Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς θα δούμε να σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης.

ΕΛΕΟΣ! Βαρεθήκαμε του σκοτωμούς, βαρεθήκαμε τους καυγάδες. Στάθη, άσε τον Ιάκωβο ήσυχο και κοίτα τί θα κάνεις με το σπίτι σου που καίγεται

Ο Στάθης και ο Ιάκωβος έρχονται αντιμέτωποι, στην γη της ελιάς. Η κατάσταση βγαίνει εκτός ελέγχου, με την Μυρτάλη να βρίσκεται στο επίκεντρο των συζητήσεων. Πράγματι, η νεαρή πρωταγωνίστρια ζει τον απόλυτο έρωτα με τον Νικήτα, αδιαφορώντας για τις συνέπειες που αφήνει πίσω της.

Ο Νικήτας επισκέπτεται τακτικά τη Μάνη και μαζί περνούν ξέγνοιαστες στιγμές στα σοκάκια της Αρεόπολης. Μόνο που η επιχείρηση με τα καλλυντικά προϊόντα αρχίζει να πιέζει τις δύο ιδιοκτήτριες.

Η δόση του δανείου έρχεται και η Μυρτάλη είναι ξανά απροετοίμαστη. Εννοείται πως και αυτή τη φορά, αδυνατεί να πληρώσει το ποσό αυτό. Ο Στέφανος είναι έξαλλος, καθώς οι τράπεζες χτυπούν το δικό του τηλέφωνο για ακόμη μια φορά.

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: H Eυα συνεργάζεται με τον Κωνσταντίνο

Το ζευγάρι έρχεται σε σύγκρουση. Μόνο που τώρα θέση θα πάρει και ο Στάθης, ο οποίος κινδυνεύει να χάσει τα χωράφια του, εξαιτίας της υποθήκης που έβαλε ο γιος του. Χωρίς δεύτερη σκέψη, τρέχει στον Ιάκωβο και του ζητάει με ύφος απειλητικό να μαζέψει την ανιψιά του.

Σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι κατάρες της Αρετής στον Φίλιππο

Ο Ιάκωβος μένει σύξυλος σύμφωνα με το youfly.gr με όσα του αναφέρει ο Στάθης, στην γη της ελιάς. Δεν περίμενε αυτή την αντιμετώπιση και προσπαθεί να τον ηρεμήσει με κάθε τρόπο. Οι Καπερνάροι βρίσκονται σε τεράστια σύγχυση με την υποθήκη του Στέφανου και η Μυρτάλη συνεχίζει να αμελεί το δάνειο.

Η επιχείρηση καλλυντικών αντιμετωπίζει τις πρώτες δυσκολίες. Ο Στάθης είναι αποφασισμένος να πιάσει ο ίδιος την Μυρτάλη, βάζοντας ένα τέλος σε αυτή την παράνοια που απειλεί την περιουσία του. Οι δύο οικογένειες βρίσκονται ξανά στα μαχαίρια.

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης

Η Γη της Ελιάς: Τι θα δούμε στα επεισόδια αυτής της εβδομάδας από την Κυριακή 13 έως και την Πέμπτη 17 Μαρτίου

Επεισόδιο 163 (Κυριακή 13 Μαρτίου)

Η Ισμήνη λαμβάνει εξώδικο από τον Σάββα και ταράζεται. Ο Λυκούργος, όμως, τη διαβεβαιώνει ότι όλα θα πάνε καλά. Η Ιουλία πέφτει από τα σύννεφα όταν η Μυρτάλη της συστήνει τον Νικήτα ως τον καινούριο της «φίλο». Η Μυρτάλη με τον Νικήτα πηγαίνουν στο σπίτι του Ιάκωβου για φαγητό. Οι κακοποιοί παρακολουθούν στενά τη Μαρίνα και ψάχνουν την κατάλληλη στιγμή για να δράσουν.

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Θα σε καρφώσω στην αστυνομία

Η Εύα δείχνει όλο και πιο ερωτευμένη με τον Στάθη, και πηγαίνει μαζί του στην Καλαμάτα για να διαλέξουν δώρα για το μωρό της Βασιλικής. Η Μαργαρίτα πιάνει τον Νικήτα και του λέει τα πάντα για τον Αλέξη, ζητώντας του να τον έχει από κοντά. Η Ιουλία ασκεί πίεση στον Ισίδωρο σχετικά με την περιουσία του. Εκείνος της λέει ότι θα διορθώσει την αδικία που έγινε σε βάρος της Μυρτάλης και αυτή τη φορά δείχνει να το εννοεί.

Ο Μάνος βάζει ντεντέκτιβ να ψάξει για το παρελθόν της Αντιγόνης, δείχνοντας πως ακόμα δεν την εμπιστεύεται. Ο Λυκούργος βάζει τελεσίγραφο στη Χάιδω και της λέει πως αν δεν παντρευτούν, θα χωρίσουν. Δύο κακοποιοί ορμούν στη Μαρίνα για να τη βιάσουν κι εκείνη αρπάζει το όπλο από τον έναν και πυροβολεί.

