Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Η Γη της Ελιάς: Είναι ζευγάρι ο Φίλιππος και η Βασιλική και στην Ζωή; Το twitter Πήρε φωτιά με αυτές τις αποκαλύψεις

Με τέτοια χημεία εμάς δεν θα μας φαινόταν καθόλου απίστευτο!

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά σοκάρεται όταν βρίσκει ένα κρυμμένο όπλο

Η Γη της Ελιάς, που προβάλλεται μέσα από την συχνότητα του Mega έχει καταφέρει να καθηλώσει το τηλεοπτικό κοινό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο. Ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της σειράς, που τολμούμε να πούμε ότι “κουβαλάει” την σειρά στις πλάτες του είναι αυτός της Βασιλικής και του Φίλιππου.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος που στοίχειωσε τον Κωνσταντίνο

Πιο συγκεκριμένα Ιφιγένεια Τζόλα και ο Διονύσης Παπανδρέου που υποδύονται τους ρόλους είναι δύο νέα, πανέμορφα, φρέσκα παιδιά που έχουν καταφέρει να συγκλονίσουν με τις ερμηνείες τους. Η χημεία τους είναι τόσο μεγάλη που το Twitter ύστερα από μία σκηνή που τους είδαμε μαζί, θεωρεί ότι είναι ζευγάρι και στην ζωή. Διαβάστε παρακάτω: 

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται

Για να καταλάβετε πως κυκλοφόρησαν οι φήμες θα πρέπει να πάρουμε την ιστορία από την αρχή. Αυτήν την περίοδο λοιπόν ο Διονύσης Παπανδρέου, η Ιφιγένεια Τζόλα και ο Ανδρέας Γεωργίου, βρίσκονται στην Σύμη για τις ανάγκες των γυρισμάτων.

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Χρειάστηκε να βρεθούν εκεί, διότι ο Φίλιππος στα προηγούμενα επεισόδια είχε ένα σοβαρό ατύχημα με τον παιδί τους και κινδύνευσε η ζωή και των δύο. Το ζευγάρι λοιπόν, έκανε τάμα στον Πανορμίτη της Σύμης για να σωθεί το παιδί τους.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνεται στα χέρια με την Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Έτσι, αφού το παιδί εντέλει σώθηκε το τηλεοπτικό ζευγάρι βρέθηκε στην Σύμη για να ολοκληρώσει το τάμα. Μια φωτογραφία λοιπόν που δείχνει την Βασιλική και τον Φίλιππο να φιλιούνται σε ένα ρομαντικό μέρος κρατώντας αγκαλιά ο Φίλιππος την Βασιλική έκανε το Twitter να πιστέψει ότι αυτοί οι δύο είναι ζευγάρι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έχεις πεθάνει για εμένα μάνα

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Η αλήθεια είναι πως η τηλεοπτική τους χημεία είναι τόσο μεγάλη, που σίγουρα οι θαυμαστές της σειράς θα χαιρόντουσαν πολύ αν αυτοί οι δυο ήταν σε σχέση και στην πραγματικότητα. Δυστυχώς όμως σύμφωνα με τους ίδιους κάτι τέτοιο δεν ισχύει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο λάθος

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Αν και στην Ιφιγένεια Τζολά και στον Διονύση Παπανδρέου δεν αρέσει να μιλούν για την προσωπική τους ζωή έτσι και αλλιώς, όσων αφορά τις μεταξύ τους σχέσεις υποστηρίζουν πως έχουν μία άριστη συνεργασία και ότι νιώθουν ευγνώμονες που έχουν ο ένας τον άλλον για τηλεοπτικό παρτενέρ.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Ιουλία και Κουράκος για τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Βασιλική-Φίλιππος-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close