Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ήττα για τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως έρχεται μεγάλη ήττα για τον Στάθη

Στάθη μου μπας και έχεις ανάδρομο ερμή;;; Από την άλλη την Αρετούλα την βλέπω ανανεωμένη…

Η ένταση, η αγωνία και ο φόβος πρόκειται να κυριαρχήσουν στα προσεχή επεισόδια της σειράς. Η ημέρα για την εκδίκησή της αγωγής του διαζυγίου Αρετής και Στάθη φτάνει, με εκείνη να κερδίζει.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ιουλία εγώ θέλω να είσαι ευτυχισμένη

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ήττα για τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος προσπαθεί να πείσει τον Αποστόλη να ξεπεράσει την Ευτυχία

Στη δραματική σειρά του MEGA, εδώ και λίγο καιρό, έχουν πολλές ανοιχτεί πολλές ενδιαφέρουσες ιστορίες. Μία από αυτές αφορά την οριστική ρήξη στην οποία έχει έρθει η Αρετή με τον Στάθη, εξαιτίας της ουδέτερης στάσης που κράτησε εκείνος στην πολύκροτη δίκη του Φιλίππου Στεφανέα αλλά και της σχέσης του με την Εύα.

Έκτοτε η Αρετή έχει ξεκινήσει στον άλλοτε αγαπημένο της σύζυγο έναν πόλεμο ορίων, διεκδικώντας πίσω όλα τα περιουσιακά στοιχεία που ανήκουν σε εκείνη αλλά και στην οικογένειά της.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του περιοδικού MYtv, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια της σειράς, η εκδίκαση του διαζυγίου της Αρετής και του Στάθη πλησιάζει και οι δύο πλευρές προετοιμάζονται εντατικά για τη δικαστική μάχη που θα δώσουν ώστε να κερδίσουν.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη το επόμενο θύμα του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ήττα για τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι γιατροί της απαγόρευσαν να κάνει έκτρωση

Σύντομα, λοιπόν, η ημέρα που η Αρετή και ο Στάθης περνούν, ακόμη μία φορά, το κατώφλι του δικαστηρίου φτάνει και εκεί δεν αργούν να συγκρουστούν ανοιχτά και μάλιστα σε όλα τα μέτωπα. Ωστόσο, η απόφαση των δικαστών πέφτει σαν βόμβα σε όλους καθώς η Αρετή κερδίζει την αγωγή κατά του Στάθη και του τα παίρνει όλα.

Η γυναίκα χαίρεται πολύ με την παραπάνω εξέλιξη και δεν το κρύβει. Μάλιστα, πλησιάζει τον πρώην σύζυγό της και, με ιδιαίτερα κυνικό τρόπο, του λέει ότι έπρεπε να την υπολογίζει πολύ περισσότερο καθώς εκείνος την ανάγκασε να δείξει το άλλο, πιο σκληρό, πρόσωπο της. Ο Στάθης προσπαθεί να συγκρατήσει τον θυμό που τον κυριεύει, για να μην έχει άλλα μπλεξίματα.

Δείτε επίσης : Η γη της Ελιάς: Η Αρετή ερωτεύεται τον Θανάση

Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ήττα για τον Στάθη

Δίπλα του στέκεται πάντα η Βασιλική, ενώ στο πλευρό της Αρετής παραμένει ο Στέφανος, ο οποίος, όμως, έχει αρχίσει να δυσανασχετεί από τον ιδιότροπο χαρακτήρα της. Αργότερα, ο Στάθης, έχοντας στο πλευρό του τη Βασιλική, την Εύα, τον Ιάκωβο Λυκούργο, προσπαθεί να δεχτεί την ήττα του, να ανασυντάξει τις δυνάμεις του και να δει πώς θα κινηθεί από δω και πέρα καθώς πρέπει ξεκινήσει από την αρχή τη ζωή…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close