Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Μυρτάλη θα δεχτεί δολοφονική επίθεση.

Πωπωω… ακόμα και εκεί θα την έβγαλε την κακία της…

Καθώς η Μυρτάλη έχει απομονωθεί απ’ όλους μετά από αυτά που έχουν γίνει, η Αντιγόνη την προσκαλεί να περάσουν μία βραδιά μαζί με τα άλλα κορίτσια όπως έκαναν και πιο παλιά. Εκείνη δεν θεωρεί πως έχει κάνει κάποιο λάθος και αρνείται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Παναγιώτης επιτίθεται στον Λυκούργο

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δεν γυρνάει στην Μάνη και πάει Σούνιο

Εντωμεταξύ όταν προσπαθεί να έρθει ξανά κοντά με την Ισμήνη, εκείνη δεν θέλει να επιστρέψει στην εταιρεία και αυτό θα κάνει τη Μυρτάλη να συνειδητοποιήσει ότι για όλα όσα έχουν γίνει και για την απομάκρυνση όλων από κοντά της, φταίει η συμπεριφορά της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην επιφάνεια τα προβλήματα υγείας του Λυκούργου

Η-Γη-της-Ελιάς-Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει σκηνή επειδή την χώρισε ο Χρήστος

Έτσι, η Μυρτάλη μέσα από την ψυχανάλυση προσπαθεί να φτιάξει τη συμπεριφορά της, ενώ δεν μπορεί να συνειδητοποιήσει ακόμα ότι η σχέση της με τον Αλέξη μπορεί να είναι επικίνδυνη για εκείνη, αφού όλα δείχνουν ότι πάνε καλά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος πετάνε για Μάλτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σχέση της Δήμητρα και του Κουράκου πριν την αποστολή

Όμως όταν η Μυρτάλη στη «Γη της Ελιάς» θα φερθεί απότομα, ο Αλέξης θα αντιδράσει και θα δούμε πάλι τον κακό του εαυτό να έρχεται στην επιφάνεια και έτσι να οδηγείται επικίνδυνα απέναντι της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close