Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κάνει πίσω στην απόφαση του Φίλιππου

Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού η Βασιλική κάνει πίσω στην απόφαση του Φίλιππου.

Έτσι έπρεπε…

Ο Δημοσθένης πηγαίνει στον ελαιώνα που δουλεύει ο Λεωνίδας και τον προειδοποιεί: «Ρώτησα στο ελαιοτριβείο και μου είπαν ότι θα σε βρω εδώ! Ένα πράγμα θα σου πω μόνο κι έφυγα! Μακριά  απ΄ την κόρη μου, θα σου κόψω τα πόδια! Η Ειρήνη δεν είναι για τα δόντια σου! Βρες μια της δικής σου κατηγορίας και μην μεγαλοπιάνεσαι! Τώρα που το έμαθες, πράξε ανάλογα! Μην την πλησιάσεις ποτέ ξανά γιατί θα σου κόψω τα πόδια! Από τη ρίζα!»

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης φεύγει απ τη σειρά στα επόμενα επεισόδια

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κάνει πίσω στην απόφαση του Φίλιππου

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Φίλιππος θέλει να σκοτώσει τον Δημοσθένη

Εντωμεταξύ η Βασιλική κάνει πίσω και τα ξαναβρίσκουν με τον Φίλιππο. Ο Μιχάλης έχει νέα από τους παιδοψυχολόγους που εξέτασαν τις ζωγραφιές της μικρής Φιλιώς και ενημερώνει τον Λυκούργο: «Μίλησα με τους παιδοψυχολόγους που μελέτησαν τις ζωγραφιές της μικρής και μου είπαν ότι διαπίστωσαν από κάποια στοιχεία ότι υπάρχει πρόβλημα.. αλλά δεν μπορούν να είναι σίγουροι περί τίνος πρόκειται.. Αυτό που προτείνουν είναι να πάει η μικρή σε μια παιδοψυχολόγο που μου πρότειναν στη Σπάρτη.. Ασημίνα Καλογεροπούλου λέγεται κι αυτό είναι το τηλέφωνό της.» 

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Το σπαρακτικό παρελθόν της Ασπασίας στο φως

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κάνει πίσω στην απόφαση του Φίλιππου

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Πιάνουν τους απαγωγείς του Μάνου

Στην αστυνομία έχουν τα πρώτα στοιχεία για την απαγωγή καθώς βλέπουν τον αριθμό πινακίδας του βαν από τις κάμερες ενός μαγαζιού. Ο Άρης έχει ακάλυπτες επιταγές και ο Δημοσθένης προσπαθεί να τον μπλέξει στις βρωμοδουλειές του: «Άκου, έχω ένα φιλαράκι που τα έχει κονομήσει τρελά, αλλά όχι και τόσο νόμιμα.   Ίσως αυτός θα μπορούσε να σε βοηθήσει. Σε ενδιαφέρει;»

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος, στέλνει βίντεο σε άθλια κατάσταση, μετά τον ξυλοδαρμό του

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κάνει πίσω στην απόφαση του Φίλιππου

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Μυρτάλης

Ο Κουράκος μεταφέρει τα δυσάρεστα νέα στους Βρεττάκους:«Κάποιος γείτονάς σας, είδε χτες λίγο πιο κάτω από το σπίτι σας σταθμευμένο ένα βαν. Βρήκαμε εικόνα από κάμερες, είδαμε τον αριθμό του και ανακαλύψαμε ότι έχει κλαπεί από την Καλαμάτα.. Λίγη ώρα πριν, μας ενημέρωσαν ότι ένα όμοιο βαν βρέθηκε καμένο έξω από τη Σπάρτη. Όλα τα στοιχεία οδηγούν στο συμπέρασμα ότι σε αυτό το βαν κάποιοι έβαλαν με τη βία τον Μάνο… Είμαι σχεδόν σίγουρος ότι πρόκειται για απαγωγή!»

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη λυγίζει και ζητάει το παιδί να μάθει την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική κάνει πίσω στην απόφαση του Φίλιππου

Δείτε ακόμα: Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω ξεμαλλιάζονται

Η Μαρίνα βουρκώνει και χώνεται στην αγκαλιά του Ισίδωρου που την σφίγγει πάνω του, ενώ και ο ίδιος είναι «παγωμένος»!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close