Η-Γη-της-Ελιάς-Κατερίνα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Κατερίνα εντοπίζεται στο εξωτερικό και συλλαμβάνεται.

Όχι που νόμιζε πως θα ξεφύγει…

Ένας από τους χαρακτήρες της αγαπημένης μας σειράς, τρέχει στη Ζυρίχη και προσπαθεί να σβήσει τα ίχνη του, στην γη της ελιάς. Μία γυναίκα, φοβισμένη και μετανιωμένη για τα λάθη της, παλεύει να κάνει πλέον το σωστό, έστω και την ύστατη στιγμή. Θα τα καταφέρνει…;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει την ανατροπή στον γάμο του Στέφανου

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος-Κατερίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ράκος η Ευτυχία για τον Γιώργη

Το ανθρωποκυνηγητό έχει ξεκινήσει. Ο Κουράκος κάνει τα πάντα για να συλλάβει την Κατερίνα, της οποίας οι απάτες έχουν βγει στο φως. Μετά την απόπειρά της να απαγάγει το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου, όλα όσα σχεδίαζε διαλύθηκαν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει κακό στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος γίνεται έξαλλος με τον Ιάκωβο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία ανακαλύπτει τον Θανάση

Ο Φίλιππος έπιασε τους απαγωγείς στο σπίτι του, την ώρα που εκείνοι είχαν ορμήξει να αρπάξουν το μωρό. Μόλις ο Κουράκος τους συνέλαβε, ομολόγησαν πως τους έβαλε η Κατερίνα!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Αθηνάς μετά την φυλακή

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω-Φίλιππος-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

Οι αρχές κάνουν τα πάντα για να την εντοπίσουν, όμως στην αρχή είναι μάταιο. Η Κατερίνα, φοβισμένη, εγκατέλειψε την γη της ελιάς, για να εγκατασταθεί στην Ζυρίχη. Μέσα της πιστεύει πως έχει γλιτώσει, αλλά ο Κουράκος δεν έχει πει ακόμη την τελευταία του λέξη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 27 , 28 , 29

Η Γη της Ελιάς: Η Κατερίνα εντοπίζεται στο εξωτερικό και συλλαμβάνεται

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σαμποτάρει Μυρτάλη και Χρήστο

Οι έρευνες ξεκινούν. Εκείνη παλεύει να αλλάξει την ταυτότητά της, για να περνά απαρατήρητη. Φυσικά, δε το πετυχαίνει. Πολύ σύντομα η αστυνομία θα την βρει στην Ελβετία και η κοπέλα αυτή θα μεταφερθεί στην Ελλάδα, με πολύ βαριές κατηγορίες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close