Η-Γη-της-Ελιάς-Παναγιώτης-Λυκούργος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως ο Παναγιώτης επιτίθεται στον Λυκούργο. 

Κάτσε κάτω βρε μούρλια που θα πειράξεις και τον Λυκούργο…

Μετά το περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας στο οποίο έγιναν μάρτυρες η Μαργαρίτα και η Χάιδω προσπαθούν να πείσουν την Ολύμπια (Μαρία Δασκαλάκη) να καταγγέλλει τον Παναγιώτη (Γεώργιος Βασιλόπουλος) τον σύζυγό της.

Εκείνη όμως είναι τρομοκρατημένη και δεν θέλει να μπλέξει. Κι ενώ η Ισμήνη και ο Κωσταντίνος οργανώνουν τον γάμο και την βάφτιση, η Αντιγόνη προσκαλεί την Μυρτάλη για να περάσουν μια βραδιά μαζί με τα κορίτσια και εκείνη αρνείται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δεν γυρνάει στην Μάνη και πάει Σούνιο

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δεν γυρνάει στην Μάνη και πάει Σούνιο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην επιφάνεια τα προβλήματα υγείας του Λυκούργου

Σε μια προσπάθεια να χωρίσει το ζευγάρι, η Ασπασία λέει στον Στέφανο ότι ο Φίλιππος ευθύνεται για την απόπειρα βιασμού της Βασιλικής και στη συνέχεια ο Δημοσθένης έρχεται σε μεγάλη ρήξη με την Ασπασία και την διώχνει από τη Μαδρίτη. Η Μυρτάλη υποχωρεί και ζητά από την Ισμήνη να τα ξαναβρούν, αλλά η αντίδραση της δεν θα είναι η αναμενόμενη.

Η Χάιδω απολύει τον Παναγιώτη από το θερμοκήπιο και εκείνος ξεσπά βίαια στην Ολυμπία, η οποία τρέχει στην Μαργαρίτα για βοήθεια. Η τελευταία προσπαθεί να την πέσει να καταγγείλει τον άντρα της, καθώς και να απομακρυνθεί από κοντά του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει σκηνή επειδή την χώρισε ο Χρήστος

Η Γη της Ελιάς: Έτσι τα ξαναβρίσκουν Στάθης και Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος πετάνε για Μάλτα

Κι ενώ ο Στέφανος και ο Φίλιππος κάνουν μια σοβαρή συζήτηση η Μυρτάλη συνεχίζει την συνεδρία στην ψυχολόγο. Έπειτα ο Αλέξης πηγαίνει να βρει την Μαρίνα για να της εξηγήσει ότι έχει αλλάξει και πως σκοπεύει να κάνει την φίλη της ευτυχισμένη.

Η Μαρίνα όμως παραμένει αμετακίνητη και τον διώχνει, η Χάιδω και η Μαργαρίτα απειλούν τον Παναγιώτη για να πάψει να κακοποιεί την Ολυμπία αλλά αυτός είναι αμετανόητος. Η Αντιγόνη παραδέχεται στην Μαρίνα ότι ο Σωκράτης είναι ο πατέρας Αγγελικής και εκείνη με τη σειρά της αποφασίζει να μιλήσει στον Μάνο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σχέση της Δήμητρα και του Κουράκου πριν την αποστολή

Η Γη της Ελιάς: Ο κακός εαυτός του Αλέξη ξυπνάει ξανά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ηθοποιός που έφυγε απο τον Σασμό με τον ερχομό της φέρνει τα πάνω κάτω στην Μάνη

Η οδύσσεια της Ολυμπίας συνεχίζεται με αποκορύφωμα μία ακόμα έκρηξη βίας από τον Παναγιώτη. Η Ολυμπία το βάζει στα πόδια και βρίσκει καταφύγιο στο σπίτι της Μαργαρίτας, αρχικά, και στη συνέχεια στο σπίτι της Χάιδώς. Οι δύο γυναίκες με σύμμαχο τον Λυκούργο την πιέζουν να καταγγέλλει τον Παναγιώτη αλλά εκείνη φοβάται.

