Η Γη της Ελιάς: Χτυπάει αμάξι τον Φίλιππο & το μωρό

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι συγκλονιστικές αφού αμάξι χτυπάει τον Φίλιππο και το μωρό και οι δυο τους χαροπαλεύουν στην εντατική.

Μπορεί να μην έχουμε καμία απόδειξη αλλά Ο ΑΛΕΞΗΣ ΤΟ ΚΑΝΕ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μεγάλη ήττα για τον Στάθη

Η Βασιλική το τελευταίο διάστημα νιώθει κουρασμένη τόσο σωματικά όσο και ψυχικά εξαιτίας της δίκης των γονιών της. Ο Φίλιππος λοιπόν για να την ξεκουράσει και να της δώσεις την ευκαιρία να περάσει λίγο χρόνο με τον εαυτό της, αποφασίζει να πάει εκείνος βόλτα το μωρό με το καρότσι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ελένη το επόμενο θύμα του Αλέξη

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Έτσι η Βασιλική όχι μόνο δεν θα έχει υπό την ευθύνη της το παιδί για λίγη ώρα αλλά θα έχει και την ευκαιρία να κάτσει στο σπίτι για λίγο μόνη και να σκεφτεί. Ο Φίλιππος λοιπόν βγαίνει στους δρόμους της Μάνης με το μωρό και περπατούν μία ηλιόλουστη μέρα χαρούμενοι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ιουλία εγώ θέλω να είσαι ευτυχισμένη

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Μέχρι που ένα αμάξι με ιλιγγιώδη ταχύτητα πέφτει πάνω τους με δύναμη και τους αφήνει και τους δύο αιμόφυρτους στο έδαφος. Η Βασιλική και η Χάιδω φτάνουν στο σημείο κλαίγοντας για τους αγαπημένους τους ανθρώπους ενώ η Βασιλική δεν μπορεί να σταθεί στα πόδια της από το σοκ.

Δείτε ακόμα Η γη της Ελιάς: Η Αρετή ερωτεύεται τον Θανάση

Ο Φίλιππος και το μωρό βρίσκονται διασωληνωμένοι στην εντατική και όλα δείχνουν πως πρόκειται για δολοφονική επίθεση και όχι για ατύχημα. Ποιος κρύβεται πίσω από το χτύπημα; Αναμένουμε την συνέχεια στα επόμενα επεισόδια της σειράς. Ο Αλέξης μάλλον κρύβεται πίσω από αυτό και θα το μάθουμε σύντομα

Η Γη της Ελιάς-Φίλιππος-Βασιλική-

Close