Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές αφού η Μαρίνα γνωρίζει την εγγονή του Ισίδωρου και ξεκινά να ξανά σκέφτεται το ενδεχόμενο της μητρότητας. 

Τί έγινε Μαρινάκι;;; Αρχίζει και μας πείθει ο Ισίδωρος με τον τρόπο του;;;

Δείτε ακόμα Ο Φίλιππος από την Γη της Ελιάς μιλά για την Βασιλική

Ο Ισίδωρος και ο Μάνος είναι ξετρελαμένοι με την μικρή Μαρίνα που είναι γεμάτη νάζια, έξυπνες ατάκες και δύο υπέροχα μάτια. Μιλάνε συνεχώς για εκείνη στην Μαρίνα ενώ και η μικρή δεν πάει πίσω. Ζητάει από την μητέρα της, την Φανή, να τους συναντάει συνέχεια.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ευτυχία μεταφέρεται αιμόφυρτη στο νοσοκομείο

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Ψάχνει αφορμές και λέει στην μητέρα της, να τους προτείνει να την επισκεφθούν. Η Μαρίνα ξεκινά να μπαίνει σε περιέργεια για την εγγονή του Ισίδωρου. Ακούει τόσο καλά λόγια για εκείνη και οι περιγραφές αφορούν ένα αξιολάτρευτο πλάσμα που δεν μπορείς να του αντισταθείς.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη καταφέρνει να γίνει μισητή σε όλη την Μάνη

Η Γη της Ελιάς-μικρή Μαρίνα-Ισίδωρος-

Έτσι σε μία επίσκεψη του Ισίδωρου και του Μάνου στην Αθηνά, η Μαρίνα θέλει να έρθει κι εκείνη μαζί τους. Γνωρίζει την μικρή Μαρίνα και την…ερωτεύεται αμέσως. Είναι πανέξυπνη, ναζιάρα και τσαχπίνα και η Μαρίνα νιώθει να χτυπάει η καρδιά της δυνατά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-Μάνος-

Αν σκεφτούμε ότι η μικρή Μαρίνα εμφανισιακά μοιάζει αρκετά με τον Μάνο αυτό κάνει την Μαρίνα να συγκινείται ακόμη περισσότερο. Ερχόμενη σε επαφή με την εγγονή του Ισίδωρου ξεκινά να σκέφτεται σοβαρά την μητρότητα.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη με αυτά που έχει περάσει θα έπρεπε να είναι ψυχιατρείο

Φαντάζεται πως θα ήταν εκείνη και ο Μάνος να είχαν ένα τέτοιο έξυπνο και τσαχπίνικο παιδάκι μέσα στο σπίτι, να παίζουν μαζί και να μοιάζει στον Μάνο. Ίσως τελικά ο Ισίδωρος έπρεπε να είχε κάνει αυτό από την αρχή, αν ήθελε να δει και δεύτερο εγγονάκι.

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

 

Close