Η Γη της Ελιάς: Ο Δημήτρης ζητάει κι άλλα χρήματα από την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δυσάρεστες αφού ο Δημήτρης εκβιάζει αισχρά την Αθηνά

Δεν είμαστε υπέρ της βίας, αλλά στον Δημήτρη άνετα θα πατούσαμε τις αξίες μας…ΤΗΝ ΘΕΣ ΤΗΝ ΜΠΟΥΦΛΑ ΣΟΥ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το τραγικό ατύχημα που αλλάζει τις ζωές όλων

Ο Δημήτρης ξανά χτυπά όταν διαπιστώνει για ακόμη μία φορά ότι από την Αθηνά μπορεί να αποσπάσει πολλά χρήματα. Η Αθηνά στα τελευταία επεισόδια στην Γη της Ελιάς είναι ανανεωμένη αφού ο Ιάκωβος είναι στο πλευρό της και έχει πολλές επαγγελματικές επιτυχίες που της ανεβάζουν την διάθεση και το ηθικό.

Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία εγώ θέλω να είσαι ευτυχισμένη

Επίσης οι σχέσεις της με την Μυρτάλη είναι πολύ καλές και μαζί καταφέρνουν να πετύχουν πολλούς στόχους στην επιχείρηση των Βρεττάκων και να ανεβάσουν σημαντικά τα έσοδά της. Φυσικά ο Ιάκωβος νιώθει πολύ περήφανος για την Αθηνά και την στηρίζει σε κάθε της βήμα.

Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης στήνει ένεδρα θανάτου στο Φίλιππο και το μωρό

Η Αθηνά λοιπόν παίρνει μία ανάσα ανακούφισης αφού όλα στην ζωή της δείχνουν επιτέλους να μπαίνουν σε μία σειρά. Μέχρι που ο Δημήτρης βλέποντας την μητέρα του να αυξάνει τις απολαβές της, αποφασίζει να το εκμεταλλευτεί προς το όφελός του εκβιάζοντάς την για ακόμη μία φορά.

Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη το επόμενο θύμα του Αλέξη

Ο Δημήτρης δεν διστάζει να ζητήσει χρήματα για ακόμη μία φορά από την πλαστή μητέρα του, για να μην αποκαλύψει σε όλους ότι δεν είναι όντως γιος της. Η Αθηνά για ακόμη μία φορά τρομοκρατείται και ο Δημήτρης δείχνει τις απειλητικές του διαθέσεις.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ήττα για τον Στάθη

Ο Ιάκωβος στέκεται στο πλευρό της και προσπαθεί να βάλει τον Δημήτρη στην θέση του. Για πόσο καιρό όμως αυτό το μυστικό θα το κρύβει μέσα της η Αθηνά; Σίγουρα αν το μάθει στην Μάνη θα γίνει χαμός αλλά το μόνο σίγουρο είναι, ότι αν μείνει για αρκετό καιρό ακόμη μυστικό, ο Δημήτρης θα κάνει ό,τι μπορεί για να βγει πιο κερδισμένος από αυτό.

Η Γη της Ελιάς-Δημήτρης-Αθηνά-

Close