Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη συμμαχεί με την Αθηνά με απρόβλεπτες συνέπειες

Η γη της ελιάς :Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι απρόβλετες καθώς η Μυρτάλη συμμαχεί με την Αθηνά με απρόβλεπτες συνέπειες.  Μυρτάλη και Αθηνά συμμαχούν εναντίον του Ισίδωρου.

Απρόβλεπτη είναι συνέχεια της δραματικής σειράς του mega η Γη της Ελιάς, αφού η μία ανατροπή διαδέχεται την άλλη. Μετά την αποκάλυψη αναφορικά με τη Μαρία και τον φόνο που έκανε παλιά, Η Μυρτάλη συμμαχεί με την Αθηνά με απρόβλεπτες συνέπειες. Παράλληλα, ο Μάνος και η Μαρίνα χωρίζουν…

Η Αθήνα και Μυρτάλη, μετά τον θάνατο του Ιπποκράτη και το άνοιγμα της διαθήκης του, ψυχράνθηκαν. Κι αυτό γιατί η πρώτη θεωρούνταν από πολλούς υπαίτια για την αδικία που έγινε εις βάρος της κοπέλας. Όμως, ύστερα από κάποιες συζητήσεις, η σχέση τους αποκαταστάθηκε. Κάτι που στα επόμενα επεισόδια της σειράς η Γη της Ελιάς γίνεται πιο εμφανές.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι εραστής της Αθηνάς

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη συμμαχεί με την Αθηνά με απρόβλεπτες συνέπειες

Όλα αρχίζουν όταν μία είδηση βγαίνει στη δημοσιότητα και καταποντίζει την καλή φήμη της Αθήνας. Αυτή αφορά τη μητέρα της, τη Μαρία, και τον φόνο που έκανε στο παρελθόν. Η Αθηνά φεύγει σαν κυνηγημένη από τη Μάνη και πηγαίνει στο Σούνιο, ενώ αποφασίζει να πουλήσει τα πάντα στον Ισίδωρο.

Δείτε επίσης :Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 113 , 114 , 115 , 116 , 117 , 118 , 119

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη συμμαχεί με την Αθηνά με απρόβλεπτες συνέπειες

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Το σατανικό σχέδιο της Αντιγόνης

Ο τελευταίος δίνει εντολή στον Κωνσταντίνο να ετοιμάσει τα συμβόλαια. Έπειτα, η Αθηνά ενημερώνει τη Μαρία και τη Μαργαρίτα, οι οποίες παλεύουν να την πείσουν να μην πουλήσει το μερίδιο της στον Ισίδωρο. Τότε η Μαρία, παρά τις ενστάσεις της κόρης της, αποφασίζει να εμφανιστεί σε μία εκπομπή και να μιλήσει για το κίνητρο του φόνου, προκαλώντας αντιδράσεις. Στο μεταξύ, η Αθήνα Ξεκίνα τις διαπραγματεύσεις με τον Ισίδωρο.

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη συμμαχεί με την Αθηνά με απρόβλεπτες συνέπειες

Η Μυρτάλη συμμαχεί με την Αθηνά με απρόβλεπτες συνέπειες

Και οι δύο πλευρές είναι ανυποχώρητες στα θέλω τους. Για όλα αυτά ενημερώνεται η Μυρτάλη και δεν μπορεί να δεχτεί την αδικία που γίνεται εις βάρος της Αθηνάς και αποφασίζει να αναλάβει δράση. Προσπαθεί να την πείσει να γυρίσει πίσω στη Μάνη. Στην αρχή, εκείνη είναι αρνητική, αλλά η προσέγγιση της Μυρτάλης τη συγκινεί. Κι όχι μόνο αυτό. Αποφασίζουν να συμμαχήσουν εναντίον του Ισίδωρου, αφού πιστεύουν ότι αυτός κρύβεται πίσω από συμβαίνουν στη ζωή τους.

Φυσικά, όταν η Μαρία και η Μαργαρίτα πληροφορούνται ότι η Αθηνά χάρη στην Μυρτάλη αναθεωρήσε την απόφασή της και προχώρησε σε συμμαχία μαζί της, χαίρονται. Κι αυτόγιατί θα κλείσει ένα από τα μέτωπα που είχε η γυναίκα τόσο καιρό και τη στεναχωρούσε. Την επόμενη, η Αθηνά, λίγο πριν από την υπογραφή των συμβολαίων, επισκέπτεται τον Ισίδωρο και του επιφυλάσσει μία έκπληξη. Του ανακοινώνει πως αρνείται να πουλήσει το μερίδιο της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Ιάκωβος, αποκαλύπτει το μυστικό με τα 4 Γιώτα στα ονόματα

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη συμμαχεί με την Αθηνά με απρόβλεπτες συνέπειες

Εκείνη τη στιγμή, ο Ισίδωρος σαστίζει. Έπειτα, κατηγορεί τον Κωνσταντίνο γιατί θεωρεί ότι καθυστέρησε τις υπογραφές των συμβολαίων, ενώ προειδοποιεί την Αθηνά ότι Τώρα θα δει το πρόσωπο του από την καλή και από την ανάποδη.

Μάνος και Μαρίνα παίρνουν διαζύγιο

Ο Μάνος και η Μαρίνα, εδώ και λίγο καιρό, περνούν μία ιδιαίτερα δύσκολη περίοδο στο γάμο τους. Έχουν απομακρυνθεί ο ένας από τον άλλον, με τον άντρα, όπως θα δούμε στα προσεχή επεισόδια, να βγαίνει για ποτό με την Ελένη και τη Ζωή. Μάλιστα, η τελευταία τον φλερτάρει και καταλήγουν να κάνουν έρωτα. Ωστόσο, η γυναίκα δεν βρίσκει την ανταπόκριση που περίμενε από τον Μάνο και αποφασίζει να ρίξει λάδι στη φωτιά.

Δείτε επίσης : Η Γη της ελιάς: Iάκωβος και Αθηνά γίνονται ζευγάρι και μαζί καταστρέφουν τον Ισίδωρο

Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη συμμαχεί με την Αθηνά με απρόβλεπτες συνέπειες

Έτσι, πηγαίνει στο ανθοπωλείο της Μαρίνας και την ενημερώνει για τη σχέση που έχει με τον Μάνο, με εκείνη να γίνεται έξαλλη και να τη διώχνει κακήν κακώς. Αργότερα, μάλιστα, η Μαρίνα αποφασίζει να αντιμετωπίσει στα ίσα τον Μάνο. Του αποκαλύπτει πως γνωρίζει τα πάντα σχετικά με την περιπέτεια του με τη ζωή και το κλίμα μεταξύ τους γίνεται πιο ψυχρό από ποτέ. Το γυαλί, πλέον, έχει ραγίσει και η Μαρίνα με τον Μάνο προχωρούν σε διαζύγιο, προκειμένου να συνεχίσουν ο καθένας τη ζωή του όπως ακριβώς θέλει και χωρίς να πληγώσουν ο ένας τον άλλον.

Στο μεταξύ, για την παραπάνω εξέλιξη ενημερώνεται ο Ισίδωρος, ο οποίος χαίρεται, από την πρώτη στιγμή επέμενε ότι αυτή η κοπέλα δεν είναι κατάλληλη για τον γιο του, ενώ η Μυρτάλη προσπαθεί να συμπαρασταθεί στην καλή της φίλη.

 

Close