Η Γη της Ελίας-Αρετή-Ανδρέας-

Η Γη της Ελίας: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Ανδρέας τρομάζει από την Αρετή.

Τον ανθρωποδιώχτη έχει αυτή η γυναίκα…

Ο Ανδρέας πηγαίνει στο σπίτι της Αρετής για φαγητό, όπου εκεί έρχονται πολύ κοντά. Τόσο που οι δυο τους καταλήγουν στο κρεβάτι και περνάν μια νύχτα γεμάτη πάθος….

Την επόμενη ημέρα, το «ζευγάρι» πηγαίνει στην ταβέρνα και πέφτουν τυχαία πάνω στην Βασιλική και τον Φίλιππο και η Αρετή κάνει ότι μπορεί για να καταλάβουν ότι συνοδεύεται και μάλιστα ότι ανάμεσα τους υπάρχει μεγάλος έρωτας.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Βόμβα απο Πότη και Άννα στο τέλος της σειράς

Η Γη της Ελίας-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς : Αυτοί οι ηθοποιοί αποχωρούν από τoν Γ κύκλο

Λίγο αργότερα, για να «χτυπήσει» τον Στάθη, του συστήνει τον Ανδρέα ως τον νέο σύντροφο της: «Από εδώ ο Ανδρέας ο σύντροφός μου κι από εδώ ο πρώην άντρας μου», του λέει  περήφανη κι εκείνος όπως είναι φυσικό δεν της δίνει καμία σημασία.

Ο Αντρέας σαστίζει, ενώ ο Στάθης δεν της δίνει καμία απολύτως σημασία και έξαλλος την προσπερνά. Η κατάσταση ξεφεύγει, όταν ο Αντρέας αρχίζει να αντιλαμβάνεται πως είναι έρμαιο της γυναίκας που παραλίγο
να τον τραυματίσει θανάσιμα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα παιδί του Στάθη και της Ιουλίας

Η Γη της Ελίας-Στάθης-

Δείτε ακόμα Φαμαγκούστα: Η νέα σειρά του Ανδρέα Γεωργίου που θα συναρπάσει

Ωστόσο, η Αρετή δεν σταματά τις προσπάθειες να προκαλέσει τον Στάθη και κάνει ερωτική εξομολόγηση στον Ανδρέα, ο οποίος στην πραγματικότητα αποτελεί μέσο για να πετύχει τους στόχους της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη έτοιμη να αποτελειώσει τον Αλέξη

Η Γη της Ελίας-Ανδρέας-Αρετή-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική κάνουν μια τρέλα για να αναζωπυρώσουν το πάθος

Όσο εκείνος προσπαθεί να την κρατήσει μακριά του, τόσο η Αρετή τον παρουσιάζει σαν το νέο της αμόρε. Πως άραγε θα εξελιχθεί αυτό το περίεργο ειδύλλιο;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close