Η Γη της Ελιάς: Λιαντού και Σκουρλέτης μιλούν για την σχέση τους

Η Γη της Ελιάς: Λιαντού και Σκουρλέτης που τους έχουμε αγαπήσει από την σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς σαν Αλέξη και Μυρτάλη μιλούν για την σχέση τους.

Αφού είναι και οι δυο κουκλάκια πως να μην ταιριάζουν

Ένα από τα πιο αμφιλεγόμενα ζευγάρια στη σειρά του MEGA, Η Γη της Ελιάς, είναι αυτό του Αλέξη με την Μυρτάλη! Η σχέση τους είναι όντως για σενάριο αφού εκείνος είναι άρρωστος μαζί της ενώ εκείνη πάλι βρίσκεται σε μεγάλο δίλημμα! Ποια όμως είναι η πραγματική σχέση μεταξύ της Αφροδίτης Λιάντου και του Αλέξανδρου Σκουρλέτη;

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς-Μυρτάλη-Αλέξης-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα θέλει να παρατήσει την μικρή Αγγελική

Το ζευγάρι των νεαρών ηθοποιών μίλησαν στο περιοδικό ok! τόσο για τη σειρά Η Γη της Ελιάς που συνεχίζεται για δεύτερη σεζόν αλλά και για την μεταξύ τους «ερωτική» σχέση αφού οι φήμες που τους θέλουν να είναι ζευγάρι και στην πραγματική ζωή δίνουν και παίρνουν!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται ο Αλέξης και η Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έλεγες ψέματα τόσα χρόνια και η υπεράσπιση σου είναι δύσκολη

Μάλιστα σας είχαμε γράψει και για τις κοινές διακοπές των πρωταγωνιστών στο Πόρτο Χέλι αλλά και για την έκπληξη που έκανε η Αφροδίτη στον Αλέξανδρο για τα γενέθλιά του.

Στην ερώτηση πώς αντέδρασαν στα δημοσιεύματα που τους θέλουν για ζευγάρι και τις φήμες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο ο Αλέξανδρος Σκουρλέτης είπε πως δεν έχει δει κάτι ενώ η Αφροδίτη Λιάντου απάντησε:

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαρία και Μαργαρίτα σώζουν την Αθήνα και ξεσκεπάζουν την πλεκτάνη

Η Γη της Ελιάς: Παντρεύονται ο Αλέξης και η Μυρτάλη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο ηθοποιός θα είναι ο σκληρός εισαγγελέας

«Εσύ δεν έχεις δει γιατί είσαι influencer. (Γελάει.) Η αλήθεια είναι ότι πιο πολύ γελάσαμε γιατί βγήκαν κάποια δημοσιεύματα που έγραφαν ότι θα μας παντρέψει η Άντζελα Γκερέκου. Δεν ισχύουν τα περισσότερα από αυτά που γράφονται για εμάς. Διαβάζοντάς τα απλά κάνουμε χαβαλέ.»

Για την ερωτική σκηνή που χρειάστηκε να γυρίσουν, απάντησαν:

Εντάξει, εγώ είχα αρκετό άγχος. Η πρώτη μου ερωτική σκηνή ήταν με τον Λίαμ. Και μάλιστα ήταν από τις πρώτες σκηνές που γυρίσαμε. Κατευθείαν στα βαθιά.  Δεν γνωριζόμασταν καθόλου, οπότε ήταν αρκετά άβολο. Βέβαια, αν έχεις εμπιστοσύνη στον παρτενέρ σου, μετά από λίγο σου φεύγει το άγχος.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος γίνεται μαμάκιας και η Μυρτάλη δεν αντέχει άλλο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Με τον άντρα της Ιουλίας βρήκες να κάνεις σχέση;

Το ζήτημα είναι να βγει κάτι όμορφο, οπότε εκείνη τη στιγμή δεν σκέφτεσαι κάτι άλλο πέρα από τη χορογραφία που πρέπει να κάνεις – γιατί πρόκειται για μια συγκεκριμένη χορογραφία όταν μιλάμε για ερωτική σκηνή. Αφού φάγαμε λοιπόν την πρώτη κρυάδα με τον Λίαμ,  μετά ήταν πιο εύκολο γιατί γνωριστήκαμε καλύτερα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close