Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος συλλαμβάνει τον  Ανέστη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι καθοριστικές καθώς ο Κουράκος συλλαμβάνει τον Ανέστη.

Αχχχχχχχ τώρα θα δεις Ανέστη φίδι κολοβό…Έρχεται η σειρά σου ΛΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑ…

Η στιγμή της τιμωρίας όπως όλα δείχνουν πλησιάζει στην σειρά Η Γη της Ελιάς με τον Κουράκο να δίνει εντολή στο σημερινό επεισόδιο να συλλάβουν τον Ανέστη.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ανέστης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω βάζει σε μπελάδες Λυκούργο και Χάιδω

Ο άνδρας μεταφέρεται στο Τμήμα και αυτό προκαλεί μεγάλη αναστάτωση στον Κωνσταντίνο και τον Δημήτρη με τον Κωνσταντίνο να τον ρωτά αν γνωρίζει πως αυτός κρύβεται πίσω από όλες τις παράνομες δουλειές. Ο Κουράκος συζητά με την Ιουλία και της παραδέχεται ανοιχτά πως είναι πια σίγουρος πως ο Ανέστης κρύβεται πίσω από τον πυροβολισμό του.

Τι θα δούμε απόψε 21/3 στην Γη της Ελίας;

Η Αρετή κινεί γη και ουρανό για να βρει ποια είναι η γυναίκα που κυκλοφορεί μαζί με τον Στάθη. Την ίδια ώρα, η Εύα, αγνοώντας πως η Αρετή είναι η σύζυγος του Στάθη, πηγαίνει στο μαγαζί για να αγοράσει τοπικά προϊόντα. Ο Ισίδωρος παροτρύνει τον Μάνο να φτιάξει τη σχέση του με τη Χάιδω, όμως λόγω των συνθηκών, εκείνος δεν είναι ακόμα έτοιμος. Ο Κωνσταντίνος και η Ισμήνη συναντούν την Εύα και συζητούν για την ανακαίνιση του καινούριου τους σπιτιού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η αποφυλάκιση της Μαρίνας

Ο Φίλιππος με τη Βασιλική βγαίνουν ραντεβού, για πρώτη φορά μετά από αρκετό καιρό, προκειμένου να περάσουν λίγο χρόνο μόνοι. Για κακή τους τύχη, όμως, στο μπαρ όπου πηγαίνουν εμφανίζεται ο Στέφανος με την Ελένη και το κλίμα χαλάει αμέσως.

Η-Γη-της-Ελιάς-Ανέστης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτή θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Σύμφωνα με Youfly.com, το ειδύλλιο του Στάθη με την Εύα δύσκολα κρύβεται και η Άννα μεταφέρει τις υποψίες της στη Βασιλική. Τέλος, ο Κουράκος ανακρίνει τον τραυματισμένο δράστη με σκοπό να μάθει ποιος έδωσε την εντολή για την επίθεση στη Μαρίνα στην σειρά Η Γη της Ελιάς και αμέσως μετά δίνει εντολή να συλλάβουν τον Ανέστη και να τον οδηγήσουν στο τμήμα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close