Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αθηνά-

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140:   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Αχ τι θα δουν πάλι τα ματάκια μας…

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 135 στις 19/3/2023

Επεισόδιο 135

Κυριακή 

Η προσπάθεια της Μαργαρίτας να βρει γέφυρες επικοινωνίας με το γιο της, Αλέξη όχι μόνο πέφτουν στο κενό αλλά οδηγούνται στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα καθώς εκείνος αποφασίζει να διακόψει κάθε επαφή μαζί της.

Η απαγωγείς του Μανού δεν επικοινωνούν με τους Βρεττάκους γεγονός που ανησυχεί πολύ τη Μαρίνα η οποία ρίχνει ευθύνες στον Ισίδωρο και τον κατηγορεί για ό,τι συμβαίνει στον άντρα της θεωρώντας πως το παρατράβηξε με τις διαπραγματεύσεις. Ο Κουράκος κι η Ευτυχία ζουν τον έρωτά τους και κυκλοφορούν πλέον ανοιχτά στο χωριό προκαλώντας κουτσομπολιά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή ζητά συγνώμη από τη Βασιλική αλλά καταριέται τον Φίλιππο

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης φεύγει απ’ τη σειρά στα επόμενα επεισόδια

Ο Πότης ζει το δικό του ερωτικό δράμα καθώς δεν μπορεί να αποφασίσει αν θα μιλήσει για τα ερωτικά συναισθήματα τους στην Άννα. Ο Φίλιππος ετοιμάζει μία έκπληξη στην Βασιλική με τη βοήθεια όλης της οικογένειας αλλά το σχέδιο του δείχνω να ναυαγεί πριν καν αρχίσει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 136 στις 20/3/2023

Επεισόδιο 136

Δευτέρα 

Οι απαγωγείς αποφασίζουν να δώσουν ένα σκληρό μάθημα στον Ισίδωρο και ξυλοφορτώνουν τον Μάνο στέλνοντας το σε μήνυμα. Είναι ανένδοτοι στα λύτρα που ζητούν και δεν σκοπεύουν να κάνουν καμιά έκπτωση. Στέλνουν στους Βρεττάκος βίντεο με το Μάνο αιμόφυρτο και μελανιασμένο.

Όταν αντικρίζουν την εικόνα του ο Ισίδωρος και η Μαρίνα καταρρακώνονται και έτσι εκείνος αποφασίζει να ενδώσει στις εντολές και τις απαιτήσεις των απαγωγέων. Η Ευτυχία ζητά από τον Κουράκο να πάρει κάποια ρούχα στο σπίτι προτείνοντας του άμεσα να συγκατοικήσουν.

Αυτός ενθουσιάζεται και το ζευγάρι κάνει το επόμενο βήμα στη σχέση του ζώντας μαζί. Η Βασιλική ενθουσιάζεται με την φανταστική έκπληξη του Φίλιππου και η κατάσταση φαίνεται να εξομαλύνεται ανάμεσα στο ζευγάρι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το σπαρακτικό παρελθόν της Ασπασίας στο φως

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μυρτάλη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Πιάνουν τους απαγωγείς του Μάνου

Ο Ισίδωρος προσπαθεί να βρει τα υπόλοιπα χρήματα για τα λύτρα του Μανού αλλά αντιμετωπίζει πολύ σοβαρό πρόβλημα για να τα συγκεντρώσει.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 137 στις 21/3/2023

Επεισόδιο 137

Τρίτη 

Η διαδικασία για την παράδοση στα  λίτρο ξεκινά με τη Μαρίνα να αναλαμβάνει το δύσκολο εγχείρημα μόνη της έπειτα από διαταγή τον απαγωγέων.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Μάνος, στέλνει βίντεο σε άθλια κατάσταση, μετά τον ξυλοδαρμό του

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αυτό είναι το τέλος της Μυρτάλης

Ο Κουράκος ωστόσο παρακολουθεί τα πάντα από απόσταση η Ασπασία μιλάει στον ψυχολόγο για την σχέση της με το Δημοσθένη ο Χρήστος προτείνει στην Εύα να συγκατοικήσουν

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 138 στις 22/3/2023

Επεισόδιο 138

Τετάρτη 

Ο Φίλιππος αγωνιώντας για την ετεροθαλή αδερφή του ρωτάει το Λεωνίδα αν βλέπει σοβαρά την σχέση του με την Ειρήνη. Ο Στάθης πηγαίνει επίσκεψη στην πρώην γυναίκα του Αρετή και της προτρέπει να δεχτεί επιτέλους το Φίλιππος για γαμπρό της βάζοντας τέλος στην διαμάχη.