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης

Επεισόδιο 164 (Δευτέρα 14 Μαρτίου)

Ο Κουράκος ενημερώνεται για το φονικό και φεύγει μέσα στη νύχτα για να συντονίσει την έρευνα. Στον τόπο του εγκλήματος βλέπει και τον Στάθη, ο οποίος βρίσκεται εκεί με την Εύα. Η Μαρίνα, σε κατάσταση σοκ, συλλαμβάνεται και οδηγείται στο τμήμα. Ο Ιάκωβος ειδοποιεί τον Λυκούργο κι εκείνος σπεύδει να αναλάβει την υπεράσπιση της Μαρίνας. Τα νέα συνταράσσουν το χωριό και περισσότερο τη Μυρτάλη που τρέχει στο πλάι τής Μαρίνας.

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς: Πρόσεχε είναι επικίνδυνη

Η Μαργαρίτα ειδοποιεί την Αθηνά, η οποία, επηρεασμένη από το συμβάν, ξαναζεί τον προσωπικό της εφιάλτη. Ο Μάνος αρνείται να πιστέψει πως η Μαρίνα σκότωσε άνθρωπο και ο Ισίδωρος τον παρηγορεί. Ο Δημήτρης μεταφέρει στον Ανέστη τα γεγονότα κι εκείνος παραδέχεται πως αυτός κρύβεται πίσω από όλα και ότι φοβάται μήπως τον δώσει ο δράστης που επέζησε.

Ο Δημήτρης, έξαλλος, τον πετάει έξω από το σπίτι του. Ο Ιάκωβος αναφέρει στην Ιουλία πως ο Στάθης προχώρησε στη ζωή του κι εκείνη δείχνει να αδιαφορεί. Η Βασιλική, σοκαρισμένη από τα νέα για τη Μαρίνα, αποφασίζει να ανοίξει το ανθοπωλείο για να τη βοηθήσει οικονομικά. Ο Αλέξης βλέπει από μακριά τον Νικήτα με μία κοπέλα, χωρίς όμως να είναι βέβαιος ότι πρόκειται για τη Μυρτάλη.

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης

Επεισόδιο 165 (Τρίτη 15 Μαρτίου)

Η Μαρίνα παραμένει κρατούμενη στο Τμήμα, ενώ δίνουν κατάθεση ο Στάθης και ο Ιάκωβος. Ο Μάνος, διαλυμένος από την περιπέτεια και τη σύλληψη της Μαρίνας, παρακαλεί τον αστυνόμο Κουράκο να του επιτρέψει να τη δει. Η Μαργαρίτα προσπαθεί να μπει στο σπίτι του Αλέξη και διαπιστώνει ότι ο γιος της έχει αλλάξει κλειδαριά.

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Στεφάνου στον Φίλιππο -; Θα σε λιώσω φονιά

Του ζητάει τον λόγο και ο καβγάς δεν αργεί να φουντώσει ανάμεσά τους. Η Αθηνά επιστρέφει στη Μάνη κι αμέσως πηγαίνει στον Ιάκωβο για να του μεταφέρει της υποψίες της Μαρίας για τη μητέρα του Δημήτρη. Ο Ιάκωβος, θορυβημένος, αποφασίζει να το ψάξει. Η Αρετή βλέπει στον δρόμο τον Στάθη και την Εύα, σε τρυφερή στιγμή που δεν αφήνει αμφιβολίες για τη σχέση τους.

Επεισόδιο 166α (Τετάρτη 16 Μαρτίου)

Ο Μάνος είναι διαλυμένος από την παραμονή της Μαρίνας στο κρατητήριο και ο Ισίδωρος με την Ιουλία ανησυχούν για εκείνον. Η Μυρτάλη, με τη βοήθεια της Βασιλικής και της Ευτυχίας, παλεύουν να κρατήσουν το ανθοπωλείο «ζωντανό». Η Άννα γνωρίζει την Εύα και ενθουσιάζεται που είναι συγγενής με μια τόσο δυναμική γυναίκα.

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Η φοβερή σκηνή από τον Γιώργη στην Ιουλία

Την ίδια ώρα, η Εύα ψάχνει για μόνιμο κατάλυμα στη Μάνη, ώστε να μπορέσει να προχωρήσει με την ξενοδοχειακή μονάδα που ετοιμάζει. Αγνοεί ωστόσο πως η Αρετή καιροφυλαχτεί και αναζητά παντού τη γυναίκα που είδε μαζί με τον Στάθη.

Επεισόδιο 166β (Πέμπτη 17 Μαρτίου)

Ο Στέφανος αποφασίζει να κάνει το επόμενο βήμα στη ζωή του και βγαίνει ραντεβού με την Ελένη. Ο Αλέξης, για να ρίξει στάχτη στα μάτια της μητέρας του, της δίνει τα νέα κλειδιά του σπιτιού του κι απολογείται για την πρόσφατη συμπεριφορά του.

Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιάκωβος και Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 167 , 167 β , 168 , 169 , 170 , 171α, 171β

Η δίκη του Φίλιππου για τον πυροβολισμό του Στέφανου πλησιάζει, προκαλώντας ανασφάλεια τόσο στον ίδιο, όσο και στη Χάιδω και τη Βασιλική. Ο Κουράκος ανακαλύπτει πως η επίθεση κατά της Μαρίνας ήταν προμελετημένη.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close