Η Γη της Ελιάς: Άγρια σύγκρουση μεταξύ Ιουλίας και Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δραματικές αφού θα δούμε μία άγρια σύγκρουση μεταξύ Ιουλίας και Μυρτάλης. 

Ιουλία μου, κακά τα ψέματα, η Μυρτάλη έχει γίνει έτσι όπως έχει γίνει…εξαιτίας σου!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το ψέμα του Αλέξη σκορπά τον τρόμο στην Μάνη

Η Μυρτάλη όπως ήδη σας έχουμε ενημερώσει βλέπει την εταιρεία καλλυντικών της να αποφέρει σημαντικά κέρδη ενώ το γεγονός ότι κατέκτησε το 51% της οικογενειακής επιχείρησης τη γεμίζει παραπάνω ευθύνες.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος εκβιάζεται από την μητέρα του

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Αυτή η διπλή επιτυχία όμως αρχίζει σταδιακά να αλλοιώνει τον χαρακτήρα της θυμίζοντας τον πατέρα της. Σύμφωνα με τις νεότερες εξελίξεις που σας εξασφαλίσαμε όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια, η Ιουλία προσπαθεί να λογικέψει την αγαπημένη της ανιψιά η οποία έχει υιοθετήσει πρακτικές και απόψεις του πατέρα της αλλά εκείνη δεν ακούει κανέναν.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Άρης μαθαίνει όλη την αλήθεια για την Ευτυχία

Είναι αποφασισμένη να λέει και να κάνει οτιδήποτε θεωρεί εκείνη σωστό. Κάθε μέρα που περνάει η Μυρτάλη δείχνει περισσότερο πως τα μυαλά της έχουν πάρει αέρα και η οικογένεια Βρεττάκου ψάχνει τρόπο να τη συνεφέρει.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτή είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την Μαρίνα

Κάποια στιγμή η νεαρή κοπέλα ανακοινώνει σε όλους ότι θέλει να παίρνει αποφάσεις στην οικογενειακή επιχείρηση ως ισότιμη συνέταιρος. Αυτή τη φορά όμως τους βρίσκει όλους απέναντί της, ακόμα και την Ιουλία με την οποία θα έχει μία άγρια σύγκρουση.

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Ιουλία-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close