Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης σώζει την ζωή της Ασπασίας

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι αποκαλυπτικές καθώς θα δούμε πως ο Στάθης σώζει την ζωή της Ασπασίας.

Άγιος σώστης ο Στάθης μας…

Η δραματική σειρά του MEGA επιστρέφει σύντομα με τον δεύτερο και πιο συναρπαστικό κύκλο επεισοδίων. Σύμφωνα με το ρεπορτάζ μας, ένα απο τα πρόσωπα που πρόκειται να μας απασχολήσουν είναι ο Δημοσθένης, ο οποίος βλέπει την εγκληματική του οργάνωση να κινδυνεύει να αποκαλυφθεί, ενώ φτάνει στο σημείο να κακοποιήσει ακόμη και τη  σύζυγό του, την Ασπασία!

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Προσπαθούν να σκοτώσουν την Αθηνά στην φυλακή

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κάνει τη ζωή του Κωνσταντίνου κόλαση

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης παρατά την Εύα και αυτή οδηγείται στην κατάθλίψη

Ο Δημοσθένης και η Ασπασία, λίγο καιρό πριν ολοκληρωθεί ο πρώτος κύκλος της σειράς, αποφάσισαν να αφήσουν τα παιδιά τους και τη ζωή τους στον Πειραιά και να επιστρέψουν στην ιδιαίτερη πατρίδα τους, τη Μάνη, με έναν και μοναδικό σκοπό. Να κάνουν μία νέα αρχή.

Στην πραγματικότητα, όμως, ο άντρας θέλει να διορθώσει κάποια λάθη που έχουν γίνει στην εγκληματική οργάνωση που διευθύνει και να αποκτήσει ξανά τον πλήρη έλεγχο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του MYtv, όπως θα δούμε στα επόμενα επεισόδια της σειράς, ο Δημοσθένης παίρνει την κατάσταση στα χέρια του και φροντίζει να αποδείξει σε όλους τους συνεργάτες του ακόμα και στον Κωνσταντίνο ποιος είναι το αφεντικό και κάνει κουμάντο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Οι κρυφές συναντήσεις αρχίζουν και η φλόγα φουντώνει

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης κακοποιεί την Ασπασία και εκείνη φεύγει για να σωθεί

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Μυρτάλη κάνει πέρα την Μαρίνα για τον Αλέξη

Μόνο που τα πρώτα προβλήματα δεν αργούν να κάνουν την εμφάνισή τους, με τον σκληρό και αδίστακτο άντρα να αρχίζει να χάνει τον έλεγχο κάθε μέρα όλο και πιο πολύ. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κουβαλά τα προβλήματα του μέσα στο σπίτι του, χωρίς να εξηγεί στην Ασπασία τι συμβαίνει, με την κατάστασή ανάμεσά τους να ξεφεύγει και τη σχέση τους να περνάει από σαράντα κύματα.

Μάλιστα, ο Δημοσθένης αλλάζει ριζικά στάση και συμπεριφορά απέναντι σε όλους και κυρίως στην άλλοτε αγαπημένη του σύζυγο, την Ασπασία, δείχνοντάς της ότι θέλει να πραγματοποιείται άμεσα κάθε επιθυμία του. Εκείνη τον φοβάται και σκύβει το κεφάλι σε κάθε του διαταγή.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος ένα βήμα πριν το νοσοκομείο

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα spoilers του Β κύκλου

Προτιμά να μην αντιδρά στις απιστίες του και να ασχολείται με τη ζωή των άλλων, ώστε να ξεφεύγει από το προσωπικό σκοτάδι στο οποίο με μαθηματική ακρίβεια οδηγείται. Κάποια στιγμή, όμως, ο Δημοσθένης ξεπερνά κάθε όριο και φτάνει στο σημείο ακόμη και να την κακοποιήσει λεκτικά αλλά και σωματικά.

Ο άντρας πιέζεται καθώς αντιλαμβάνεται πως όλο και περισσότερο ψάχνουν στοιχεία εναντίον του και ξεσπά όλο του το θυμό στη σύζυγό του. Η ζωή της Ασπασίας γίνεται κόλαση στα χέρια του. Εκείνη, υπομένει την κακοποίηση που δέχεται αλλά έπειτα απο κάποιο διάστημα δεν μπορεί πια να κρύβεται. Λυγίζει και απελπίζεται.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Ασπασία σκοτώνει τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης γονατίζει οικονομικά τον Στάθη

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Ο Λυκούργος μπλεγμένος με την μαφία

Ωστόσο, δεν ξέρει από ποιον να ζητήσει Βοήθεια και πώς να αντιδράσει απέναντι του. Ο Στάθης αντιλαμβάνεται ότι κάτι δεν πάει καλά και αποφασίζει να σταθεί στο πλευρό της, ενώ με το πέρασμα του χρόνου, η Ασπασία ανακαλύπτει κάτι που την αναστατώνει και της φανερώνει το πραγματικό πρόσωπο του άντρα της.

Η Ασπασία μέσα από ένα γεγονός, μαθαίνει πως ο Δημοσθένης εμπλέκεται σε  εγκληματική οργάνωση και για αυτό δεν την αφήνει να πλησιάσει το χρηματοκιβώτιο.

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή και η Ασπασία ανακαλύπτουν τον Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Ο Δημοσθένης δίνει ένα σκληρό μάθημα στον Κωνσταντίνο

Δείτε ακόμη Η Γη της Ελιάς: Τα δυο σκάνδαλα που θα συγκλονίσουν την Αρεόπολη

Η γυναίκα πέφτει από τα σύννεφα και τρέμει για τη ζωή της καθώς πιστεύει πως ο άντρας της, μπορεί ακόμη και να την σκοτώσει .θα σώσει ο Στάθης τη ζωή της Αναστασίας και αν ναι πως; Η συνέχεια σε λίγες ημέρες.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close