Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παίρνει τα πράγματα του και εξαφανίζεται

Η γη της ελιάς : Ο Στάθης στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα κάνει μια κίνηση που θα φέρει ανατροπές. Η απόφαση του να φύγει από το σπίτι θα κάνει την Αρετή να ξεσπάσει με άγνωστες συνέπειες .

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παίρνει τα πράγματα του και εξαφανίζεται   

Την μεγάλη ανατροπή θα φέρει ο Στάθης, στα επόμενα επεισόδια Η Γη της Ελιάς. Η κατάσταση στο σπίτι των Καπερνάρων είναι αφόρητη, με την Βασιλική να αγνοείται και την Αρετή να γκρινιάζει διαρκώς. Οι αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε εκείνη και τον γιο της συνεχίζονται, με τον Στάθη να βρίσκεται στη μέση.

Σύντομα η Αρετή θα μάθει πως ο Στέφανος έβαλε υποθήκη τα χωράφια για το δάνειο της Μυρτάλης και θα εξοργιστεί. Ο πόλεμος θα ξεσπάσει μέσα στο σπίτι, με τον Στάθη να αισθάνεται πνιγμένος.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Γυρίζει ο άντρας της Μαργαρίτας και προκαλεί τρόμο

Στο μεταξύ, ο γάμος της Ιουλίας και του Γιώργη είναι ένα βήμα πριν πραγματοποιηθεί. Η Ιουλία διακοσμεί το νέο τους σπιτικό και ψάχνει νυφικό, με την βοήθεια της Μυρτάλης. Τα νέα του γάμου έχουν φτάσει στα αυτιά του Στάθη, με αποτέλεσμα να γίνεται έξαλλος…

Η λύση βρίσκεται στη φυγή

Η Αρετή, μετά τις φυσικοθεραπείες, καταφέρνει να σταθεί ξανά στα πόδια της. Πλέον, έχει αναλάβει τις δουλειές του σπιτιού και είναι έτοιμη να επιστρέψει στην προηγούμενη καθημερινότητά της.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παίρνει τα πράγματα του και εξαφανίζεται

Ο Στάθης βλέπει την γυναίκα του και χαίρεται με αυτή την εξέλιξη, στην γη της ελιάς. Αφενός η Αρετή είναι καλά κι αφετέρου αυτό του δίνει τη δυνατότητα να φύγει μακριά της μια και καλή. Δεν υπάρχει λόγος (για εκείνον) να συνεχίσει να ζει σε αυτό το σπίτι. Η Αρετή δε τον έχει άλλο ανάγκη.

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Ο Ανέστης είναι βαριά άρρωστος

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παίρνει τα πράγματα του και εξαφανίζεται

Έτσι, ο Στάθης  σύμφωνα με το youfly.com της ανακοινώνει πως θέλει να χωρίσουν. Μαζεύει τα πράγματά του μέσα στη νύχτα κι εγκαταλείπει το σπιτικό τους. Η Αρετή σοκάρεται, ξεσπάει… Ο Στάθης τρέχει στην Ιουλία να της ανακοινώσει πως είναι ελεύθερος. Φυσικά, αυτό δε θα του βγει σε καλό.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close