Ωστόσο αποφασίζει να προχωρήσει σε αίτηση διαζυγίου, την ίδια ώρα η απότομη συμπεριφορά της Μυρτάλης προς τον Αλέξη φέρνει και πάλι στην επιφάνεια τον κακό του εαυτό. Ο Παναγιώτης ενημερώνεται για την αίτηση διαζυγίου και επισκέπτεται εξαγριωμένος τον Λυκούργο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι τα ξαναβρίσκουν Στάθης και Ιουλία

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 43 , 44 , 45 , 46 , 47

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 43 , 44 , 45 , 46 , 47

Στο μεταξύ όλοι μαθαίνουν την αιτία που οδήγησε τον Χριστό και την Μυρτάλη στο χωρισμό και η Ιουλία προσπαθεί να μάθει πιο είναι το τρίτο πρόσωπο. Ο Σωκράτης εξακολουθεί να περιτριγυρίζει τους Βρεττακούς με αποτέλεσμα η Αντιγόνη Μαρίνα και ο Μάνος να χάσουν τον ύπνο τους.

Ο Δημοσθένης βάσει σχεδίου προσεγγίζει την Μυρτάλη και την καλεί για φαγητό στο σπίτι του, ενώ ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να συναντηθούν κάπου ερημικά. Αυτή η συνάντηση θα δείξει και στους δύο ότι τίποτα ανάμεσα τους δεν έχει τελειώσει οριστικά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο κακός εαυτός του Αλέξη ξυπνάει ξανά

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης τρώει την περιουσία της Μυρτάλης και μένει στους δρόμους

Ο Λυκούργος, θορυβημένος από την ξαφνική επίθεση του Παναγιώτη πιέζει για μία ακόμη φορά την Ολυμπία να τον καταγγείλει αλλά τα λόγια του πέφτουν στο κενό. Η Χάιδω με τη σειρά της τρέμει για την υγεία του Λυκούργου καθώς θεωρεί πως η δίαιτα που κάνει είναι εξαντλητική. Ο Δημοσθένης αποφασίζει να προσεγγίσει την Μυρτάλη σε φιλικό επίπεδο και αποκαλύπτει στην Ασπασία το σχέδιο του.

Ο Μάνος συνεχίζει να ανησυχεί για τις προθέσεις του Σωκράτη και οι αϋπνίες του προκαλούν την ανησυχία του Ισίδωρου. Η Μυρτάλη ενημερώνει τον Αλέξη πως ο Χρήστος γνωρίζει για την παράλληλη σχέση της αλλά δεν ξέρει με ποιον.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος καταρρέει από την στεναχώρια του για το παιδί

Η Γη της Ελιάς: Ο ρόλος του Ανδρέα Γεωργίου θα τα φέρει όλα τούμπα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το διαζύγιο που θα γκρεμίσει όλη τη Μάνη

Ο Αλέξης όμως αδιαφορεί για τις συνέπειες μιας επικείμενης αποκάλυψης στο δεσμό τους. Ο Παναγιώτης αποφάσισε να εκδικηθεί όσους βοήθησαν την Ολυμπία. Ξεκινά απο τους Στέφανος και βάζει φωτιά στο θερμοκήπιο τους.

Ο Στάθης ζητά από την Ιουλία να βρεθούν κάπου ερημικά. Αυτή η συνάντηση δείχνει πως τίποτα αναμεσά του δεν έχει τελειώσει οριστικά, καθώς το πάθος τους παρασύρει.

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο 6/11/2022 ως 10/11/2022.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 38 στις 6/11/2022

Επεισόδιο 38

Κυριακή

Η Αντιγόνη θoρυβημένη απο την επαφή του Σωκράτη με τους Βρεττάκους ζητά τη συμβουλή της Εύας για το αν πρέπει να τους αποκαλύψει ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής. Η Εύα της πρότεινε να μην κάνει καμία κίνηση, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει. Την ίδια ώρα ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης και σύντομα οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε τραγική κατάσταση οδηγείται στο νοσοκομείο ο Λυκούργος

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική είναι κόρη του

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οργισμένος για εκδίκηση ξυλοκοπεί βάναυσα και καίει το θερμοκήπιο των Στεφανέων

