Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές καθώς θα δούμε πως η Μαργαρίτα κινδυνεύει απο τον Αλέξη.

Ρε Αλέξη τρελάθηκες; Την ίδια σου την μάνα;;

Η Μαργαρίτα μετά από καιρό γνωρίζει ξανά τον έρωτα στη «Γη της Ελιάς», αλλά όταν το μαθαίνει ο Αλέξης γίνεται έξω φρενών και ανατρέπει τα σχέδιά της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος ζητά απο την Εύα να ρίξει το παιδί

Η-Γη-της-Ελιάς-Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ξαναμπλέκει με την μαφία

Ο Αλέξης μολονότι πλέον διατηρεί σχέση με την Μυρτάλη παραμένει ψυχολογικά ασταθής, κάτι που δημιουργεί συνεχώς προβλήματα στην καθημερινότητά του και στις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κωσταντίνος μένει παράλυτος

Η Γη της Ελιάς-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Σάντρα αναστατώνει τη ζωή του Φίλιππου

Η κατάσταση ξεφεύγει κι η ζήλια αρχίζει να θολώνει την κρίση του ολοένα και περισσότερο. Από τη μία ο Αλέξης αρχίζει να ζηλεύει τη Μυρτάλη και τις συναντήσεις της με τον Δημοσθένη, ενώ στη Μάνη ήρθε κι ο Κίμωνας, γεγονός που τον κάνει να νιώθει ανασφάλεια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Εκτός ελέγχου ο Αλέξης

Η-Γη-της-Ελιάς-Αλέξης-Μαργαρίτα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης τρέχει στα δικαστήρια

Την ίδια στιγμή, στη ζωή της Μαργαρίτας έχει μπει ο Γεράσιμος, γεγονός που προκαλεί πανικό στον Αλέξη, όπως θα δούμε στη συνέχεια στη «Γη της Ελιάς». Ο Αλέξης ξεσπάει στη μητέρα του και της ζητάει να απομακρυνθεί από τον Γεράσιμο, αφού δε θέλει κανέναν άλλον άντρα κοντά της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στην φυλακή η Άννα πριν τον γάμο της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σε τραγική κατασταση ο Κωνσταντίνος

Ο Αλέξης βγαίνει εκτός εαυτού και χάνει το μυαλό του μην μπορώντας να διαχειριστεί τον θυμό του. Η κατάσταση γρήγορα θα βγει εκτός ελέγχου. Πώς θα αντιδράσει η Μαργαρίτα;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close