Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει την ανατροπή στον γάμο του Στέφανου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Αρετή θα κάνει την ανατροπή στον γάμο του Στέφανου.

Αμάν αυτή η γυναίκα…

Σύμφωνα με το σενάριο της δραματικής σειράς του MEGA, στη Μαδρίτη έχουν μετακομίσει μόνιμα ο Στέφανος και η Ελένη, οι οποίοι παντρεύτηκαν εκεί στα κρυφά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Ράκος η Ευτυχία για τον Γιώργη

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-Ελένη-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή θα κάνει κακό στον Στάθη

Στο άκουσμα της είδησης, η Αρετή παθαίνει σοκ, ενώ ο Στάθης, η Βασιλική και ο Φίλιππος θεωρούν ότι οι σχέσεις τους με το νεαρό ζευγάρι πρέπει πλέον να αποκατασταθούν.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αναστασία ανακαλύπτει τον Θανάση

Η Γη της Ελιάς: Στέφανος & Ελένη εγκαταλείπουν την Μάνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ζωή της Αθηνάς μετά την φυλακή

Έτσι, αποφασίζουν να ταξιδέψουν στην ισπανική πρωτεύουσα για να τους συναντήσουν. Στο ταξίδι αυτό θα τους ακολουθήσουν ο Δημοσθένης με την Ασπασία, οι οποίοι βρίσκουν ευκαιρία να περάσουν εκεί λίγες ξέγνοιαστες στιγμές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω στα πρόθυρα χωρισμού με τον Λυκούργο για τα μάτια της Ράινας

Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή & ο Στέφανος τρέχουν στο νοσοκομείο για να συμπαρασταθούν στην Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 27 , 28 , 29

Η Αρετή όμως δεν έχει πει την τελευταία της λέξη καθώς θέλει να εκδικηθεί για τον γάμο του Στέφανου και το θύμα της θα είναι ο Στάθης.  Μπορεί η ίδια να υποστηρίζει πως άλλαξε, όμως στόχος της είναι να εκδικηθεί τον πρώην άντρα της, με τον χειρότερο τρόπο.

Η Γη της Ελιάς: Δείτε τα επεισόδια της σειράς αυτής της εβδομάδας.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 22  στις 10/10/2022

Επεισόδιο 22

Δευτέρα 

Η Χάιδω ανοίγει στην τράπεζα ειδικό λογαριασμό για την Κατερίνα και τις πρώτες καταθέσεις κάνει ο Ισίδωρος και Μανός. Στο μεταξύ ο Θανάσης καταφέρνει με τον τρόπο του να αποσπάσει κι άλλα χρήματα από την Αρετή η οποία έχει το μυαλό της στα μάγια που θέλει να κάνει στην Βασιλική και στο Στάθη που δεν καταλαβαίνει τις αληθινές προθέσεις του.

Η Κατερίνα παίρνει τηλέφωνο έναν συνεργάτη της και του λέει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής για να ζητήσουν λύτρα. Ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν μια ακόμα ευκαιρία στο γάμο τους. Όλο και περισσότεροι καταθέτουν χρήματα για την Κατερίνα αγνοώντας ότι πρόκειται για παγίδα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης σαμποτάρει Μυρτάλη και Χρήστο

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης θέλει να πάρει την Αγγελική και να φύγουν για Σουηδία

Ο Άρης πετυχαίνει την Κατερίνα στο καφενείο και της μιλάει εκείνη προσποιείται ότι δεν τον γνωρίζει. ο Στάθης θυμώνει με την Εύα όταν ανακαλύπτει ένα ψέμα της η σχέση τους ισορροπεί σε τεντωμένο σκοινί και το ζευγάρι είναι ένα βήμα πριν από το χωρισμό.

Η Ευτυχία αγνοεί ότι τελικά ο Γιώργης και η Ιουλία αποφασίζουν να δώσουν ακόμα μία ευκαιρία στο γάμο τους. Σύντομα τα χαρμόσυνα νέα διαδίδονται όταν η Άννα μαθαίνει για την επανασύνδεση του ζευγαριού ενημερώνει την κολλητή της την Ευτυχία.

Η τελευταία χάνει την γη κάτω από τα πόδια της καθώς είχε αρχίσει να κάνει όνειρα ότι θα προχωρήσει η σχέση της με τον Κουράκο. Ο Αλέξης κάνει διάρρηξη στο σπίτι της Μυρτάλης την ώρα που εκείνη και ο Χρήστος κοιμούνται και ο Αποστόλης δέχεται τελικά να συγκατοικήσουν η Άννα και ο Λεωνίδας μαζί του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 23  στις 11/10/2022

Επεισόδιο 23

Τρίτη 

Όλο και περισσότεροι καταθέτουν χρήματα για να βοηθήσουν την Κατερίνα, αγνοώντας πως πρόκειται για μία καλοστημένη παγίδα.Ο Άρης είναι ο μόνος που έχει υποψίες ενώ ταυτόχρονα η Μαρίνα παρατηρεί πως η Κατερίνα φέρεται περίεργα και φλερτάρει με τον Αλέξη.

