Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος που στοίχειωσε τον Κωνσταντίνο

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις της στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές και ταυτόχρονα λυπητερές καθώς θα δούμε τον θάνατο που στοίχειωσε τον Κωνσταντίνο.

Ναι παιδιά, μην τον βλέπετε έτσι μαφιόζο, έχει και ευαισθησίες…

Ο Κωνσταντίνος παρόλο που θεωρείται ένα αρκετά αξιοσέβαστο πρόσωπο στη Μάνη, έχει δείξει ουκ ολίγες φορές τη σκοτεινή πλευρά του χαρακτήρα του. Και αυτό χάρη στην εγκληματική οργάνωση στην οποία συμμετέχει για λογαριασμό του άρτι αφιχθέντος Δημοσθένη.

Η-Γη-της-Ελιάς-Δημοσθένης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται

Στα προσεχή επεισόδια της σειράς, ο άντρας αποφασίζει να κάνει μία συζήτηση με τον εγκέφαλο της εγκληματικής οργάνωσης, προκειμένου να σταματήσει σταδιακά τη συνεργασία τους, αλλά εκείνος του ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να ξεμπλέξει εύκολα.

Κάποια στιγμή, όμως, ο Κωνσταντίνος έχει μία εξομολογητική διάθεση απέναντι στην Ισμήνη και έτσι της αποκαλύπτει ένα προσωπικό του μυστικό, δείχνοντας μία άλλη, πολύ πιο ευαίσθητη, πλευρά του χαρακτήρα του.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος-Ισμήνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνεται στα χέρια με τον Μυρτάλη

Αυτό σχετίζεται με το γεγονός ότι είχε έναν αδερφό που τον λάτρευε όσο κανέναν άλλο. Όταν ήταν παιδιά, μία καλοκαιρινή ημέρα, πήγαν για μπάνιο στη θάλασσα και, εκεί αφού τον ίδιο, τη μητέρα τους και την παρέα τους τους είχε πάρει ο ύπνος, ο μικρότερος αδερφός του κολύμπησε πολύ βαθιά, με αποτέλεσμα να πνιγεί.

Η-Γη-της-Ελιάς-Κωνσταντίνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Έχεις πεθάνει για εμένα μάνα

Όταν πήραν είδηση τι είχε συμβεί, ήταν αργά. Σύμφωνα με αποκλειστικό ρεπορτάζ του MYtv, έκτοτε αυτός ο θάνατος τον στοιχειώνει μέχρι και σήμερα και καθορίσει τον χαρακτήρα του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close