Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος δεχόταν σeξουαλική κακοποίηση από 10 έως 13 ετών

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ή αλλιώς Liam Ireland από την σειρά Η Γη της Ελιάς ανέφερε πώς σε ηλικία από 10 έως 13 ετών δεχόταν σeξουαλική κακοποίηση. Η συγκλονιστική εξομολόγησή 

Στέφανε παίρνω πίσω ότι έχω πει για σένα μέχρι τώρα! Συγνώμη

O Liam Ireland ή αλλιώς Στέφανος απο την γη της ελιάς έδωσε αποκαλυπτική συνέντευξη που σοκάρει. Ο Liam Ireland, ανέφερε στο Πρωινό και τον Γιάννη Μαλλιαρό πως δεχόταν σeξουαλική κακοποίηση σε ηλικία 10 έως 13 ετών. Δείτε παρακάτω:

“Ερχόντουσαν συμμαθητές μου και με ρωτούσαν “Κι εσένα σε βίαζε”;”, λέει χαρακτηριστικά ο Liam Ireland. Σε μια συγκλονιστική εξομολόγηση προχώρησε ο πρωταγωνιστής της δημοφιλούς σειράς Liam Ireland στο Πρωινό και τον Γιάννη Μαλλιαρό, την Τρίτη.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στέφανος ξεγράφει μια για πάντα την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μαρίνα γνωρίζει την εγγονή του Ισίδωρου και σκέφτεται την μητρότητα

Ο ηθοποιός αποκάλυψε ότι έχει κακοποιηθεί σεξουαλικά επί τρία χρόνια, από την ηλικία των 10 ετών έως τα 13 του από τον προπονητή του. Ο συγκεκριμένος προπονητής είχε καταδικαστεί για παιδεραστία σε βάρος 36 ανήλικων αγοριών στο Ρέθυμνο της Κρήτης.

Συγκεκριμένα, ο Liam Ireland ανέφερε τα εξής: «Ένωσα το μπάσκετ με έναν άνθρωπο που έκανε κακό στη ζωή μου. Δεν το μετανιώνω γιατί βρήκα το θέατρο.

Από την ηλικία των 10 ετών μέχρι τα 13 πέρασα σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή μου. Δέχτηκα αυτό το πράγμα. Μπήκε φυλακή, είναι εκεί που πρέπει να είναι».

Η Γη της Ελιάς-Στέφανος-

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Πεθαίνει η Φανή;

Ο Liam Ireland εξηγεί στη συνέχεια: «Εγώ δεν είχα πατέρα και έψαχνα μια πατρική φιγούρα όπου μπορούσα να βρω. Όταν πήγα σε αυτή τη συγκεκριμένη ομάδα ήταν αυτός ο προπονητής εκεί και τον αγάπησα σαν πατέρα. Ό,τι και να μου έλεγε εγώ θα το έκανα επειδή τον εμπιστευόμουν.

Ήμασταν πάρα πολλά παιδιά έτσι, δεν είχαμε καταλάβει ακριβώς τι πήγαινε λάθος. Όταν τον έπιασαν λέγαμε γιατί κάνουν κακό σε έναν τόσο καλό άνθρωπο.

Η-Γη-της-Ελιάς-Στέφανος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία μεταφέρεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο

Πριν τον πιάσουν εγώ είχα σταματήσει. Συνειδητοποίησα ότι μου αρέσουν μόνο τα κορίτσια και αναρωτήθηκα γιατί το κάνω αυτό. Ένιωθα ότι έπρεπε να το κάνω και όχι ότι θέλω να το κάνω.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Το έχω ξεπεράσει 100%, δεν με πονάει πια». «Ερχόντουσαν συμμαθητές μου και με ρωτούσαν «Κι εσένα σε βίαζε»;», λέει σύμφωνα με το zappit, χαρακτηριστικά ο Liam Ireland.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close