Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παρατά την Εύα

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης παρατά την Εύα.

Αμάν ρε Στάθη αμάν πουθενά δεν μένεις στάσιμος ρε παιδί μου…

Ένας έρωτας φουντώνει στη Γη της Ελιάς και προκαλεί αλυσιδωτές αντιδράσεις. Παράλληλα με αυτόν τον έρωτα, ξεκινά και ένας μεγάλος πόλεμος.

Στη Γη της Ελιάς οι εξελίξεις είναι ραγδαίες έπειτα από τον χωρισμό της Ιουλίας με τον Κουράκο. Μία απόφαση που αναστατώνει τους Βρεττάκους, οι οποίοι θα έρθουν αντιμέτωποι και με ένα δεύτερο σοκ. Mε αποτέλεσμα ο Ισίδωρος και ο Στάθης να έρθουν στα χέρια.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ένα βήμα πριν το νοσοκομείο

Η Γη της Ελιάς: Ο Κουράκος βλέπει την Ιουλία δίπλα στον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα spoilers του Β κύκλου

Μετά τον χωρισμό, ο Στάθης και η Ιουλία έρχονται ξανά πολύ κοντά. Οι εντάσεις στη σχέσης της Ιουλίας και του Γιώργη συνεχώς μεγαλώνουν και έτσι οδηγούνται στο διαζύγιο.

Αυτό το μαθαίνει ο Στάθης και παρόλο που βρίσκεται μαζί με την Εύα, το παρελθόν ξαναέρχεται στην επιφάνεια. Και ο έρωτας του για αυτή τη γυναίκα μοιάζει να μην έσβησε ποτέ.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία σκοτώνει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης πολιορκεί την Ιουλία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μπλεγμένος με την μαφία

Στο μεταξύ, καθώς ο Ισίδωρος στη σειρά του Mega καταλαβαίνει ότι ο Στάθης και η Ιουλία έχουν έρθει για ακόμα μια φορά πιο κοντά, γίνεται έξαλλος.

Οι σχέσεις τους μόνο καλές δεν ήταν ανέκαθεν εξαιτίας του ειδυλλίου που είχε ο Στάθης με την Ιουλία και τώρα η ιστορία επαναλαμβάνεται. Εκτός όμως από το θυμό που νιώθει για τον Στάθη, σύμφωνα με το iciao, κατηγορεί την Ιουλία ότι έφτασε σε αυτό το σημείο μετά το σχέδιο που είχε βάλει στο μυαλό της από την αρχή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή και η Ασπασία ανακαλύπτουν τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης και Ιουλία έρχονται κοντά μετά το χωρισμό της

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα δυο σκάνδαλα που θα συγκλονίσουν την Αρεόπολη

Έτσι τα πνεύματα είναι τεταμένα και η κόντρα μεγαλώνει οδηγώντας τους Βρεττάκους σε διάλυση. Ο Στάθης πληροφορείται από την Ιουλία τα λόγια που της είπε ο αδελφός της και δεν το αφήνει έτσι.

Θα γίνει ένας μεγάλος καυγάς με τον Ισίδωρο και πλέον το γυαλί ανάμεσά τους σπάει οριστικά. Αυτή τη φορά όμως η Ιουλία δεν θα ακούσει τα αδέλφια της και ειδικά τον Ισίδωρο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Λιαντού και Σκουρλέτης μιλούν για την σχέση τους

Η Γη της Ελιάς: Η κόντρα ανάμεσα σε Στέφανο και Εύα

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται εκτελεστής του Δημοσθένη

Τώρα είναι αποφασισμένη να ζήσει τον έρωτα που δεν έζησε με τον Στάθη. Το ίδιο κι εκείνος που θα αφήσει τελικά την Εύα για χάρη της γυναίκας που έχει σημαδέψει όλη τη ζωή του και δεν μπορεί να την ξεχάσει με τίποτα.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close