Η Γη της Ελιάς: Το τραγικό ατύχημα που αλλάζει τις ζωές όλων

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ένα τραγικό ατύχημα θα αλλάξει τις ζωές όλων. 

Αρετή και Στέφανε πηγαίνετε μέχρι την γωνία να δείτε αν ερχόμαστε που θυμηθήκατε να το παίξετε καλοί…ΑΙΝΤΕ!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ήττα για τον Στάθη

Η οικογένεια του Στάθη έχει διαλυθεί και βρίσκει παρηγοριά στην κόρη του τη Βασιλική που του στάθηκε από την αρχή. Σιγά σιγά καταλαβαίνει ότι πρέπει να ξεχάσει εντελώς την έχθρα του παρελθόντος και ότι ήρθε η ώρα να αποδεχτεί τον Φίλιππο. Εξάλλου όλα δείχνουν πως το Στέφανο τον έχασε.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη το επόμενο θύμα του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς-Χάιδω-

Συνεπώς ο άντρας της κόρης του θα είναι στο εξής ο γιος του Στάθη. Η Βασιλική και ο Φίλιππος αγκαλιάζονται συγκινημένοι σε μία στιγμή έντονης συναισθηματικής φόρτισης. Αυτές οι όμορφες στιγμές δεν θα κρατήσουν για πολύ καθώς ο εφιάλτης ξυπνάει για τη Βασιλική και τη Χάιδω.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία εγώ θέλω να είσαι ευτυχισμένη

Ο Φίλιππος παίρνει το μωρό με το καρότσι και το πηγαίνει βόλτα μόνος του γιατί η Βασιλική είναι κουρασμένη και έχει να κάνει πολλές δουλειές στο σπίτι. Στο δρόμο όμως τους χτύπα ένα αυτοκίνητο και πατέρας και κόρη οδηγούνται στο νοσοκομείο.

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Δείτε ακόμα Η γη της Ελιάς: Η Αρετή ερωτεύεται τον Θανάση

Η Χάιδω και η Βασιλική σπεύδουν πανικόβλητες κοντά τους. Δυστυχώς οι γιατροί δεν έχουν καλά νέα. Η κατάσταση πατέρα και κόρης είναι πολύ κρίσιμη και οι ζωές τους κρέμονται από μία κλωστή. Η Χάιδω τρελαίνεται στην ιδέα ότι θα χάσει άλλο ένα παιδί αλλά και το εγγόνι της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος προσπαθεί να πείσει τον Αποστόλη να ξεπεράσει την Ευτυχία

Η Βασιλική είναι στα πρόθυρα της κατάρρευσης και προσεύχεται ο άντρας και το παιδί της να καταφέρουν να επιβιώσουν. Σύμφωνα με το Τηλέραμα, ο Στάθης προσπαθεί να τους συμπαρασταθεί όσο μπορεί.

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι γιατροί της απαγόρευσαν να κάνει έκτρωση

Στο μεταξύ τα φοβερά νέα τα μαθαίνουν η Αρετή και ο Στέφανος που παρά τα όσα έχουν μεσολαβήσει δεν θα μπορούσαν σε μία τέτοια στιγμή να μην τρέξουν κοντά στη Βασιλική.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη διασύρεται στην Αρεόπολη

Όμως η νεαρή κοπέλα έχει πληγωθεί βαθιά από τη μητέρα και τον αδερφό της και θολωμένη από τον πόνο που βιώνει τους διώχνει και τους λέει πως δεν θέλει να τους ξαναδεί. Πλέον οι Καπερνάροι έχουν χωριστεί σε δύο αντίπαλα στρατόπεδα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close