Η Γη της Ελιάς: Θα βασανίζω την Αθήνα μέχρι να πεθάνει

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι δυσάρεστες καθώς θα δούμε την αδίσταχτη γυναίκα να λέει: Θα βασανίζω την Αθήνα μέχρι να πεθάνει.

Αυτή η γυναίκα εδώ μου κάθεται

Tα χτυπήματα της μοίρας που έχει να αντιμετωπίσει η Αθηνά είναι πολλά με την ίδια να λυγίζει.  Από τον πρώτο κιόλας επεισόδιο του 2ου κύκλου η ηρωίδα θα βρεθεί στη φυλακή και το μαρτύριο αμέσως θα ξεκινήσει. Μόνη της μέσα σε μία φυλακή χωρίς κανέναν στο πλευρό της, γνωρίζοντας πως είναι αθώα, αλλά μην μπορώντας να το αποδείξει υποφέρει.

Η Γη της Ελιάς: Θα βασανίζω την Αθήνα μέχρι να πεθάνει

 

Όσο και αν μουδιάζει για την αθωότητά της, οι μόνη που την πιστεύουν είναι η μητέρα της η Μαρία, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος, ο οποίος θα δώσει μεγάλη μάχη  για να την απελευθερώσει.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σώζει την ζωή της Ασπασίας

Η Γη της Ελιάς: Προσπαθούν να σκοτώσουν την Αθηνά στην φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Προσπαθούν να σκοτώσουν την Αθηνά στην φυλακή

Οι ημέρες για την Αθήνα κυλούν βασανιστικά με τις υπόλοιπες συγκρατούμενες της να της κάνουν τη ζωή κόλαση. Από την άλλη ο Κουράκος επιμένει πως αυτή είναι η φόνισσα , γεγονός που τον κάνει να έρθει αντιμέτωπος με την οικογένεια Βρεττάκου . Ο  αστυνόμος δείχνει το σκληρό του πρόσωπο στην Αθήνα και η Ιουλία αναρωτιέται ποιον τελικά ερωτεύτηκε.

Πάνω στην απελπισία της, η Αθήνα και μην έχοντας άλλη λύση, αποφασίζει να κάνει απεργία πείνας. Η Αθηνά δεν βάζει ούτε μπουκιά στο στόμα της ενώ πίνει ελάχιστο νερό και δεν προαυλίζεται γεγονός που έχει ως αποτέλεσμα μέρα με τη μέρα να γίνεται όλο και πιο αδύναμη. Η Μαργαρίτα και η Μαρία, που την υπερασπίζονται με κάθε  τρόπο, την επισκέπτονται καθημερινά στη φυλακή, προσπαθώντας μάταια να της δώσουν κουράγιο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παρατά την Εύα και αυτή οδηγείται στην κατάθλίψη

Η Γη της Ελιάς: Η Βαγγελιώ έχει έρθει για να ξεκάνει την Αθηνά

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι κρυφές συναντήσεις αρχίζουν και η φλόγα φουντώνει

Η υγεία της Αθήνας από την άλλη χειροτερεύει και ένα πρωινό οι αστυνομικοί την εντοπίζουν αναίσθητη. Η κατάσταση της είναι πολύ άσχημη και σύμφωνα με το περιοδικό τηλεόραση μεταφέρεται εσπευσμένα στο ιατρείο των φυλακών, με το νέο αυτό να διαδίδεται παντού .

Η Αθηνά καταρρέει καθημερινά στο κελί της στη Γη της Ελιάς. Μία μέρα χάνει τις αισθήσεις της και πέφτει στο έδαφος. Η κατάσταση της είναι άσχημη. Όλοι βρίσκονται σε πανικό με το νέο αυτό να διαδίδεται παντού.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει πέρα την Μαρίνα για τον Αλέξη

Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά χρειάζεται ένα θαύμα για να βγει απο την φυλακή

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ένα βήμα πριν το νοσοκομείο

Παρότι συνέρχεται, μετά από κάποιες μέρες, τα δύσκολα για εκείνη  δεν έχουν τελειώσει, καθώς έχει να αντιμετωπίσει την οργή της αδερφής του Δημήτρη, που έρχεται για να την εκδικηθεί. Πρόκειται για μία γυναίκα αδίστακτη, που κάνεις δεν γνώριζε την ύπαρξη της.

Η Ηρώ θα παραστεί στη δίκη σαν πολιτική αγωγή, έχοντας προσλάβει έναν σκληρό και αδυσώπητο δικηγόρο με τον οποίο όπως θα δούμε ο Λυκούργος θα δώσει Τιτάνια μάχη στο δικαστήριο .

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα spoilers του Β κύκλου

Η Γη της Ελιάς: Η Ηρώ κάνει τα πάντα για την φυλάκιση της Αθηνάς

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία σκοτώνει τον Δημοσθένη

Θα τη βασανίζω μέχρι να πεθάνει μονολογεί η Ηρώ που είναι αποφασισμένη να δώσει στην Αθηνά τη χαριστική βολή. Αυτό ωστόσο που δεν ξέρει κανείς, είναι πως στην πραγματικότητα, η αδερφή του Δημήτρη δεν δίνει δεκάρα για το θάνατο του, αλλά το μόνο που θέλει είναι να εκβιάσει την Αθήνα, με στόχο να τις  αρπάξει  ένα μεγάλο μέρος της περιουσίας της.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μπλεγμένος με την μαφία

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή και η Ασπασία ανακαλύπτουν τον Δημοσθένη

Βέβαια η Μαρία, η Μαργαρίτα και ο Λυκούργος, όταν καταλάβουν το ρόλο που παίζει θα κάνουν ότι περνά από το χέρι τους για να την ξεσκεπάσουν. Όπως θα δούμε, όταν θα ξεκινήσει η δίκη της Αθήνας, ο Λυκούργος θα κινήσει γη και ουρανό για να αποδείξει την αθωότητά της, με την Ιουλία να μην φεύγει στιγμή από το πλευρό της.  Τι θα συμβεί μόλις η Ιουλία πάρει το μέρος της Αθήνας; H σειρά H Γη της Ελιάς αναμένεται συγκλονιστική στο Β κύκλο της.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close