Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως ο Κουράκος φτάνει την υπόθεση του Ανέστη στα άκρα.

Τρόμαξα τώρα…

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις και για την Άννα, στην σειρά Η Γη της Ελιάς, καθώς θα την δούμε να έρχεται αντιμέτωπη με πολλά προβλήματα, στα νέα επεισόδια που αναμένεται να δούμε στις οθόνες μας από Γενάρη.

Η Άννα και ο Λεωνίδας, πολύ σύντομα θα κάνουν το επόμενο βήμα στη σχέση τους. Λίγο πριν τον γάμο τους όμως, θα δούμε να ανοίγει ξανά ο φάκελος της δολοφονίας του Ανέστη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κινδυνεύει απο τον Αλέξη

Η-Γη-της-Ελιάς-Κουράκος-Ευτυχία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος ζητά απο την Εύα να ρίξει το παιδί

Ο φόβος της Ευτυχίας αλλά και της Άννας είναι μεγάλος. Η Ευτυχία ομολογεί και η Άννα τρέμει μην μπει και η ίδια στην φυλακή. Ο Γιωργής Κουράκος θα φτάσει την υπόθεση στα άκρα, κάτι που ανησυχεί πολύ την Άννα.

Θα καταφέρει να ξεφύγει ή ο χειρότερος εφιάλτης της θα πάρει σάρκα και οστά στα επόμενα επεισόδια της σειράς, Η Γη της Ελιάς, περνώντας το κατώφλι τον φυλακών; Η συνέχεια στις οθόνες μας…

Η Γη της Ελιάς: Δείτε τα επεισόδια αυτής της εβδομάδας απο τις 18/12/2022 ως τις 22/12/2022

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 68 στις 18/12/2022

Επεισόδιο 68

Κυριακή

Η μετακόμιση του Φίλιππου και της Bασιλικής ολοκληρώνεται με τη βοήθεια του Στάθη του Λυκούργου της Άννας και της Eυτυχίας. O Αλέξης παρακαλάει τη Μυρτάλη και εκείνη τον δέχεται πίσω υπο όρους, ενώ η Μαργαρίτα αρχίζει να δένεται με τον Γεράσιμο και σκέφτεται μία κοινή ζωή μαζί του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ξαναμπλέκει με την μαφία

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωσταντίνος μένει παράλυτος

Η επανεμφάνιση του Θανάση στο χωριό ταράζει την Αρετή σε τέτοιο βαθμό που το πετάει πέτρες όταν τον αντικρίζει. Ο Θανάσης έχοντας ως μάρτυρα τη Χρυσούλα, καταθέτει μήνυση εναντίον της. Ο Μιχάλης επισκέπτεται την Αθηνά στο σπίτι, με σκοπό να δικαιολογήσει την συμπεριφορά του, αλλά μία αιφνιδιαστική κίνηση απέναντι της, θα ανοίξει νέο κύκλο παρεξηγήσεων ανάμεσα τους.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 69 στις 19/12/2022

Επεισόδιο 69

Δευτέρα

Ο Κωνσταντίνος βρίσκεται εμπλεκόμενος σε ένα ξεκαθάρισμα λογαριασμών και ενώ στήνεται ενέδρα δέχεται πυροβολισμό. Την ίδια ώρα, ο Στάθης και η Ιουλία κάνουν έρωτα στο σπίτι της Ιουλίας αγνοώντας πως ο Κουράκος δεν έφυγε ποτέ από τη Μάνη. Ο τελευταίος τους κάνει τσακωτούς και η ατμόσφαιρα μυρίζει μπαρούτι. Η Ιουλία διώχνει τον Στάθη από το σπίτι και είναι αποφασισμένη να αντιμετωπίσει τις συνέπειες τις πράξεις της μόνη της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Σάντρα αναστατώνει τη ζωή του Φίλιππου

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρήστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Εκτός ελέγχου ο Αλέξης

