Η-Γη-της-Ελιάς-Κατερίνα-Φίλιππου

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Κατερίνα μπαίνει στο δωμάτιο του Φίλιππου και του την πέφτει.

Ρε την πονηρή… Σα δεν ντρέπεται

Μπορεί η περσινή σεζόν της Γης της Ελιάς να τελείωσε με τον γάμο τους, ωστόσο τα βάσανα του Φίλιππου και της Βασιλικής, δεν έχουν τέλος. Μετά την απαγωγή τους, και την δηλητηρίαση που θα πάθει η Βασιλική από τα χέρια της μάνας της, ένα τρίτο πρόσωπο έρχεται να μπει ανάμεσά του.

Όπως αποκαλύφθηκε το πρωί της Δευτέρας (3/10) στην εκπομπή Πάμε Δανάη, το αγαπημένο ζευγάρι θα αναγκαστεί να ξεπεράσει ακόμα ένα εμπόδιο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: O Κουράκος τρέχει πίσω απο την Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το αφεντικό ακυρώνει την εντολή θανάτου

Συγκεκριμένα, στη Μάνη θα φτάσει η Κατερίνα, καλή φίλη της Στέλλας, η οποία εδώ και λίγο καιρό επικοινωνεί με τη Χάιδω και της έχει εξηγήσει πως χρειάζεται βοήθεια. Η Χάιδω την έχει σαν παιδί της και την περιμένει πώς και πώς χωρίς όμως να γνωρίζει πως η άφιξή της θα φέρει πολλά δεινά στην οικογένειά της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ερωτεύεται την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος παρατάει τη Βασιλική για άλλη γυναίκα;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος απατά την Ιουλία

Συγκεκριμένα, κάποια στιγμή, όταν ο Φίλιππος θα έχει γυρίσει σπίτι και θα βρίσκεται στο δωμάτιό του για να ξεκουραστεί, η Κατερίνα θα μπει μέσα και θα του κάνει ερωτική επίθεση. Ο νεαρός άνδρας θα τα χάσει και θα προσπαθήσει να την απωθήσει  ωστόσο εκείνη θα συνεχίσει απτόητη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία θα κάνει την ανατροπή με τον Δημοσθένη

Η-Γη-της-Ελιάς-Φίλιππος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης έρχεται αντιμέτωπος με Μάνο και Μαρίνα

Αφού καταφέρει να ξεφύγει από τα χέρια της Κατερίνας, ο Φίλιππος θα προβληματιστεί πολύ για το αν τελικά θα αποκαλύψει στη γυναίκα του τι έχει γίνει. Την ίδια ώρα όμως η Κατερίνα θα συνεχίσει να σχεδιάζει την απαγωγή του μωρού.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close