Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ ξανάρχεται με στόχο την Αθηνά

Η Γη της Ελιάς : Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι τραγικές καθώς η Βαγγελιώ ξανάρχεται με στόχο την Αθηνά

Μωρη Βαγγελιώ κάτσε στα αυγά σου επιτέλους

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 73 , 74 , 75 , 76 , 77

Η Αθηνά εδώ και πολύ καιρό δέχεται το έντονο ερωτικό ενδιαφέρον του Μιχάλη. Η ίδια αν και φαίνεται να κολακεύεται δε δέχεται με τίποτα να κάνει οτιδήποτε μαζί του. Ο εισαγγελέας όμως είναι πάντα κοντά της και αυτό θα γίνει ακόμη πιο έντονο όταν η Αθηνά θα μπει σε ένα πραγματικά θανάσιμο κίνδυνο.

Σύμφωνα με το TV24, η Αθηνά δεν θέλει με τίποτα να προχωρήσει στο παραμικρό με το Μιχάλη. Η Μαργαρίτα που είναι πάντα κοντά της όμως συνεχίζει να την προτρέπει. “Μη μείνεις μόνη σου, δως του μια ευκαιρία. Βλέπεις ότι επιμένει“.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ισίδωρος και Δημοσθένης ανοίγουν πόλεμο

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Θανάσης θα αποτελειώσει τον Δημοσθένη

Όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της αγαπημένης σειράς του mega η γη της ελιάς που θα αρχίσουν να μεταδίδονται από την Κυριακή 15 Ιανουαρίου η Αθηνά συνεχίζει να κρατάει αυτή τη στάση. Τα πράγματα όμως θα γίνουν διαφορετικά και η κατάσταση θα αλλάξει όταν η Αθηνά θα αρχίσει και πάλι να κινδυνεύει.

Κι ενώ όλα δείχνουν να πηγαίνουν καλά κι Αθήνα να ξεπερνάει όλο αυτό το μαρτύριο που έζησε μέσα στη φυλακή και να αφήνει τις κακές αναμνήσεις πίσω όλα αλλάζουν με μία περίεργη άφιξη στην Αρεόπολη. Η Βαγγελιώ που είχε κάνει τόσο κακό στην Αθήνα έχει ορκιστεί τη μέρα της αποφυλάκισης της να την καταστρέψει και δεν το ξέχασε.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης ρεζιλεύεται σε όλη τη Μάνη

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος φτάνει στην τρέλα την Ιουλία

Έτσι στέλνει μια κολλητή της που ζει στην Αθήνα να πάει στη Μάνη και να βρει την Αθηνά. Της έχει δώσει όλα τα στοιχεία και όλα όσα είχε μάθει για αυτήν από την παρέα που έκαναν στη φυλακή. Η εντολή της Βαγγελιώς δεν είναι μόνο να της πάρει χρήματα αλλά να την κάνει να πληρώσει με την ίδια της την ζωή.

Όπως θα δούμε στη συνέχεια της σειράς η μυστηριώδης αυτή γυναίκα φτάνει στη Μάνη και πλησιάζει με κάποιο τρόπο την Αθηνά η οποία είναι ανυποψίαστη για το ποια είναι και τι σκοπό έχει. Αφού λοιπόν στην αρχή κερδίζει την αποδοχή της και λίγο από την εμπιστοσύνη της αρχίζει να της κάνει τη ζωή κόλαση.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: 4 χωρισμοί έρχονται

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης βγαίνει εκτός εαυτού και σπάει στο ξύλο την Ασπασία

Σύμφωνα με πληροφορίες η Αθηνά θα μιλήσει στο Μιχάλη και εκείνος θα κάνει ό,τι είναι δυνατόν να την προφυλάξει αλλά και να την σώσει από την αδίστακτη γυναίκα και από την εντολή που είχε πάρει από την Βαγγελιώ για να την σκοτώσει. Έτσι μέσα από όλη αυτή τη σχέση Αθηνά και Μιχάλη θα έρθουν κοντά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ένα καλά κρυμμένο μυστικό θα έρθει στην επιφάνεια

Η Γη της Ελιάς-Αθηνά-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Στην φυλακή και η Ειρήνη

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close