Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα μπουκάρει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι καθοριστικές καθώς η Δήμητρα μπουκάρει κρυφά στο σπίτι του Δημοσθένη και βρίσκει λαβράκι

ΩΩΩΧ την εβαψες τώρα

Ο Δημοσθένης αφού δύο άντρες από την συμμορία του Κεφαλά εκτελούν τον Κίμωνα διαδίδει παντού ότι ο γιος του έκανε απόπειρα αυτοκτονίας. Και μπορεί όλο το χωριό να πείθεται από την παραπάνω δικαιολογία δεν ισχύει το ίδιο όμως και για τη Δήμητρα.

Εκείνη είναι πεπεισμένη ότι κάτι άλλο πολύ πιο σκοτεινό κρύβεται πίσω από τον θάνατο του αγαπημένου της και δεν πρόκειται να ησυχάσει αν δεν το φέρει στην επιφάνεια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος δολοφόνος τον κλείνουν φυλακή

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Βαριά αρρώστια χτυπάει την Μαρίνα

Μάλιστα μία μέρα μετά την κηδεία του Κίμωνα η υπαστυνόμος αγνοεί επιδεικτικά το Γιώργη ο όποιος προσπαθεί να την πείσει να πάρει άδεια για να διαχειριστεί την απώλεια της αλλά και να σταματήσει οποιαδήποτε έρευνα σχετικά με την συγκεκριμένη υπόθεση.

Κάποια στιγμή λοιπόν έρχεται σε επαφή με ένα συνάδελφο στην Αθήνα και του ζητάει να ψάξει στοιχεία για την εταιρεία του Δημοσθένη Καπερνάρου. Στο μεταξύ ο τελευταίος πηγαίνει στην Αθήνα με σκοπό να προετοιμάσει όσο γίνεται καλύτερα το εκδικητικό χτύπημα στο σπίτι του Κεφαλά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα φαντάσματα του παρελθόντος στοιχειώνουν την Ιουλία

Η Γη της Ελιάς-Κίμωνας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτούς τους δυο σκοτώνει ο Αλέξης πριν τη Μυρτάλη

Θέλει να τον εκδικηθεί με τον ίδιο χείριστο τρόπο. Λίγο αργότερα η Δήμητρα μαθαίνει για το ταξίδι του Δημοσθένη καθώς και για την απουσία της συζύγου και της κόρης του από το σπίτι οπότε παίρνει μία απόφαση που ενέχει πάρα πολλούς κινδύνους για την ίδια.

Κάνει διάρρηξη στο σπίτι της οικογένειας και ψάχνει να βρει οποιοδήποτε στοιχείο μπορεί να κρύβεται εκεί και να αποδεικνύει ότι ο θάνατος του Κίμωνα ήταν δολοφονική επίθεση. Όπως θα δούμε μάλιστα η έρευνα της Δήμητρας αποδίδει σιγά-σιγά καρπούς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τον πατάει με το αυτοκίνητο και τον ρίχνει από τον γκρεμό

Η Γη της Ελιάς-Δήμητρα-

 

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 83 , 84 , 85 , 86 , 87

Σε  πρώτη φάση βρίσκει ένα βιβλιάριο από μία τράπεζα του Μονακό που αναγράφει ένα εξωφρενικό ποσό γεγονός που την κινεί την έντονη περιέργεια.

Από τότε σιγουρεύεται ότι οι υποψίες της έχουν βάση και χωρίς να αποκαλύψει σε κανένα την παραμικρή κίνηση της άρχισε να κυνηγά το Δημοσθένη συγκεντρώνοντας όλο και περισσότερα στοιχεία εναντίον του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία σε πόλεμο με τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 88 , 89 , 90 , 91 , 92

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close