Η Γη της Ελιάς: Η αποφυλάκιση της Μαρίνας

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ευχάριστες καθώς θα δούμε την αποφυλάκιση της Μαρίνας

Άντε μπράβο το κορίτσι μας…ΑΧ ΒΡΕ ΒΡΩΜΟΑΝΕΣΤΗ πόσο θα ήθελα να σου χώσω ενα αριστερό κροσέ!

Ο Κουράκος καταφέρνει να ρίξει φως στην υπόθεση. Μπορεί να μην έχει φτάσει ακόμη στον πραγματικό ένοχο (δηλαδή στον Ανέστη), όμως καταφέρνει να βγάλει τη Μαρίνα από τη φυλακή, στην γη της ελιάς. Η ηρωίδα, συντετριμμένη, βγαίνει από το κελί, περιμένοντας την ημέρα της δίκης, όπου θα σταθεί στο πλευρό της ο Λυκούργος ως δικηγόρος της.

Η Γη της Ελιάς: Η αποφυλάκιση της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μέλπω βάζει σε μπελάδες Λυκούργο και Χάιδω

Η Μαρίνα επιστρέφει στο σπίτι της, σε πολύ άσχημη κατάσταση. Η ίδια δε μπορεί να συνέλθει από το τεράστιο αυτό σοκ. Κατηγορεί τον εαυτό της διαρκώς, με το εφιαλτικό εκείνο βράδυ να την στοιχειώνει.

Η ψυχική της υγεία καταρρέει. Η ίδια αισθάνεται πολύ αδύναμη να χειριστεί όλο αυτό που της συνέβη. Στο πλευρό της θα τρέξει γρήγορα ο Μάνος Βρεττάκος, ο οποίος, όσο καιρό η Μαρίνα ήταν στη φυλακή, υπέφερε στην γη της ελιάς.

Η Γη της Ελιάς: Η αποφυλάκιση της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με αυτή θα μείνει στο τέλος ο Στάθης

Θα την αγκαλιάσει σφιχτά, θα της δώσει την υπόσχεση πως όλα θα αλλάξουν. Η Μαρίνα θα πέσει ξανά στην αγκαλιά του, θα αφεθεί στον μεγάλο της έρωτα. Μπορεί να είναι διαλυμένη συναισθηματικά, όμως ο Μάνος θα είναι εκεί για να την βοηθήσει να βρει ξανά τον παλιό της εαυτό.

Στο μεταξύ, ο Λυκούργος αναζητά τρόπους για να αθωώσει την Μαρίνα στο δικαστήριο. Όλοι είναι στο πλευρό της, ακόμη και η Μυρτάλη, παρά τη δύσκολη φάση που περνάει με τον θάνατο του Νικήτα.

Η Γη της Ελιάς: Η αποφυλάκιση της Μαρίνας

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Το πανούργο σχέδιο της Αρετής

Η νεαρή ηρωίδα αναζητά παρηγοριά, τη στιγμή που ο Ανέστης συνεχίζει να κυκλοφορεί ανενόχλητος στη Μάνη. Σύμφωνα με το Youfly.com, θα καταφέρει να τον εντοπίσει ο Κουράκος; Ποιες θα είναι οι συνέπειες;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close