Η Χάιδω κάνει μια σπασμωδική κίνηση και δημοσιεύει την αγγελία του γάμο της με τον Λυκούργο σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ξανασμίξουν. Η κίνηση της ωστόσο δεν θα έχει τα θετικά αποτελέσματα. Η Εύα από την άλλη ζητά από τον Στάθη να της απαντήσει για το μέλλον της σχέσης τους και ο Πότης άθελά του καίει την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι η κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 39 στις 7/11/2022

Επεισόδιο 39

Δευτέρα 

Ο Λυκούργος και η Χάιδω τα ξαναβρίσκουν αλλά αποφασίζουν από κοινού ότι ο πολιτικός γάμος δεν θα γίνει, η Αρετή απαιτεί από τον Πότη να μην αποκαλύψει την σχέση της με τον Θανάση, εκείνος όμως δεν χάνει χρόνο και αρχίζει να την κουτσομπολεύει. Στη συνέχεια η Χρυσούλα πηγαίνει στην Βασιλική και της αποκαλύπτει ότι η Αρετή ζήτησε της ζήτησε να κάνει μάγια για να χωρίσει από τον Φίλιππο.

Μόλις το ακούει αυτό η Χάιδω αναλαμβάνει δράση, το κλίμα στο εργαστήριο καλλυντικών συνεχίζει να είναι άσχημο με την Ισμήνη να κρατά αρνητική στάση απέναντι στην Μυρτάλη η οποία βλέπει παντού εχθρούς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έρχεται το τέλος της Μυρτάλης

Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα βρίσκει τον έρωτα της ζωής της

Ο Κουράκος ανακρίνει τον Γάκη, αργότερα ο Στάθης πηγαίνει στο τμήμα και πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που προσπάθησε να βιάσει την κόρη του.

Ο Χρήστος γυρίζει στο σπίτι τη στιγμή που η Μυρτάλη είναι εκεί με τον Αλέξη και κάνουν έρωτα. Ο Χρήστος εξοργισμένος με με όσα αντίκρισε πηγαίνει στην Ισμήνη και τα λέει όλα. Είναι αποφασισμένος να μην πει στην Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι και απλά να μαζέψει τα ρούχα του και να φύγει χωρίς εξηγήσεις.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 40 στις 8/11/2022

Επεισόδιο 40

Τρίτη 

Στο μεταξύ ο Σωκράτης δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση.

Ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη και δίνει ψεύτικες υποσχέσεις τους συνομιλητές του ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του, ο Ισίδωρος το μαθαίνει αυτό και δυσαρεστείται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η μικρή Αγγελική θα μάθει όλη την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης παίρνει κρυφά δείγμα DNA και παγιδεύει την Αντογόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης αφήνει έγκυο την Ιουλία

Ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για Μαδρίτη. Η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια. Και η Αρετή όμως δε μασάει τα λόγια της.

Η Μυρτάλη εντελώς αψυχολόγητα ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της με τον Χρήστο. Η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππο είναι απροσδόκητη.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 41 στις 9/11/2022

Επεισόδιο 41

Τετάρτη 

Το μόνιασμα του Στέφανου και του Φίλιππου δίνει μεγάλη χαρά στην Βασιλική και η παρέα περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη. Η Ασπασία δεν χάνει ευκαιρία να δώσει αναφορά στην Αρετή η οποία νιώθει παραγκωρνισμένη και κάνει παράπονα στον Στέφανο. Η Μυρτάλη μείνει άναυδη με τον τρόπο που την χώρισε ο Χριστός και μην μπορώντας να βρει παρηγοριά αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος εξαφανίζεται

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος βάζει φρένο στην Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία περνούν μια νύχτα πάθους

Ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για την συγγένεια του με την μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 42 στις 10/11/2022

Επεισόδιο 42

Πέμπτη

Η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα την σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία, παράλληλα η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλακτεί. Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία την ίδια ώρα στη Μάνη η Ιουλία συνειδητοποιώντας πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργο για να σας το γάμο τους είναι μάτια.

Η Γη της Ελιάς: Έτσι θα δολοφονήσουν την Δήμητρα

Η Άννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της, ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό της Μυρτάλης και ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μία έκπληξη. Θα του αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της; Και αν ναι ποιανού είναι το παιδί;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close