Ο Κουράκος μαζεύει τα πράγματα του δηλώνοντας έτσι τον οριστικό της χωρισμό. Η Ιουλία ενημερώνει τον Μάνο για το συμβάν αλλά τον παρακαλεί να κρύψουν την αιτία χωρισμού από τον Ισίδωρο. Ο πυροβολισμός του Κωνσταντίνου έχει αναστατώσει τόσο την Ισμήνη, όσο και την αστυνομία μιας και τα γεγονότα συγκλίνουν σε συμβόλαιο θανάτου.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 70 στις 20/12/2022

Επεισόδιο 70

Τρίτη

Ο Κωνσταντίνος νοσηλεύεται τραυματισμένος και όλοι σπεύδουν στο νοσοκομείο για να μάθουν νεοτέρα. Ο Θανάσης κάνει μήνυση στην Αρετή για επίθεση εις βάρος του και η Δήμητρα αναγκάζεται να την συλλάβει. Ο Μιχάλης στέλνει λουλούδια στην Αθήνα προκειμένου να εξιλεωθεί για την αυθόρμητη συμπεριφορά του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης τρέχει στα δικαστήρια

Η-Γη-της-Ελιάς-Λυκούργος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην φυλακή η Άννα πριν τον γάμο της

Η Αρετή οδηγείται στο δικαστήριο όπου τις ανακοινώνεται η ποινή της για εξύβριση και σωματική βλάβη κατά του Θανάση. Παρά τις αντιδράσεις, ο Στάθης προτείνει στην Ιουλία να μείνουν μαζί. Η Ειρήνη λέει στον πατέρα της για το τεστ DNA που βρήκε στην τσάντα της Ασπασίας και η ημέρα των εκλογών φτάνει και όλοι τρέχουν στις κάλπες για να ψηφίσουν.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 71 στις 21/12/2022

Επεισόδιο 71

Τετάρτη

Ο Εισαγγελέας ζητά συνάντηση από την Μαργαρίτα για να συζητήσουν ένα σημαντικό θέμα. Η Μυρτάλη λέει ανοιχτά στο καφενείο ότι αντί για τον θείο της ψήφισε τον Δημοσθένη και όλοι μένουν άναυδοι. Στο μεταξύ η υγεία του Κωνσταντίνου πηγαίνει καλύτερα αλλά είναι εξαντλημένος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε τραγική κατασταση ο Κωνσταντίνος

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωσταντίνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Ιουλία μαζί σαν μια γροθιά

Κι ενώ ο εισαγγελέας συναντά τη Μαργαρίτα και την παρακαλεί να μεσολαβήσει για να φτιάξει η σχέση του με την Αθηνά η παρουσία του Στάθη στο σπίτι της Ιουλίας εξοργίζει τον Ισίδωρο και οι δύο άντρες σχεδόν πιάνονται στα χέρια. Η Μαργαρίτα και ο Γεράσιμος έρχονται πιο κοντά και προχωρούν σε μία τρυφερή σχέση την ώρα που το κουτσομπολιό ότι ο Στάθης και η Ιουλία είναι και πάλι μαζί άρχισε να φουντώνει στο χωριό.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 72 στις 22/12/2022

Επεισόδιο 72

Πέμπτη

Ο Στάθης αποφασίζει να κάνει μία αιφνιδιαστική κίνηση προκειμένου να κλείσει τα στόματα. Συγκεκριμένα αποφασίζει να της κάνει πρόταση γάμου. Την ίδια ώρα η Ευτυχία κράτα αποστάσεις ασφαλείας από τον Κουράκο, ενώ ο Λυκούργος κάνει μία τελευταία προσπάθεια να τον συμφιλιώσει με την Ιουλία, αγνοώντας όσα έχουν μεσολαβήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Εύα μένει έγκυος και ο Χρήστος την χωρίζει

Η-Γη-της-Ελιάς-Άννα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η νέα σχέση που θα γίνει γυαλιά καρφιά

Ο Θανάσης προσπαθεί να πλησιάσει την Αρετή, έχοντας όμως ένα νέο σχέδιο κατά νου, ενώ ο Φίλιππος βγαίνει για φαγητό με την Σάντρα, γεγονός που ενοχλεί την Βασιλική

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close