Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ζητάει διαζύγιο από την Αρετή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς είναι σοκαριστικές καθώς ο Στέφανός πλακώνεται με το Στάθη μόλις μαθαίνει τί έκανε.

Ο Στάθης αποφασίζει να ζητήσει διαζύγιο από την Αρετή για να διεκδικήσει την Ιουλία. Ποια θα είναι η αντίδραση του Στέφανου όταν το μάθει;     

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Μια πρότασή Γάμου θα φέρει την ανατροπή

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ζητάει διαζύγιο από την Αρετή   

Ακόμη ένας καυγάς ανάμεσα σε πατέρα και γιο. Εκεί που οι ισορροπίες είχαν έρθει, τώρα θα ανατραπούν όλα ξανά, μέσα σε μια στιγμή. Ο Στέφανος και ο Στάθης θα χαρίσουν επικές σκηνές, στην γη της ελιάς. Η σχέση τους θα περάσει ξανά από 40 κύματα…

Ο Στάθης αποφασίζει να τα τινάξει όλα στον αέρα. Είναι αποφασισμένος να διεκδικήσει την Ιουλία, να μη την αφήσει να παντρευτεί. Για να καταφέρει να την πείσει, ρισκάρει για το επόμενο βήμα: Ζητάει από την Αρετή διαζύγιο, μαζεύει τα πράγματά του κι εξαφανίζεται από το σπίτι.

Δείτε επίσης :Η Γη της Ελιάς επόμενα επεισόδια : 120 , 121 , 122 , 123 , 124 , 125

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ζητάει διαζύγιο από την Αρετή

Η Αρετή είναι σε άσχημη κατάσταση. Ο άντρας της την εγκατέλειψε και όλες οι προσπάθειες που πίστευε πως θα κάνουν, πήγαν χαμένες. Ο Στάθης δεν είναι ερωτευμένος μαζί της και αυτός ο γάμος έληξε οριστικά.

Η ανακοίνωση στην Ιουλία

Ο Στέφανος επιστρέφει σπίτι και βλέπει τα πράγματα του πατέρα του να λείπουν. Η Αρετή είναι διαλυμένη, τον ενημερώνει πως την χώρισε για να πάει να βρει την Ιουλία. Ο Στέφανος θολώνει και τρέχει να τον βρει.

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης ζητάει διαζύγιο από την Αρετή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Όλη η Μάνη μαθαίνει πως ο Δημήτρης είναι εραστής της Αθηνάς

Στο μεταξύ, λίγες ώρες πριν τον γάμο, ο Στάθης πηγαίνει στην Ιουλία και της ζητάει να μιλήσουν. Εκείνη αντιδρά πολύ άσχημα, μέχρι να ακούσει την μεγάλη αυτή αποκάλυψη: “Παίρνω διαζύγιο Ιουλία. Μπορείς να παντρευτείς εμένα”.

 

Δείτε επίσης : Η Γη της Ελιάς: Αρετή και Στάθης μαθαίνουν για την εγκυμοσύνη και τον γάμο της Βασιλικής

Ο Στέφανος τρέχει να τον βρει και ο Στάθης αντιδρά άσχημα, στην γη της ελιάς. Πατέρας και γιος σύμφωνα με το youfly.com θα ανταλλάξουν ξανά πολύ βαριές κουβέντες. Ο Στάθης, όμως, είναι ανένδοτος. Δεν υποχωρεί και φωνάζει στον γιο του πως είναι ερωτευμένος με άλλη…

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close