παρελθόν και πως η ίδια είναι ολοκληρωτικά δοσμένη στον γάμο τους. Όμως τίποτα από όλα αυτά δεν τον καλύπτουν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία καταρρέει

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Εκείνη την στιγμή είναι γλυκός και τρυφερός και με την επόμενη ευκαιρία έχει ξεσπάσματα και εντάσεις. Η Ιουλία λοιπόν έχει από την μία να διαχειριστεί τον φόβο της ότι ίσως να μην μπορεί να κάνει παιδιά και από την άλλη τα διαρκή ξεσπάσματα του άντρα της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ετοιμοθάνατος ο Ιάκωβος

Νιώθει πως πνίγεται μέσα στο ίδιο της το σπίτι και έχει ανάγκη να μείνει μόνη της, να σκεφτεί μερικά πράγματα μα πάνω από όλα να ηρεμήσει από τους καυγάδες και τις εντάσεις. Λέει στον Κουράκο λοιπόν πως θέλει να χωρίσουν και τραβούν οριστικά χωριστούς δρόμους. Θα είναι και πάλι στο μέλλον μαζί με τον Στάθη ή ένας νέος έρωτας την περιμένει στη γωνία;

Η Γη της Ελιάς-Ιουλία-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close