Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Η Γη της Ελιάς: Οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς θα είναι συνταρακτικές αφού αυτή θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου για την Μαρίνα. 

Ελπίζουμε η Βάνα να φερθεί έξυπνα και να μην μας το χαλάσει και αυτό..

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Το δραματικό φινάλε και τι θα δούμε στην δεύτερη σεζόν

Στην επιτυχημένη σειρά του Mega, Γη της Ελιάς, όπως διαβάζουμε στο περιοδικό TV24, η δίκη της Μαρίνας ξεκινά και η κοπέλα καλείται και πάλι να ζήσει τον εφιάλτη της επίθεσής της, με τον Ανέστη να κυκλοφορεί ελεύθερος.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Τα μυστικά του Θανάση αναστατώνουν τη Μάνη

Ωστόσο πάντα κοντά στο πλευρό της ο Μάνος, της στέκεται και προσπαθεί να την εμψυχώσει καθώς η νεαρή κοπέλα ακόμα δεν έχει ξεπεράσει πλήρως το σοκ από την επίθεση που έγινε εις βάρος της.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Πότης ζητάει από την Αλκμήνη να βγουν ραντεβού

Το δικαστήριο αποφασίζει για τη Μαρίνα

Η Μαρίνα με την καθοδήγηση του Λυκούργου μιλάει με λεπτομέρειες για όλα όσα έγιναν το μοιραίο εκείνο βράδυ και τελικά πάνε όλα πάνε καλά καθώς το δικαστήριο αποφασίζει να την αθωώσει.

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο Στάθης γίνεται υποχείριο του Δημοσθένη

Την ίδια στιγμή ο Στέφανος είναι χαρούμενος καθώς το Πανεπιστήμιο στην Ισπανία όπου έκανε αίτηση για μεταπτυχιακό τον δέχεται, ενώ η Ελένη βρίσκει έναν διευθυντή για να διαχειρίζεται τα bungalows και πλέον μπορεί, με μεγαλύτερη άνεση, να ακολουθήσει τον Στέφανο στο εξωτερικό.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ζευγάρι Φίλιππός και Βασιλική στη ζωή

«Όλα είναι τακτοποιημένα. Αισθάνομαι πολύ καλύτερα για να μπορέσω να έρθω μαζί σου και να ζήσουμε επιτέλους τη ζωή μας», του λέει

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Η Αθηνά σοκάρεται όταν βρίσκει ένα κρυμμένο όπλο

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Στο μεταξύ ο Κουράκος λαμβάνει μεγάλη διάκριση στην αστυνομία, ενώ το δικαστήριο ανακοινώνει την ετυμηγορία για την υπόθεση της Μαρίνας και την αθωώνει, δίνοντάς της μια μεγάλη ανάσα στην ψυχολογική της πίεση.

Δύο θάνατοι μέχρι το τέλος της σεζόν

Όπως ήδη έχετε μάθει και μάλιστα διά στόματος Αντρέα Γεωργίου, δύο δολοφονίες θα αναστατώσουν τη Μάνη. Ο ένας από αυτούς είναι του Δημήτρη. Όπως έχουμε δει, ο Δημήτρης έχει ξεφύγει πλέον και έχει μπει στο μάτι του Κωνσταντίνου, λόγω της δράσης που έχει αναπτύξει πίσω από την πλάτη του.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Ο θάνατος που στοίχειωσε τον Κωνσταντίνο

Την ίδια στιγμή, σε τεντωμένο σχοινί κινείται και η σχέση του με την Αθηνά, καθώς τη φτάνει στα όριά της με τους νέους σκληρούς εκβιασμούς. Η Αθηνά βρίσκεται σε πραγματικό αδιέξοδο και για μια ακόμα φορά ο φύλακας άγγελός της, ο Ιάκωβος, αναλαμβάνει να «καθαρίσει» την υπόθεση. Το μόνο σίγουρο είναι ότι ο Δημήτρης θα βρεθεί νεκρός

Η Γη της Ελιάς-Μαρίνα-

Η δεύτερη δολοφονία είναι αυτή του Ανέστη. Ο Ανέστης από την πρώτη μέρα που βγαίνει από τη φυλακή δημιουργεί τεράστια προβλήματα στους γύρω του και κυρίως στη Μαρίνα και την Ευτυχία.

Δείτε ακόμα Η Γη της Ελιάς: Χάιδω και Λυκούργος παντρεύονται

Παράλληλα όμως αρχίζει την παραβατική ζωή με το εμπόριο ναρκωτικών. Ο Ανέστης θα έχει κακό τέλος, καθώς είναι αρκετοί αυτοί που θέλουν να τον βγάλουν από τη μέση.

Δείτε όλα τα spoiler και τα επόμενα επεισόδια από την Γη της Ελιάς με ένα κλικ εδώ

Close