Την ίδια στιγμή το ζευγάρι, ο Κουράκος και η Ιουλία, παλεύει να βρει τα πατήματα του αλλά η αμηχανία είναι έκδηλη γιατί τόσο καιρό που ήταν χώρια απομακρύνθηκαν πολύ.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία συναντά τον Γιώργη και φεύγει δακρυσμένη

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Αυτό είναι το ψέμα της Εύας στον Στάθη που θα διαλύσει το ζευγάρι

Η Χάιδω συνεχίσει τον αγώνα της για την Κατερίνα αλλά ο Λυκούργος πιο καχύποπτος της εφιστά την προσοχή. Η Ισμήνη αποκαλύπτει στον Λυκούργο τις κινήσεις που κάνει η Αλκμήνη και τον αφήνει άφωνο.

Ο Δημοσθένης συζητά με τους υπόλοιπους για τον προεκλογικό του πρόγραμμα και η πρώτη σύγκρουση με τον Στάθη δεν θα αργήσει να έρθει. Ο Θανάσης προσπαθεί να αποσπάσει χρήματα και από την Αναστασία παριστάνοντας της τον ερωτευμένο.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 24  στις 13/10/2022

Επεισόδιο 24

Πέμπτη 

Η Κατερίνα προχωράει το σχέδιο της και διατάζει να απαγάγουν το μωρό της Βασιλικής και του Φίλιππου. Το ζευγάρι χάνει την γη κάτω από τα πόδια του όταν συνειδητοποιεί πως το μωρό τους διατρέχει θανάσιμο κίνδυνο. Έπειτα από παρότρυνση του Λυκούργου καταγγέλλουν το συμβάν στην αστυνομία.

Η περίεργη συμπεριφορά της Κατερίνας απέναντι στον Αλέξη και στον Αρη κινεί τις υποψίες τόσο της Εύας όσο και της Βασιλικής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σταυρός Βρεττάκος ο γιος του Ιάκωβου και το κλεμμένο δαχτυλίδι

Η-Γη-της-Ελιάς-Βασιλική

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Η Αλκμήνη εξομολογείται το σχέδιο της στον Λυκούργο και αποφασίζει να κάνει τα πάντα για να ξανασμίξουν ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη.

Η Μυρτάλη Βάζει την Ευτυχία στο στόχαστρο θεωρώντας πως έχει πλευρίσει τον Κουράκο. Ο Στάθης διατηρεί σκληρή στάση απέναντι στην Εύα. Ο Χρήστος και η Μυρτάλη έρχονται όλο και πιο κοντά προκαλώντας την οργή του Αλέξη

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 25 στις 15/10/2022

Επεισόδιο 25

Σάββατο

Η Εύα περιγράφει  στην Βασιλική όσα συνέβησαν με τον Άρη και ο Αλεξης  αποκαλύπτει στην Μαργαρίτα ότι η Κατερίνα τον πλησίασε ερωτικά. Η Αρετή πηγαίνει στο Στάθη με πρόθεση συμφιλίωσης αλλά η συνάντησή τους θα έχει πολύ άσχημη κατάληξη. Η Μυρτάλη κάνει επίθεση στον Κουράκο σχετικά με την Ευτυχία και εκείνος αντιδρά πολύ έντονα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μεγά ανατροπη- Δεν είναι ο Δημοσθένης πίσω από τις δολοφονίες

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος πυροβολεί για να σώσει το παιδί του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς : Η Εύα πιάνει στα πράσα Ιουλία και Στάθη

Η Ιουλία ξεκαθαρίσει μαζί του το ζήτημα απόκτησης παιδιού και η απάντηση του δεν της αρέσει καθόλου. Ο Φίλιππος θα έρθει αντιμέτωπος με μια δυσάρεστη έκπληξη όταν η Κατερίνα μπει στην κρεβατοκάμαρα και του επιτεθεί ερωτικά.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 26  στις 16/10/2022

Επεισόδιο 26

Κυριακή 

Ο Φίλιππος ταραγμένος από την συμπεριφορά της Κατερίνας ζητάει  την συμβουλή του Λυκούργου και του Στάθη για το πώς να χειριστεί την κατάσταση και  οι ίδιοι του λένε, να μην πει τίποτα  στην Βασιλική . Ο Αλέξης σαμποτάρει την εκδρομή του Χρηστού και της Μυρτάλης οι οποίοι αναγκάζονται να την ακυρώσουν .

Η  Μυρτάλη ξεσπάει  τα νεύρα της στην Ισμήνη και οι δύο συνεργάτιδες δεν θα αργήσουν να μαλώσουν άσχημα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική ένα βήμα πριν το κέρατο

Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα αθωωθεί η Αθηνά

Ο Στάθης εξακολουθεί να κρατά σκληρή στάση απέναντι στην Εύα και η Βασιλική της προτείνει να κάνει υπομονή.

Ο Λυκούργος αποφασίζει να προχωρήσει τα σχέδια του γάμου του με την Χάιδω αλλά μια συνάντηση με την Ράινά τινάζει στον αέρα την οικογενειακή τους ησυχία. Η  Ασπασία βλέπει το Θανάση σε τρυφερό ενσταντανέ με την Αναστασία. Η Κατερίνα νιώθει τον κλοιό να στενεύει και ζητά από τους συνεργάτες της να επισπεύσουν την απαγωγή.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close