Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως η Αθηνά δεν γυρνάει στην Μάνη και πάει Σούνιο.

Αθηνά γύρνα ή έστω τηλεφώνα…

Οι εξελίξεις τρέχουν με γρήγορους ρυθμούς στην σειρά «Η γη της ελιάς» που εξακολουθεί να κρατά αμείωτο το ενδιαφέρον των τηλεθεατών. Η Αθηνά βγαίνει από τη φυλακή και ο πρώτος άνθρωπος που θα σπεύσει να δει είναι η αγαπημένη της μητέρα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην επιφάνεια τα προβλήματα υγείας του Λυκούργου

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει σκηνή επειδή την χώρισε ο Χρήστος

Άκρως συγκινητικές στιγμές θα ζήσουμε σε ένα από τα επόμενα επεισόδια της σειράς «Η γη της ελιάς», καθώς μετά από καιρό η Αθηνά θα συναντήσει την μητέρα της, τη Μαρία. Μάνα και κόρη πέφτουν η μία στην αγκαλιά της άλλης.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ισμήνη και Κωνσταντίνος πετάνε για Μάλτα

Η Γη της Ελιάς: Ξυλοκοπούν βάναυσα την Αθηνά στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σχέση της Δήμητρα και του Κουράκου πριν την αποστολή

Η Μαρία έχει ένα ιδιαίτερο δέσιμο με την κόρη της, την Αθηνά. Στη μητέρα της, η Αθηνά βρίσκει πάντα τη φροντίδα και την υποστήριξη που έχει ανάγκη. Έτσι, σύμφωνα με το youfly, μόλις βγαίνει από τη φυλακή πηγαίνει στο σπίτι της μητέρας της στο Σούνιο για να περάσει λίγες ημέρες μαζί της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η ηθοποιός που έφυγε απο τον Σασμό με τον ερχομό της φέρνει τα πάνω κάτω στην Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δεν γυρνάει στην Μάνη και πάει Σούνιο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έτσι τα ξαναβρίσκουν Στάθης και Ιουλία

«Αθηνά μου πόσο μου έλειψες» λέει με δάκρυα στα μάτια η Μαρία στη κόρη της η οποία κι αυτή κλαίει με αναφιλητά και της σιγοψυθυρίζει: «Είμαι πολύ χαρούμενη που είμαστε ξανά μαζί. Κι εμένα μου έλειψες. Ο χρόνος στη φυλακή ήταν ατελείωτος». Η Μαρία δείχνει να καταλαβαίνει απόλυτα τη κόρη της λόγω της μεγάλης εμπειρίας που έχει από τη ζωή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 43 , 44 , 45 , 46 , 47

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο κακός εαυτός του Αλέξη ξυπνάει ξανά

Έχουν δει πάρα πολλά τα μάτια της και μην ξεχνάμε πως κάποια χρόνια τα είχε περάσει κι αυτή μέσα στη φυλακή. Και ξέρει καλά τι σημαίνει φυλακή. Η Μαρία ζητά από κόρη της να αφήσει πίσω της όσα της συνέβησαν και να κοιτάξει μπροστά.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close