Η Γη της Ελιάς : Βόμβα απο Πότη και Άννα στο τέλος της σειράς

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού έρχεται  βόμβα απο Πότη και Άννα στο τέλος της σειράς.

Μάλιστα Μάλιστα…

Τα πάνω έρχονται στην αγαπημένη μας ιστορία. Ο Πότης και η Άννα είναι δύο πολύ καλοί φίλοι, οι οποίοι θα μας απασχολήσουν αρκετά, στο τέλος της σειράς “Η Γη της Ελιάς”. Πολλοί αναρωτιούνται εάν ο Πότης θα καταφέρει να βρει τον έρωτα της ζωής του και να ζήσει μία παραμυθένια σχέση.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα παιδί του Στάθη και της Ιουλίας

Η Γη της Ελιάς : Βόμβα απο Πότη και Άννα στο τέλος της σειράς

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη έτοιμη να αποτελειώσει τον Αλέξη

Αντίθετα, η Άννα βλέπει όλα όσα έχει χτίσει να διαλύονται μέσα σε μια στιγμή, καθώς ο μεγάλος της έρωτας, ο Λεωνίδας, δεν είναι αυτό που νόμιζε ότι είναι. Οι δυο τους περνούν μία τεράστια κρίση που θα καθορίσει πολλά..

Ποιο θα είναι το φινάλε για την Άννα και τον Πότη και πως θα εξελιχθεί αυτή η φιλία, ως το τέλος της σειράς “Η Γη της Ελιάς”; Η αλήθεια είναι πως η αλλαγή του Πότη θα είναι τεράστια. Ο ίδιος θα πάψει να είναι τόσο κουτσομπόλης και θα αφοσιωθεί στον εαυτό του, κάνοντας πράγματα που τον χαροποιούν.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Φίλιππος και Βασιλική κάνουν μια τρέλα για να αναζωπυρώσουν το πάθος

Η Γη της Ελιάς : Βόμβα απο Πότη και Άννα στο τέλος της σειράς

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή προσπαθεί να καταστρέψει τον γάμο Στάθη  Ιουλίας

Δεν αποκλείεται να δούμε την Άννα να τον στηρίζει υπέρ του δέοντος και να γεννιούνται ερωτικά συναισθήματα μεταξύ τους σύμφωνα με το youfly.com … Άλλωστε, η Βάνα Δημητρίου μας έχει συνηθίσει στο να “μπλέκει” τα ζευγάρια και να κορυφώνει την αγωνία στα ύψη.

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς: Eυτυχία και Μυρτάλη πιάνονται μαλλί με μαλλί

Η Γη της Ελιάς : Βόμβα απο Πότη και Άννα στο τέλος της σειράς

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς :Η Άντζελα Γκερέκου αποχωρεί από τη σειρά

Μένει να δούμε τι επιφυλάσσει η συνέχεια για τους πρωταγωνιστές και αν οι δυο τους μαζί δε κάνουν και.. χώρια δε μπορούν!

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

 

Close