Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται υποχείριο του Δημοσθένη

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συγκλονιστικές αφού ο Στάθης γίνεται υποχείριο του Δημοσθένη. 

Τα είχαμε όλα στην γη της ελιάς, τώρα θα έχουμε και τον Δημοσθένη…

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι Φίλιππός και Βασιλική στη ζωή

Στα τελευταία επεισόδια της σειράς την εμφάνισή του την έχει κάνει ο Δημοσθένης, ο ευγενικός και καλοσυνάτος, αξιοπρεπής ξάδερφος του Στάθη που όμως πίσω από την μάσκα κρύβει ένα σατανικό πρόσωπο. Μπορεί ο Δημοσθένης να έχει πείσει όλη την Αρεόπολη ότι είναι ένας αξιοπρεπής και καθόλα νόμιμος κύριος, όμως εμείς…ξέρουμε.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά σοκάρεται όταν βρίσκει ένα κρυμμένο όπλο

Η Γη της Ελιάς-Δημοσθένης-

Ο Δημοσθένης στην πραγματικότητα είναι ο αρχηγός του κυκλώματος που εδώ και αρκετό καιρό βασανίζει την Μάνη και μετά από μερικές αναποδιές, αποφάσισε να έρθει στην Αρεόπολη έτσι ώστε να παρακολουθεί από κοντά τις παράνομες δουλειές του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος που στοίχειωσε τον Κωνσταντίνο

Θέλει να έχει τον πλήρη έλεγχο για να ανεβάσει τα έσοδά του και να μην γίνονται άλλα λάθη στο μέλλον. Ο Δημοσθένης δεν είναι ένας τίμιος άνθρωπος. Είναι ένας αδίστακτος χαρακτήρας που δεν σέβεται ούτε την ανθρώπινη ζωή ούτε τους δικούς του ανθρώπους.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται

Θα μπορούσε να κάνει κακό ακόμη και στο ίδιο του το αίμα, αν αυτό θα του έφερνε περισσότερη εξουσία και χρήμα. Έτσι αποφασίζει να βάλει υποψηφιότητα σαν δήμαρχος της περιοχής. Με αυτόν τον τρόπο θα έχει την τέλεια κάλυψη στις παράνομες δουλειές του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αρετή πιάνεται στα χέρια με την Μυρτάλη

Παράλληλα θα κερδίσει ακόμη περισσότερο τον σεβασμό των κατοίκων, θα γίνει ένας πολίτης υπεράνω πάσης υποψίας και φυσικά θα έχει περισσότερη εξουσία και περισσότερα μέσα στις παρανομίες του. Ο Στάθης, ο ξάδερφός του, του έχει φοβερή αδυναμία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Έχεις πεθάνει για εμένα μάνα

Έκαναν στενή παρέα από παλιά οπότε παρόλο που στην αρχή υποστήριζε τον Ισίδωρο στην υποψηφιότητά του, πλέον στέκεται ανοιχτά στο πλευρό του ξαδέρφου του. Ειδικά όταν ο Δημοσθένης του παραχωρεί κάποιους από τους ελαιώνες του.

Η Γη της Ελιάς-Στάθης-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Δεν πρόκειται να ξανακάνω το ίδιο λάθος

Μάλιστα το κάνει σε μία στιγμή που ο Στάθης έχει χάσει όλη του την περιουσία από την Αρετή και εξαιτίας του Δημοσθένη νιώθει ότι η ζωή του χαμογελάει και πάλι. Δεν ξέρει όμως ότι όλο αυτό το καλόπιασμα γίνεται για να μπορεί ο Δημοσθένης αύριο μεθαύριο να τον κάνει υποχείριό του.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close