Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης εναντίον του Ισίδωρου

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού ο Στάθης θα είναι εναντίον του Ισίδωρου. 

Του έδωσε ο Δημοσθένης τους ελαιώνες και γλυκάθηκε ο Στάθης…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το φινάλε βάφεται κόκκινο

Ο Δημοσθένης καταφτάνει στην Μάνη διότι θέλει να δει από κοντά το κύκλωμα που ο ίδιος έστησε. Μπορεί να είχε τον Κωνσταντίνο σαν δεύτερο αρχηγό όμως μερικά λάθη του, έριξαν τα έσοδα του κυκλώματος και ο Δημοσθένης δεν θα μπορούσε να το αφήσει έτσι.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Βασιλική έρχεται κοντά με τον Κουράκο

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Στο μεταξύ θέλοντας να αποκτήσει περισσότερη εξουσία στην Αρεόπολη αλλά και να ρίξει στάχτη στα μάτια, θέτει υποψηφιότητα ως δήμαρχος. Υποψηφιότητα θέτει και ο Ισίδωρος και μέχρι να ανακοινωθεί η υποψηφιότητα του Δημοσθένη, ο Ισίδωρος τα πήγαινε πολύ καλά.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η στιγμή της κρίσης έφτασε για την Χάιδω

Η Γη της Ελιάς-Ισίδωρος-

Όταν όμως ο Δημοσθένης κάνει γνωστή την υποψηφιότητά του, ο Ισίδωρος ξεκινάει να χάνει έδαφος στη Μάνη και αυτό τον εξοργίζει. Παράλληλα ο Στάθης είναι στο πλευρό του Δημοσθένη φανατικά όχι μόνο επειδή είναι ξάδερφός του αλλά και επειδή ο Δημοσθένης του παραχώρησε κάποιους από τους ελαιώνες του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ανακαλύπτει πως είναι άρρωστος

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Αυτό οδηγεί τον Ισίδωρο και τον Στάθη αντίπαλους σε δύο διαφορετικά στρατόπεδα. Οι εντάσεις ανάμεσα στους δύο άντρες θα είναι μεγάλες και σίγουρα το κλίμα που επικρατεί δεν είναι το ευ αγωνίζεσθαι. Τι θα ακολουθήσει; Θα δούμε στα επόμενα επεισόδια…

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close