Εκείνη όμως για μια ακόμη φορά αντιδρά άσχημα. Οι κατάρες της δεν έχουν τέλος. Η Ασπασία εξομολογείται στον ψυχολόγο γεγονότα από την παιδική της ηλικία και μια δραματική ιστορία αρχίζει να ξεδιπλώνεται. Η Μυρτάλη δείχνει για μια ακόμη φορά το μίσος της για την Αθηνά και πιέζει τον Αλέξη να τελειώνουν οριστικά μαζί της δολοφονώντας την.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη λυγίζει και ζητάει το παιδί να μάθει την αλήθεια

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Χάιδω ξεμαλλιάζονται

Ο Κουράκος πιέζει την Ευτυχία να την βοηθήσει οικονομικά αλλά εκείνη είναι ανένδοτη.  Η Αθηνά, η Χάιδω, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος ήταν στο Σούνιο και η Μαρία κάνει ό,τι περνάει απ’ το χέρι της για να περάσουν καλά. Η Ασπασία προσπαθεί να πλησιάσει την κόρη της Ειρήνη αλλά πέφτει σε τοίχο καθώς η μικρή είναι καχύποπτη μαζί της.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 139 στις 23/3/2023

Επεισόδιο 139

Πέμπτη 

Η Αθήνα η Χάιδω η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος πηγαίνουν στο Σουνίου και η Μαρία κάνει ό,τι μπορεί για να περάσουν καλά.  Η Ασπασία προσπαθεί να πλησιάσει την ειρήνη αλλά η μικρή είναι καχύποπτη απέναντι της .

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κωνσταντίνος είναι αποφασισμένος να τελειώσει τον Δημοσθένη

Ο Ισίδωρος ενδιαφέρεται να αγοράσει τον ελαιώνα του Δημοσθένη η Ιούλια όμως που δεν θέλει να μείνει ο Στάθης χωρίς δουλειά έχει άλλα σχέδια.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 140 στις 24/3/2023

Επεισόδιο 140

Παρασκευή 

Η παρέα στο Σούνιο περνάει ξέγνοιαστες στιγμές και η Αθηνά προτείνει να κανονίσουν να πάνε ταξίδι όλοι μαζί στα νορβηγικά φιόρδ. Η Εύα  ανησυχεί για τον Άρη καθώς τελευταία εξαφανίζεται συχνά αγνοώντας πλήρως την εμπλοκή του στις παράνομες δραστηριότητες του Δημοσθένη.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη εκτός ελέγχου

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Στάθης-Χάιδω-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά της Ασπασίας αποκαλύπτονται

Η Αλκμήνη ζητά από την Μυρτάλη να προσλάβει την Αντωνία στο εργαστήριο καλλυντικών. Η Ασπασία προτείνει στην Αρετή να πάει κι εκείνη για συνεδρία στο ψυχολόγο θεωρώντας πως θα της κάνει καλό. Ο Φίλιππος ανησυχεί για την καταπίεση που δέχεται η Ειρήνη από τον πατέρα της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Αντιγόνη και Ορέστης ερωτεύονται

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-εισαγγελέας-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στα μαχαίρια Ιουλία και Στάθης

Ο Φίλιππος πάνω στα νεύρα του καταπατά την υπόσχεση που έχει δώσει στη μάνα του και αποκαλύπτει στον πεθερό του Στάθη την συγγένεια του μαζί της, ότι είναι ετεροθαλή αδέλφια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 141 , 142 , 143 , 144 , 145 , 146

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close