Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μάνος-

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος 128 , 129 , 130 , 131 , 132 , 133 , 134 :   Τι θα δούμε στα επόμενα επεισόδια του δεύτερου κύκλου της σειράς του MEGA, Η Γη της Ελιάς. Οι εξελίξεις στο daddy-cool.gr

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 128 στις 17/3/2023

Επεισόδιο 128

Παρασκευή 

Η Μαρίνα δεν μπορεί να καταλάβει γιατί ο Μάνος δεν περάσε να την πάρει από το ανθοπωλείο και επιστρέφει μόνη στο σπίτι. Εκεί ο Ισίδωρος την ενημερώνει πως ο Μάνος έχει φύγει από ώρα προσπαθεί να τον βρει στο τηλέφωνο αλλά δεν απαντάει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης καταστρέφει τον Στάθη

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μαργαρίτα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μία αυτοκτονία κι ένας φόνος παγώνουν την Μάνη

Στο μεταξύ απαγωγείς κλείνουν το Μάνο σε μία αποθήκη . Ο Δημοσθένης ρίχνει δόλωμα στον Άρη που βρίσκεται σε απόγνωση για να τον μπλέξει στις σκοτεινές δουλειές του.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 129 στις 19/3/2023

Επεισόδιο 129

Κυριακή 

Ο Ισίδωρος και η Μαρίνα περιμένουν με αγωνία την πρώτη τηλεφωνική επικοινωνία των απαγωγέων ενώ η Ιουλία και η Αντιγόνη βρίσκονται σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση. Την ίδια ώρα ο Μάνος προσπαθεί να το σκάσει αλλά καταλήγει αναίσθητος στο πάτωμα και χτυπημένος.

Η Μυρτάλη έχει εξοργιστεί με την Άννα επειδή όσο τσακώνονταν την έριξε χαστούκι και ζητά από την Αθηνά να την απολύσουν. Έτσι η Αθηνά καλεί την Άννα και της ζητάει εξηγήσεις αλλά τελικά αποφασίζει να μην την διώξει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 124 , 125 , 126 , 127

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης πάει στον γκρεμό να αυτοκτονήσει

Θυμωμένη η Μυρτάλη επιτίθεται στην Αθηνά για την παραμονή της Άννας στο ελαιοτριβείο και τελικά οι δυο γυναίκες μαλώνουν άσχημα. Η Μυρτάλη βρίσκεται πλέον εκτός ελέγχου. Τυφλωμένη από το μίσος και αφού γνωρίζει πια την σκοτεινή πλευρά του Αλέξη και τι είναι ικανός να κάνει του ζητάει επίμονα να βγάλει την Αθηνά από τη μέση.

Ο Αλέξης αρχικά αρνείται, τελικά όμως ενδίδει στην πίεση και κόβει τα φρένα στο αμάξι, της ανυποψίαστης γυναίκας. Εξάλλου είναι και ο ίδιος πολύ θυμωμένος μαζί της καθώς θεωρεί ότι βάζει λόγια στην μητέρα του για εκείνον.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Σκοτώνονται σε δυστύχημα Αθηνά Αναστασία και Μαργαρίτα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μιχάλης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι πρώτες εικόνες από τα γυρίσματα του Γιώργου Αγγελόπουλου στην σειρά

Αγνοεί όμως ότι μέσα στο αμάξι της θα βρεθεί η Μαργαρίτα με την Αναστασία. Χωρίς να το θέλει λοιπόν βάζει σε κίνδυνο τη ζωή της ίδιας του της μητέρας.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 130 στις 20/3/2023

Επεισόδιο 130

Δευτέρα 

H Μαρίνα και ο Ισίδωρος αγωνιούν καθώς οι απαγωγείς δεν έχουν επικοινωνήσει ακόμα μαζί τους. O Κουράκος παρακολουθεί τα τηλεφωνήματα τους έτσι ώστε να τους ειδοποιήσουνε όταν ζητήσουν λύτρα.

 

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το ένοχο παρελθόν του Ανδρέα

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Αντιγόνη-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το μεγάλο μυστικό για το παιδί της Ιουλίας και ποιος είναι ο πατέρας

Ο Άρης υπό την καθοδήγηση του Δημοσθένη μπλέκει με το εμπόριο ναρκωτικών . Ο Κωσταντίνος προσπαθεί να πείσει την Ισμήνη πως δεν υπάρχει άλλη γυναίκα ο Αλέξης ενδίδει στην πίεση της Μυρτάλης και κόβει τα φρένα στο αμάξι Αθήνας.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 131 στις 21/3/2023

Επεισόδιο 131

Τρίτη 

Ο Ισίδωρος αποφασίζει να μη μιλήσει  στην αστυνομία φοβούμενος πως η ανάμειξη της μπορεί να βάλει σε κίνδυνο τη ζωή του Μανού.  Ο Άρης αναλαμβάνει την πρώτη παράνομη μεταφορά και ο Δημοσθένης τον επιβραβεύει με ένα σημαντικό ποσό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Μυρτάλη και Αλέξης με άσχημο τέλος

