Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης αναστατώνουν την Μάνη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως η Χάιδω και Στάθης αναστατώνουν την Μάνη.

Ποιος τους κρατάει τώρα…

Ο Στάθης κάνει ένα κακό χαμό μόλις μαθαίνει τι έγινε με την κόρη του και η Χάιδω επίσης για την Βασιλική, αλλά με διαφορετική αιτία ακούγονται φωνές της σε όλη την Μάνη. Η Αντιγόνη θoρυβημένη από την επαφή του Σωκράτη με τους Βρεττάκους ζητά τη συμβουλή της Εύας για το αν πρέπει να τους αποκαλύψει ότι εκείνος είναι ο βιολογικός πατέρας της Αγγελικής.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 38, 39 , 40 , 41 , 42

Η-Γη-της-Ελιάς-Στάθης-Ράινα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά βγαίνει από τη φυλακή με ψηλά το κεφάλι

Η Εύα της πρότεινει να μην κάνει καμία κίνηση, θεωρώντας πως ο Σωκράτης θα ολοκληρώσει την επαγγελματική συναλλαγή μαζί τους και θα φύγει. Την ίδια ώρα ο Σωκράτης περνά ανέμελες στιγμές στο πλάι της Αλκμήνης και σύντομα οι δυο τους θα έρθουν πιο κοντά.

Η Χάιδω κάνει μια σπασμωδική κίνηση και δημοσιεύει την αγγελία του γάμο της με τον Λυκούργο σε μία απέλπιδα προσπάθεια να ξανασμίξουν. Η κίνηση της ωστόσο δεν θα έχει τα θετικά αποτελέσματα.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η σχέση Βασιλικής – Φίλιππου είναι καταδικασμένη

Η-Γη-της-Ελιάς-Ιουλία-Στάθης

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης πιστεύει ότι η Αγγελική ΔΕΝ είναι κόρη του

Η Εύα από την άλλη ζητά από τον Στάθη να της απαντήσει για το μέλλον της σχέσης τους και ο Πότης άθελά του καίει την Αντιγόνη, καθώς ενημερώνει τον Σωκράτη πως είναι η κόρη του Ισίδωρου Βρεττάκου.

Ο Λυκούργος και η Χάιδω τα ξαναβρίσκουν αλλά αποφασίζουν από κοινού ότι ο πολιτικός γάμος δεν θα γίνει, η Αρετή απαιτεί από τον Πότη να μην αποκαλύψει την σχέση της με τον Θανάση.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης παθαίνει αμόκ μετά την απόρριψη της Μυρτάλης

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος εισβάλει στο σπίτι της Ευτυχίας και την φιλά με πάθος

Εκείνος όμως δεν χάνει χρόνο και αρχίζει να την κουτσομπολεύει. Στη συνέχεια η Χρυσούλα πηγαίνει στην Βασιλική και της αποκαλύπτει ότι η Αρετή ζήτησε της ζήτησε να κάνει μάγια για να χωρίσει από τον Φίλιππο.

Μόλις το ακούει αυτό η Χάιδω αναλαμβάνει δράση, το κλίμα στο εργαστήριο καλλυντικών συνεχίζει να είναι άσχημο με την Ισμήνη να κρατά αρνητική στάση απέναντι στην Μυρτάλη η οποία βλέπει παντού εχθρούς.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σωκράτης και Αλκμήνη έρχονται κοντά και η Αντιγόνη λυσσάει

Η-Γη-της-Ελιάς-Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Βασιλική μαθαίνουν για τα μάγια και πλακώνονται με την Αρετή

Ο Κουράκος ανακρίνει τον Γάκη, αργότερα ο Στάθης πηγαίνει στο τμήμα και πιάνεται στα χέρια με τον άνθρωπο που προσπάθησε να βιάσει την κόρη του.

Ο Χρήστος γυρίζει στο σπίτι τη στιγμή που η Μυρτάλη είναι εκεί με τον Αλέξη και κάνουν έρωτα. Ο Χρήστος εξοργισμένος με με όσα αντίκρισε πηγαίνει στην Ισμήνη και τα λέει όλα.

