Η Γη της Ελιάς: Προσπαθούν να σκοτώσουν την Αθηνά στην φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα τελευταία επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως προσπαθούν να σκοτώσουν την Αθηνά στην φυλακή.

Τι πάτε να κάνετε ρε; Τι Αθηνά μας ρε;

Στο τελευταίο επεισόδιο του α’ κύκλου της σειράς με τη σύλληψη της Αθηνάς ως ένοχη για τον φόνο του Δημήτρη. Στον δεύτερο κύκλο θα δούμε τις δραματικές ώρες που θα περάσει στη φυλακή.

Στο τελευταίο επεισόδιο, η Αθηνά συλλαμβάνεται από τον Κουράκο, μπροστά στα έκπληκτα μάτια όλων για τη δολοφονία του Δημήτρη, προδίδοντας μάλιστα ότι ήταν εραστής της και όχι γιος της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παρατά την Εύα και αυτή οδηγείται στην κατάθλίψη

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά χρειάζεται ένα θαύμα για να βγει απο την φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι κρυφές συναντήσεις αρχίζουν και η φλόγα φουντώνει

Η Αθηνά ουρλιάζει ότι δεν έχει σκοτώσει κανέναν, όμως τα στοιχεία όλα είναι εναντίον της και την οδηγούν κατευθείαν στη φυλακή. Παράλληλα στην οικογένεια των Βρεττάκων επικρατεί μεγάλη αναστάτωση για το παρελθόν της Αθηνάς και για όλα όσα βγήκαν στο φως.

Ο Ισίδωρος είναι έξαλλος και απαιτεί να εξαφανιστεί το όνομά της Αθηνάς απ’ όλα. Σε όλη τη Μάνη μιλάνε για την παράνομη σχέση της και για την απάτη που διέπραξε στην οικογένεια των Βρεττάκων.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει πέρα την Μαρίνα για τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δέχεται φρικτά βασανιστήρια στη φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ένα βήμα πριν το νοσοκομείο

Μόνο η Μαργαρίτα είναι αυτή που ξέρει τα πάντα και είναι εκείνη που όχι μόνο βρίσκεται στο πλευρό της, αλλά προσπαθεί και να μιλήσει σε όλους για να πει την αλήθεια: Ότι η Αθηνά δεν είναι δολοφόνος. Από τους Βρεττάκους μόνο η Ιουλία υποστηρίζει τη χήρα του αδερφού της και στην οικογένεια επικρατεί μόνο ένταση, πανικός και τσακωμοί.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα spoilers του Β κύκλου

Η-Γη-της-Ελιάς-Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία σκοτώνει τον Δημοσθένη

Η Μαργαρίτα θα παρακαλέσει τον Λυκούργο να αναλάβει την υπεράσπιση της Αθηνάς και εκείνος δέχεται καθώς είναι πεπεισμένος για την αθωότητά της, αλλά είναι και ξεκάθαρος από την αρχή μαζί της: Έλεγες ψέματα τόσα χρόνια ότι ο Δημήτρης είναι γιος σου! Το μόνο που μπορώ να σου υποσχεθώ είναι ότι θα το παλέψουμε μέχρι τέλους.

Ο σκοτεινός ρόλος της Βαγγελιώς

Μέχρι να οριστεί η δικάσιμος, η Αθηνά θα είναι καταρρακωμένη και μόνη, και θα ζήσει απίστευτα βασανιστικές μέρες μέσα στη φυλακή και σε πολλά επεισόδια θα τη βλέπουμε μαζί με άλλες συγκρατούμενες να περνάει δραμματικές στιγμές.

Μάλιστα θα πέσει και θύμα βίας με τις άλλες γυναίκες να της επιτίθονται και να τη χτυπάνε. Ωστόσο, μία συγκρατούμενή της η Βαγγελιώ που θα την υποδυθεί η τραγουδίστρια Ελπίδα, θα δείξει πως είναι στο πλευρό της και θα τη βοηθήσει να επιβιώσει στον κόσμο της φυλακής. Οι δύο γυναίκες θα αναπτύξουν μια φιλία και η Αθηνά θα βρει επιτέλους έναν άνθρωπο να εμπιστευτεί και να στηριχτεί πάνω του.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μπλεγμένος με την μαφία

Η Γη της Ελιάς: Η διπρόσωπη ισοβίτισσα παρέα με την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή και η Ασπασία ανακαλύπτουν τον Δημοσθένη

Όμως η πραγματικότητα είναι τελείως διαφορετική, καθώς η Βαγγελιώ έχει εντολές δεν είναι γνωστό ακόμα από ποιον να εξολοθρεύσει την Αθηνά σταδιακά και βήμα-βήμα. Και μέσα σε όλα αυτά η Αθηνά έχει να αντιμετωπίσει και την αδερφή του Δημήτρη, η οποία επιστρέφει και φαινομενικά ζητάει δικαίωση για τον θάνατο του αδελφού της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα δυο σκάνδαλα που θα συγκλονίσουν την Αρεόπολη

Γη της Ελιάς: Η Αθηνά δολοφόνος

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Λιαντού και Σκουρλέτης μιλούν για την σχέση τους

Θα σαπίσεις στη φυλακή, της λέει και η Αθηνά προσπαθεί να την πείσει πως δεν έκανε τίποτα εκείνη. Την αδερφή του Δημήτρη όμως το μόνο που την ενδιαφέρει είναι να αποσπάσει χρηματικό ποσό από την περιουσία της Αθηνάς! Η Μαρία με τη Μαργαρίτα και τον Λυκούργο σύντομα θα καταλάβουν και τον ρόλο που παίζει η εν λόγω γυναίκα και θα φροντίσουν να ξεσκεπάσουν την πλεκτάνη της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close