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μιχάλης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης προκαλεί την έκρηξη της Ιουλίας

Ο Στάθης και Ιουλία έρχονται σε ρίξει για τη συγκατοίκηση και τα οικονομικά τους.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 132 στις 22/3/2023

Επεισόδιο 132

Τετάρτη 

Ο Μιχάλης πάρω τι συμφωνεί με την Αθήνα πως ο Άλεξης πείραξε τα φρένα στο αυτοκίνητο της την συμβουλεύει να μην κάνει καμιά κίνηση και συστήνει να τον έχουν υπό στενή παρακολούθηση.

 

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική παρατά τον Φίλιππο σύξυλο και ο Φίλιππος μουλαρώνει

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Μάνος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δήμητρα και Ασπασία σκαλίζουν το παρελθόν του Δημοσθένη

Στο μεταξύ ο Άρης δίνεις στην Εύα χρήματα για να καλύψει επιταγές λέγοντάς της ότι τα δάνεισε κάποιος φίλος του παρολλο που ο Ισίδωρος προσπαθεί να μαζέψει τα χρήματα για τα λύτρα.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 133 στις 23/3/2023

Επεισόδιο 133

Πέμπτη 

Όσο περνούν οι μέρες και ο Μάνος βρίσκεται ακόμα στο έλεος των απαγωγέων τα πράγματα δυσκολεύουν. Ένα δεύτερο βίντεο με το Μάνο φτάνει στα χέρια του Ισίδωρου και της Μαρίνας ενώ παράλληλα αποκαλύπτεται ποιος κρύβεται πίσω από την απαγωγή.

Ο Κωσταντίνος δεν μπορεί να πείσει την Ισμήνη για την ειλικρίνεια των λεγομένων του. Εκείνη γεμάτη υποψίες αρχίζει να παρακολουθεί κάθε κίνηση. Ο Αλέξης πονηρά σκεπτόμενος πηγαίνει στην Αθηνά για να ζητήσει συγγνώμη αλλά εκείνη τον πετάει έξω απ’ το σπίτι αφού δεν πείθεται από όσα της λέει.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Ανδρέας είναι παντρεμένος

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Φίλιππος-Βασιλική-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Οι απαγωγείς προσπαθούν να σκοτώσουν τον Μάνο

Την ίδια ώρα γίνεται μια δολοφονία έξω απ’ το Αστυνομικό Τμήμα η οποία βάζει στον Κουράκο την άποψη ότι οι απαγωγείς του Μανού βρίσκονται κάπου κοντά.

Η Γη Της Ελιάς – Επεισόδιο 134 στις 24/3/2023

Επεισόδιο 134

Παρασκευή 

Η διαπραγμάτευση του Ισίδωρου για το ποσό των λύτρων φέρνει τη Μαρίνα στα όρια της με αποτέλεσμα οι δυο τους να καβγαδίζουν. Ο Ισίδωρος φοβούμενος ότι μικρή Αγγελική θα καταλάβει τι συμβαίνει αποφασίζει να την στείλει στην Ιουλία προκαλώντας την αντίδραση της Αντιγόνης καθώς ήθελε να φιλοξενήσει εκείνη το παιδί.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Αλέξης ετοιμάζει σχέδιο για να σκοτώσει εισαγγελέα και Αθηνά

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Ισίδωρος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ενα ατύχημα που αλλάζει τις ζωές όλων

Παράλληλα ο Κουράκος με την Ευτυχία κάνουν την πρώτη κοινή τους εμφάνιση σαν ζευγάρι και τα κουτσομπολιά στο χωριό δίνουν και παίρνουν.

Δείτε ακόμα H Γη της Ελιάς: Νέα υπόθεση παιδεραστίας συγκλονίζει την Μάνη

Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος-Κουράκος-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Ιουλία έγκυος μέσα στα αίματα μετά από τροχαίο

Η Ασπασία αρχίζει συνεδρίες με ψυχολόγο σε μια προσπάθεια να σταθεί ξανά στα πόδια της μετά το τραγικό χαμό του γιου της. Ο  Αλέξης φτάνει ακόμα μια φορά στα άκρα επιχειρώντας να εκβιάσει συναισθηματικά τη Μαργαρίτα και την απειλεί πως θα αυτοκτονήσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια Β κύκλος: 135 , 136 , 137 , 138 , 139 , 140

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Εάν θέλετε να μαθαίνετε καθημερινά όλα τα νέα μας, μπείτε στην κλειστή μας ομάδα στο facebook  Spoilers για Ελληνικές σειρές με ένα κλικ εδώ και γίνετε μέλος στη μεγάλη παρέα μας

Close