Δείτε ακόμη Η Γη της ελιάς : Η Βασιλική με την αδερφή της μοιάζουν σαν δυο σταγόνες νερό

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί και η Αρετή μόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παίρνει τον νόμο στα χέρια του

Είναι αποφασισμένος να μην πει στην Μυρτάλη τι είδε μπαίνοντας στο σπίτι και απλά να μαζέψει τα ρούχα του και να φύγει χωρίς εξηγήσεις. Στο μεταξύ ο Σωκράτης δεν δείχνει να πιστεύει ότι η Αντιγόνη έμεινε έγκυος την περίοδο που είχαν επαφές και αποφασίζει να ψάξει την υπόθεση.

Ο Δημοσθένης κάνει την ομιλία του στο καφενείο του Πότη και δίνει ψεύτικες υποσχέσεις τους συνομιλητές του ενώ επιτίθεται στο πρόγραμμα των αντιπάλων του, ο Ισίδωρος το μαθαίνει αυτό και δυσαρεστείται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Από ποιόν περιμένει παιδί η Μυρτάλη

Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή της κρίσης έφτασε για την Χάιδω

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Άγρια επίθεση του Δημοσθένη στον Ισίδωρο

Ο Στάθης, ο Δημοσθένης, η Ασπασία, ο Φίλιππος και η Βασιλική φεύγουν για Μαδρίτη. Η Χάιδω πηγαίνει στο μαγαζί της Αρετής και της μιλά έξω από τα δόντια. Και η Αρετή όμως δε μασάει τα λόγια της.

Η Μυρτάλη εντελώς αψυχολόγητα ζητά τον λόγο από την Ισμήνη για τον χωρισμό της με τον Χρήστο. Η υποδοχή που επιφυλάσσει ο Στέφανος στον Φίλιππο είναι απροσδόκητη.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Σωκράτης παίρνει κρυφά δείγμα DNA και παγιδεύει την Αντιγόνη

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί και η Αρετή μόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βρίσκει το σημάδι που αθωώνει την Αθήνα

Το μόνιασμα του Στέφανου και του Φίλιππου δίνει μεγάλη χαρά στην Βασιλική και η παρέα περνάει ξέγνοιαστες στιγμές στη Μαδρίτη.

Η Ασπασία δεν χάνει ευκαιρία να δώσει αναφορά στην Αρετή η οποία νιώθει παραγκωρνισμένη και κάνει παράπονα στον Στέφανο. Η Μυρτάλη μείνει άναυδη με τον τρόπο που την χώρισε ο Χριστός και μην μπορώντας να βρει παρηγοριά αποφασίζει να πάει σε ψυχολόγο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο νέος άντρας που θα κάνει ευτυχισμένη την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Στάθης μαζί και η Αρετή μόνη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται Σωκράτης και Μάνος

Ο Σωκράτης κλείνει συμφωνία με τους Βρεττάκους, παράλληλα όμως προσπαθεί να σιγουρευτεί για την συγγένεια του με την μικρή Αγγελική. Κινείται κρυφά και παίρνει δείγμα DNA από την Αγγελική προκειμένου να το συγκρίνει με το δικό του.

Η παρέα συνεχίζει τον τουρισμό στη Μαδρίτη με τους νέους να απολαμβάνουν ιδιαίτερα την σχέση του Δημοσθένη με την Ασπασία, παράλληλα η Ασπασία ψάχνει ευκαιρία να ξεμοναχιάσει τον Στέφανο και να του μιλήσει για την Αρετή αλλά ο Δημοσθένης καιροφυλακτεί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ράινα μπλέκεται σε νέα περίεργα μονοπάτια

Η Γη της Ελιάς: Η Χάιδω κινδυνεύει με φυλάκιση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος σώζει την Ράινα τελευταία στιγμή –  Η πραγματική της ταυτότητα

Ο Στάθης χαλαρώνει και αρχίζει να σκέφτεται πάλι την Ιουλία την ίδια ώρα στη Μάνη η Ιουλία συνειδητοποιώντας πως η προσπάθεια που κάνει με τον Γιώργο για να σας το γάμο τους είναι μάτια.

Η Άννα αρχίζει πάλι να πετάει στα σύννεφα και ο Λεωνίδας φοβάται ότι θα φάει τα μούτρα της, ο Αλέξης μαθαίνει για τον χωρισμό της Μυρτάλης και ζητά να γίνουν επίσημο ζευγάρι, όμως εκείνη του επιφυλάσσει μία έκπληξη. Θα του αποκαλύψει την εγκυμοσύνη της; Και αν ναι ποιανού είναι το παιδί;

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close