Η Γη της Ελιάς: Τα δυο σκάνδαλα που θα συγκλονίσουν την Αρεόπολη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα συγκλονιστικές καθώς θα δούμε πως αυτά τα δυο σκάνδαλα που θα συγκλονίσουν την Αρεόπολη.

Πόσα να ακουστούν για αυτήν την περιοχή και τα παιδιά της;;

Όλα ανατρέπονται στον δεύτερο κύκλο της αγαπημένης μας σειράς. Οι αγαπημένοι μας πρωταγωνιστές έρχονται και πάλι στη Μάνη, με την ιστορία μας να γίνεται άνω κάτω. Η δεύτερη σεζόν θα είναι γεμάτη με εντάσεις, σκάνδαλα και καινούργια πρόσωπα που βάζουν φωτιά, στην Γη της ελιάς.

Οι κάτοικοι της Αρεόπολης δεν είναι καθόλου έτοιμοι για αυτό που πρόκειται να ακολουθήσει… Τα πρώτα κουτσομπολιά θα αρχίσουν, το καφενείο του Πότη θα γεμίσει από ψιθύρους και αρκετοί θα έρθουν σε πολύ δύσκολη θέση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Λιαντού και Σκουρλέτης μιλούν για την σχέση τους

Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ανακαλύπτει πως είναι άρρωστος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη

Φαίνεται πως ένας παλιός έρωτας φουντώνει και διχάζει… Ο Στάθης και η Ιουλία έρχονται και πάλι κοντά, οι κρυφές τους συναντήσεις αυξάνονται. Μετά τον χωρισμό της από τον Γιώργη, η Ιουλία δείχνει απαρηγόρητη, γεγονός που δίνει στον Στάθη την ευκαιρία να την προσεγγίσει.

Μπορεί να ετοιμάζεται για ένα τεράστιο βήμα με την Εύα, όμως η Ιουλία είναι πάνω από όλα. Μόλις θα την δει πληγωμένη, πάει να την αγκαλιάσει, να της μιλήσει, να της υπενθυμίσει πως θα την νοιάζεται για πάντα όσο και αν τον πληγώσει..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα θέλει να παρατήσει την μικρή Αγγελική

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία

Δείτε ακόμη H Γη της Ελιάς: Στον αέρα οι Βρεττάκοι Αυτός είναι ο αρχηγός της οικογένειας

Οι δυο τους δε θα αργήσουν να παραδοθούν στον έρωτα τους. Το σκάνδαλο θα ξεσπάσει στη Μάνη, με αποτέλεσμα τα πρώτα κουτσομπολιά να φτάνουν στο σπίτι των Βρεττάκων, αλλά και των Καπερνάρων. Ο Ισίδωρος γίνεται έξω φρενών με τη συγκεκριμένη εξέλιξη. Θα καταφέρει να συνετίσει την αδελφή του;

Σαν να μην έφτανε αυτό οι Βρεττάκοι θα έχουν και μια εσωτερική διαμάχη κι ακόμα ένα σκάνδαλο θα ξεσπάσει… Ο Μάνος και η Μαρίνα θα υιοθετήσουν την μικρή Αγγελική, η οικογένεια χαμογελά και πάλι, παρόλο που η Αντιγόνη βρίσκεται σε αναμμένα κάρβουνα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ανοίγει ο δρόμος για την δικαίωση της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έλεγες ψέματα τόσα χρόνια και η υπεράσπιση σου είναι δύσκολη

Η μικρή Αγγελική περνάει χρόνο με τη καινούργια της οικογένεια και νιώθει πολύ χαρούμενη. Κάποια στιγμή τυχαία, η Αντιγόνη θα συναντήσει για πρώτη φορά την κόρη της και όλα θα αλλάξουν.

Μητέρα και κόρη θα περνούν χρόνο μαζί. Ο Μάνος και η Μαρίνα θα επιτρέψουν στην Αντιγόνη να βλέπει την Αγγελική, χωρίς να είναι προετοιμασμένοι για αυτό που ακολουθεί…

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μαρία και Μαργαρίτα σώζουν την Αθήνα και ξεσκεπάζουν την πλεκτάνη

Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα θέλει να παρατήσει την μικρή Αγγελική

Δείτε ακόμη H Γη της ελιάς : Η Ιουλία σκοτώνεται με την Ευτυχία

Η Αντιγόνη μετανοιωμένη για τα λάθη της ζητά από τον αδελφό της να της δώσει το παιδί. Θέλει να εξηγήσει στην Αγγελική τους λόγους που αναγκάστηκε να την αφήσει τότε, για τα λάθη που έκανε, για το πόσο την αγαπά..

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Αυτός ο ηθοποιός θα είναι ο σκληρός εισαγγελέας

Η Γη της Ελιάς: Η Αντιγόνη θέλει να πάρει το παιδί της από τον Μάνο και την Μαρίνα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Αυτό θα φέρει τα δύο αδέλφια σε τεράστια σύγκρουση, καθώς ο Μάνος δε θέλει να δώσει την θετή του κόρη. Ένας ατελείωτος πόλεμος αρχίζει και διχάζει.. Ποια στάση θα κρατήσει ο Ισίδωρος απέναντι στα παιδιά του, αλλά και στο εγγόνι του;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close