Η Γη της Ελιάς: O Μάνος θέλει να δει την Μαρίνα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικά καθώς ο Μάνος θέλει να δει την Μαρίνα η οποία είναι στην φυλακή. 

Αχ βρε Μάνο μου τι κακό σε βρήκε και εσένα…Να πας στο Μαρινάκι να του συμπαρασταθείς βρε …

Ο Μάνος μπουκάρει στο τμήμα και σκορπίζει τον τρόμο, στην γη της ελιάς. Η είδηση πως η Μαρίνα σκότωσε άνθρωπο, έχει διαρρεύσει σε όλη τη Μάνη. Κανείς δεν είναι σε θέση να διανοηθεί το μεγάλο αυτό κακό που τους χτύπησε την πόρτα…

Η-Γη-της-Ελιάς-Μάνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος δίνει περιούσια στην Μυρτάλη

Η νεαρή ηρωίδα της σειράς βρίσκεται στο κρατητήριο, σε κατάσταση σοκ. Πώς να εξηγήσει στις αρχές πως ο άνθρωπος που σκότωσε, ήταν ο βιαστής της; Η απελπισία την κυριεύει, η ίδια νιώθει πως καταρρέει, όσο τα λεπτά περνούν βασανιστικά.

Ο Κουράκος βρίσκεται εκεί, κάνοντας ανακρίσεις. Δεν αφήνει κανέναν άλλον να πλησιάσει την Μαρίνα. Ο Μάνος μαθαίνει τα νέα και τρέχει κατευθείαν στο αστυνομικό τμήμα, ουρλιάζοντας πως θέλει να την δει.

Η-Γη-της-Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ξανά ζευγάρι Στέφανος και Ελένη

Ο Ισίδωρος βλέπει τον γιο του εκτός εαυτού και τρομάζει. Η οργή του ξεχειλίζει… Ο Μάνος φωνάζει πως θέλει να δει την Μαρίνα, θέλει να της μιλήσει, να μάθει πως έγινε το μοιραίο αυτό φονικό. Κανείς δε τον αφήνει.

Τα δάκρυα της Μαρίνας τρέχουν ασταμάτητα. Ο Μάνος δεν είναι σε θέση να δουλέψει, να σκεφτεί λογικά, να επιστρέψει στην καθημερινότητά του. Όσο η Μαρίνα βρίσκεται στο τμήμα και κατηγορείται για φόνο, δε μπορεί να μένει με τα χέρια σταυρωμένα. Όλοι ανησυχούν για την κατάστασή του, καθώς τα ξεσπάσματά του είναι έντονα…

Η-Γη-της-Ελιάς-Μάνος-Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Στάθης και Εύα μάρτυρες σε φονικό

Θα καταφέρει να την σφίξει στην αγκαλιά του, σε μία τόσο δύσκολη στιγμή; Θα τον συγχωρέσει η Μαρίνα, βγαίνοντας από τη φυλακή; Σύμφωνα με το Youfly.com, το ζευγάρι έρχεται ξανά κοντά..

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close