Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι ανατρεπτικές καθώς θα δούμε πως την ποινή της Αρετής που την αφήνει με το στόμα ανοιχτό.

Αμ Αρετή μου κάποια στιγμή θα την πάταγες….

Η Αρετή συλλαμβάνεται στη «Γη της Ελιάς» και οδηγείται στο δικαστήριο ύστερα από μήνυση του Θανάση για εξύβριση και σωματική βλάβη. Δύσκολες στιγμές περνάει η Αρετή, η οποία βγαίνει έξω φρενών κι επιτίθεται στον Θανάση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης φτάνει στα άκρα για άλλη μια φορά

Η-Γη-της-Ελιάς-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Δήμητρα αποκαλύπτει το πραγματικό πρόσωπο του Κίμωνα

Ο άντρας την είχε εξαπατήσει και της είχε συμπεριφερθεί άσχημα στο παρελθόν. Όταν πατάει ξανά το πόδι του στη Μάνη, η Αρετή δε θα αργήσει να βγει εκτός εαυτού με το θράσος του.

Παρόλα αυτά, ο Θανάσης είναι πλέον αποφασισμένος να πάει την κατάσταση στα άκρα κι έτσι κάνει μήνυση στην Αρετή για επίθεση εις βάρος του, όπως θα δούμε στη συνέχεια στη «Γη της Ελιάς».

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική απειλεί τον Φίλιππο με διαζύγιο

Η-Γη-της-Ελιάς-Χρυσούλα-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει την υπόθεση του Ανέστη στα άκρα

Η Δήμητρα αναγκάζεται να συλλάβει την γυναίκα και τότε μια νέα περιπέτεια ξεκινά για την Αρετή. Η πρώην γυναίκα του Καπερνάρου οδηγείται στα δικαστήρια, όπου της ανακοινώνεται η ποινή της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαργαρίτα κινδυνεύει απο τον Αλέξη

Η-Γη-της-Ελιάς-Θανάσης-Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Χρήστος ζητά απο την Εύα να ρίξει το παιδί

Η Αρετή μένει με ανοιχτό το στόμα, αφού δεν περίμενε ότι ο Θανάσης θα της έκανε κάτι τέτοιο. Η κατάσταση δε θα αργήσει να ξεφύγει, ενώ ο Θανάσης βάζει μπρος ένα ακόμη σχέδιο ταράζοντας τις ισορροπίες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close